Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Ні, я просто реально дивлюсь на речі. Іноді кажуть, що я песиміст. Але я себе таким не вважаю. Я реаліст.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Capitoshechka

Шось я не пригадую щоб Ви так скиглили, коли Ваш коханий Петрик в Іспанію здриснув. Мабуть він там тоді вирішував важливі державні питання. Працював, бідний, без вихідних...

• Тупо Тупо x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну, не знаю.
    У нашій родині і родинах дітей давно все по ком.послугам спостерігається-передається-сплачується з дому. Батькам чоловіка в селі теж так платимо за все у себе в Харкові дома. Вже кілька років назад було так, що 10 числа поточного місяця в інеті бачили табличку нарахувань і боргів по кожній з квартир.
    Показники електрики на площадці хтось з Харенерго приходить і знімає, за воду і каналізацію - передаємо через інет, до того - дзвінками. Я не пам'ятаю вже, коли ці всі організації бачила.
    Мабуть, років 20 назад. Коли в цьому році взимку щось нарахували до сплати більше газу, ніж батьки чоловіка спожили, чоловік в особистому кабінеті на 104.уа написав газовикам листа.Вони відповіли, що "це технічна помилка, вибачте". Через місяць знову теж саме. Знову їм пише. Не відповіли нічого, але корекцію зробили. Такі справи.
    Я теж писала газовикам про необхідність особистого лічильника, відповіли, що установлять за наш рахунок, більш ніж 4тис. грн.

4. Capitoshechka

Що найцікавіше, ще ЖОДНОГО РАЗУ не було так, щоб внаслідок технічної помилки якась комунальна установа порахувала собі в мінус. Найбільше мене добиває, коли кажуть: "Це комп’ютер так порахував". А те, що комп порахував на підставі того, що ввела мавпа, яка на клавіатурі кнопки натискала - про це вони забувають як завжди. Винуватий як завжди комп, а не мавпа, яка за ним сидить.

Останнє редагування: 30 лип 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Silver bullet

Та ще було ото "приведення до стандартних умов", коли газовики вздумали якийсь коефіцієнт вживати, хоча цей коефіцієнт вже є в їх лічильниках. По-швидкому зрубити неабиякого бабла - мільйони гривень - це ж так принадно. Хто не заплатить зайве і буде писати листи, хто заплатить навіть з останніх копійок, але вся енергетика - це безпрограшний бізнес.
    Хочу додати, що так "гратися" з тарифами жодна влада собі не дозволяла.

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Півтори тижні в районі, де ми зараз працюємо не чути стрільби. Це перше перемир’я, яке виконується обома сторонами.
    Слава Вальцману! :)))

• Тупо Тупо x 2
  7. Silver bullet

Добре. А причина цього яка - як ви вважаєте? Що так подіяло на сепарів?

8. VasMT

Зміна влади.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Війна була потрібна Порошенкові і його подільникам. Там вже все було поставлено на бізнесові рейки, все йшло їм в прибуток.
    А для українців звучали тільки патріотичні гасла типу "Війна до переможного кінця". От тільки ніхто не міг і досі не може окреслити цей переможний кінець.

• Тупо Тупо x 1
  10. Silver bullet

Справа в тому, що хотілося б знати детальніше...Он один Кащей-миротворець плана має, тільки все не скаже - що в ньому?
    Що мотивує пуйло - це важливо. Не стріляє та сторони - значить домовились до чогось. До чого? Бо пуйло багато хоче.

11. VasMT

Ніхто не відходить. Всі території залишились. Це перший крок. Дітей до бабусь почали привозити, музику стало чути, світло у вікнах не гасять.
    Далі буде.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Тупо Тупо x 2
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливо, щось і наладиться. Можливо, території повернуться під повний контроль України. Багатьом, хто хотів руського міра, ці п"ять років добре мізки вправили. Особливо коли бачили, як люди живуть у звільнених Слов"янську та Маріуполі. "За одного битого двох небитих дають." Звичайно, залишатимуться упороті, яким хоч щось відкрути (тільки не голову), а вони хотітимуть в Росію. Так такі ковбасиподвадвадцять по всій Україні є.
    Он на Еху Москви глашатай кримнаша Горний уже несміливо подає голос, що навіть багато кримчан іншими очима дивляться в бік України, і якби зараз був референдум, то дуже можливо, що більшість кримчан, що нанюхалися руського духа, захотіла б знову в Україну. Ну, звичайно, щоб руський язик не гнобили.

Так що поспостерігаємо. Російські єдінороси настільки обнагліли, що відверто грабують Росію і владу не віддають і не хочуть віддавати. На місцевих виборах проти єдинороса виграє будь-яка людина з вулиці, якщо вона лише записана в бюлетень.
    Добре, що ні свого часу - Янукович, ні недавно - Порошенко не встигли вибудувати в Україні щось подібне. Маю на увазі - мертву хватку у всю владу, що не відірвеш.
    Коли в Горний написав про те, що кримчани серйозно поглядають в бік політичного життя в Україні, бачать, що тут - видимі переміни, а не російське болото, то хтось в коментах зауважив, що не лише Крим, але і вся Росія (крім особливо упоротих) оцінює те, що відбувається зараз в Україні, позитивно.

13. VasMT

Ключове слово ЗАРАЗ.

• Тупо Тупо x 2
  14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

От коли бойко,лемко і гуцул і Вся Західна Україна моцно,разом крикнуть:Зелена ЗАРАЗО,тумане 18-й,зрозумій Стефко Бандера Наш Символ,а не та,Соломонова хитрість,от тоді Це й буде важливим!:)))
    Вась,Ти юж маєш тут свою групу коляборантів,ліберастів-соціялістів,то й роби холєрнику партію «Справедливість»,разом з Кравчуком і Кучмою- про-массоном ізраельським,а то все тринділи Тягнибок і Фаріон комуністи-жиди!:haha:
    Тепер в мене Ти,Василю,україншький зелений гебрей-коляборант.А Зеля ...лох 73-и процентовий!:pardon:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Влада спєлась з сєпарами?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скільки трупів і ранених за півтора тижні? Хто дасть точну інфу?

17. Юрко НОТОЦО

...що лазять з мінами,напевно вже й по Кийові і мозги пудрують,як Кличкові.

18. Юрко НОТОЦО

Васька-брехло зараз щось збреше!
    Він порозставляв ті міни по-полях...а тепер збирає назад і на русскій базар.Скільки бракує,то ті й є,що людей згубили!
    Але хто то повість,Васька??? Ги,ги,ги!
    Нічого,Бандера прийде,Ваську й знайде! :crazy:

• Тупо Тупо x 1
  19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сьогодні Аваков накабатав гарний допис про Пецю.
    Там трішки є і про Зеленського, мені сподобалося. Тому приведу цитату тут

View: https://www.facebook.com/arsen.avakov.1/posts/2409293389160753

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не спішив би я говорити, що Зеленський добився миру. Я на Донбасі не був, але навіть із випусків новин принаймні 3 - 4 ворожих атак є, декілька військових поранені, менше, ніж в інші періоди, але, якщо мир і режим тиші, не повинно бути, ні 1, ні 0.5 обстрілів. Вважаю, якщо Зеленський і новообраний парламент не підуть на затвердження якихось "особливих статусів", обстріли можуть відновитись і посилитись.

Не повторюйте бздурів із шабашів Салавйова-разбойніка чи Скабєюшки, що деякі території не окуповані, а "народ решил". Нехай деякі жителі Калінграда бачать вищий рівень життя у Німеччині, відокремлення від РаССєюшки залежить від них, чи від Кремля?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)