Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Мих-у, Ви чому Рабіновичу другу щоку не підставляєте? Що в Писанії сказано? Та Ви, я бачу, атеїст. На кожен пост Рабіновича ставите "тупо".

Чому Ви вважаєте, що 2018 рік (Порошенка) треба порівнювати лише з роками Януковича і не порівнювати з роками Зеленського (19, 20, 21)?
    Поясніть свою логіку.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Если тьі имеешь еврейский народ, то ті не прав: Беня и падлоклоун єто еще не весь еврейский народ.
    Я, кстати, тоже ненавижу ВСЕХ слуг нарида. Но еще больше ненавижу скотов, которьіе нагрузили меня єтими слугами.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Blaberus

Око за око, зуб за зуб.

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ні. Я хочу, щоб Порошенка судили справедливо і по закону.
    Це Порошенко кидається порівняннями. в 1937 році його б засудили хвилин за десять до розстрілу. Як ворога народу.
    Поки це не так, не слід порівнювати з НКВД. Бо Порошенко з такими порівняннями дуже схожий на гімно (не шоколад, а гімно. Яне можу сказати, що Порошенко - цукерка).

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як це не підставляю? Я спеціально пишу тут, на ЛФ, щоб рабінович мав можливість поставити дизлайк.

• Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

То казав Мойсей. А потім прийшов Христос і сказав, що то все - херня. Треба щоку підставляти.

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А своими словами ты сказать не способен?

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви дали посилання на статтю, де є 19,20, 21 рік? Стаття написана у 18-му році і там йдеться до 2017 року.
    Давайте дані до 22 рокі і тоді порівняємо.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я цитую вашого президента, ви ж мені не повірите.

• Тупо Тупо x 1
  10. Rabinovich

Да да . Боярам на асамблеях не по письменому читати а устно глаголить дабы дурость каждого всем была видна.из указов петра первого
    Так чтопишите шура, пишите

• Тупо Тупо x 1
  11. Rabinovich

Речь шла о партии слуг народа и твоем тнении о них . Твой ответ это в огороди бузына .....

• Тупо Тупо x 1
  12. Blaberus

Я вважаю що роки правління Зеленського поза конкуренцією: такого треша і лайна ніколи не було.
    До речі, як Ви вважаєте: на якій підставі бидло Арахамія займає посаду депутата?

13. Blaberus

С моим мнением можешь ознакомиться чуть вьіше.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-перше, що вам особисто це дасть? У кожного президента були якісь гріхи. Є вони й у Зеленського і яким мірилом він судить, таким мірилом судитимуть і його.

По-друге, у кожного президента була опозиція. Вона є у кожній країні і це нормально. Треба навчитися з цим жити. Або робити, як зробив Лукашенко, чи Путін, тоді ніхто у світі не поважатиме.

• Тупо Тупо x 1
  15. Blaberus

І за якими звинуваченями?
    І що цікаво: чому Ви поведені на Порошенко? Він є Вашою шизою? Бо тема про падлокловуна.

16. Blaberus

А ще він казав: я несу вам не мир, але меч.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як? Він, ставши депутатом ВР вже АЖ 4 роки мав громадянство України!!!!!! Це ж ого!!! А плюс 95 квартал....

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як.... просто хочу і все.

А може його пече вугля з ОРДЛО?

• Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Зрозуміло що падло з хамським прізвищем не має прав займати посаду депутата. Але мені цікаво, що на це відповість мавпа.

20. Blaberus

Хочеться сподіватися що йому пече мозок злоякісна пухлина.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)