Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів, що вам цікаво?
    Я йду до кордону, ламаю опору і в мене дома нема світла.
    Цікаво, правда?:)))

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене світло виключають 2 рази на тиждень. По декілька годин кожного разу. Про якість електрики промовчу.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не переварюю Ахмєтова, але краще платити йому. От наприклад, він має Бурштинську ТЕС. Там працюють тисячі українців, утримують свої сім'ї. Працює Укрзалізниця, котра возить вугілля на ТЕС. Завдяки цьому працює велике підприємство, яке обслуговує високовольтні лінії. У вашому випадку Україна відвалила валюту путінівському бацьку і вже там кормиться народ, а наш - в прольоті. От і вся різниця.

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Приводжу вашу ж таблицю:

Так, в 2017 - зросла на 0,3 мільярди доларів. Але порівняно з 2013 роком Януковича - зменшилася на 11,2 мільярди у 2017 році. Взагальному, в Порошенка чудовий результат.

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли заплатить?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про це пише Бужанський - депутат ВР Слуги народу. Я не питав його коли.

• Тупо Тупо x 1
  7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Тебе задали вопрос а кому из слуг народа ты доверяешь а ты прикинулся шлангом , а вопрос то не простой.
    Я тебе потом обьясню почему это так критично

• Тупо Тупо x 1
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Отже Ви невзмозі назвати жодного навіть не порохобота, а просто прихильника Порошенка який має проросійські настрої.
    А Ви щось писали про "немає стандартів" та інший непотріб.
    І який слід зробити висновок? Що Ви дурний а я розумний. І це природно: бо я мудрий порохобот а ви зебіл, який намагається придурюватися ідіотом.

9. Blaberus

Не смей тьікать уважаемому форумчанину, хамло!

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, Ви визнаєте, що протягом чотирьох порошенківських років торгівля України з ворогом зростала?
    Замість того, щоб забезпечувати роботою українців, Порошенко-Гройсман забезпечували роботою (у зростаючих темпах) ворогів України, платили їм валютою?
    Може тому і не було грошей на дорогу Кропивницький - Миколаїв (яку в 2018 році люди перекривали, просили відремонтувати), що гроші йшли на купівлю у ворога двигунів до "Богданів", які випускало підприємство Порошенка?
    В той час як український КрАЗ хотіли пустити під ніж.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу, щоб ви ще раз прочитали те, на що дали посилання. А потім робили висновки.

• Тупо Тупо x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це було три місяці тому.
    Залатили чи ще збиратимуться?

13. medwedo berlogsoni

Ви Бужанському вірите, так виходить? Тому Бужанському, який
    Бужанський Максим Аркадійович — Вікіпедія

Стосовно того, що він - "слуга народу", то я вже казав майже три роки тому: на спині популярного Зеленського в ВР пролізе чимало пристосуванців. По іншому не буває. Пристосуванці тримають ніс за вітром. При царі вони - монархісти, при комунізмі - секретарі райкомів, в незалежній Україні вони одягають вишиванки, а якщо запровадять мусульманство, то будуть ходити в бурнусах чи чалмі.

Бужанський зорієнтувався, що під прапором Зеленського виграє в одномандатному окрузі. Що і сталося. А взагалі він - сукин син, якому вірити не можна. Тому посилатися на Бужанського - це треба бути зовсім безголовим.

14. medwedo berlogsoni

Я прочитав. Не треба порівнювати з Януковичем.
    Треба порівнювати роки порошенківські. При чому тут Янукович?
    У 2018 році торгівельний оборот України з Росією був більший, ніж у 2015 2016 2017 роках. Тобто, зростав. При Порошенку. Чому? Чому зростала торгівля з ворогом?

А от при Зеленському, якщо порівняти з Порошенком, падала, причому суттєво.

Останнє редагування: 31 січ 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Rabinovich

И опять слился.потому что ты ретроград и неудачник и тебе противно все прогресивное. Ты ненавидишь ВСЕХ слуг народа. Потому что они делают жизнь народа украины лучше
    А тебя это бесит. Мистер зло

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А з чим порівнювати? От ви кажете порівнювати, чи зросла торгівля, чи впала.
    От я й кажу, при Януковичі буля торгівля 15,1 млрд, а при Порошенку впала до менша 4 млрд.

• Тупо Тупо x 1
  17. Rabinovich

Или наоборот. Умелым манипулятором помните песню: господь ты видишь это тело, в нем жил злодей и пасквилянт.....

• Тупо Тупо x 1
  18. Rabinovich

С 19 , 20, 21

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

вітаю - YouTube

• Тупо Тупо x 1
  20. Blaberus

А хіба цього кортить не Вам і вам?