Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рівень акторської майстерності віслюка ви вже мали можливість оцінити. То як ви досі вважаєте, що він може так природно і правдоподібно зображати ідіота, а не бути ним?

• Подобається Подобається x 1
  2. FB_IMG_1643563024610.jpg

Дядьку Байден, тримайся, бо нам ще гірше,
    єслі шо, бля!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоча би не у далекому минулому колорад і затятий ПРдун Гончаренко.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Майори, а ну подивіться, які це адепти Зеленського постять картинки? У нас нєпабєдімий чемпіон в цьому спорті - @Мих.
    На яких сміттярках він їх копає - хто зна. Але такі в нього аргументи
    А ми з Медведом цим не бавимся.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так аргументы- как раз для вас.Вы ведь "ниасилили" большой текст, который я выложил.А вот на картинко сразу сделали стойку.Вывод?

• Смішно Смішно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це було, а не є.

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну вы смешной, правда). Я еще не спрыгнула с ума читать какие-то помойные простыни от порохоботов).В своей жизни многое еще хотела бы успеть прочитать, но точно не политическую заказуху адептов ПОПа.
    Просто вы же нас картинками упрекнули, я удивилась - у меня этого нет.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви, майори, в двох словах: по якій ціні закуповують електроенергію у Ахметова і по якій ціні закупили електроенергію в Білорусі? Можете в двох словах, бажано з посиланням на джерело?

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Який Ви неуважний! Я знав що Ви про нього напишите. Тому спеціально написав що
    Отже, Лактоша, Ви маєте ще одну спробу тицнути мене пикою в лайно. А поки я буду насолоджуватись граючись з вами і спостерігаючі як Ви дригаєте кінцівками в процессі зануряння Вашої пики в смердюче лайно. І що цікаво, Ви особисто це лайно наклали. Бо виставили себе нерозумним брехуном в своїй маніякальній жадобі виправдати зебілоїдне бидло.

• Тупо Тупо x 1
  11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Чем человек тупее тем хуже у него абстрактное мышление и тем больше доминирует наглядное. Поэтому он и постит картинки на большее его рудиментарного ..... Не хватает

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Тебе же предложили раз ты прочитал и понял выдай на гора что ты понял в 2 предложения .и ты сдулся . Ты сам не понимаешь что притаскиваешь

• Тупо Тупо x 1
  13. ! ...СИЛА БРЕНДУ! ..
    Кажуть, що почувши фразу:
    "Боже! яке ж воно сцикливе і дурне!", ніхто навітьI не запитує, про кого мова.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Не щи, а борщ. Она хоть глупа как пробка, но харьковская, а не пензенская.

15. Good man

Good man Обычный человек

Хватит называть кацалапого треплом.
    Заскриншотил? Трепло пензенское. Причем на основе мнения твоей борщеварочки. Обожаю не просто тыкать сторонников Зеленского в из собственное дерьмо, но делать это их же руками.:dance3:

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Blaberus

Бачу вся "мудрість" порохоботів - "калові" теми. Крім форумних ботів, не сильно відрізняються із висказуванннями Поярков чи язиката Маруська.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

У нищих слуг нет.Если вы мне что-то пытаетесь доказать, то "сама-сама-сама.Быстро-быстро-быстро"(С)

18. Good man

Good man Обычный человек

У нищих есть слуги народа, которые этот народ грабят.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Імпорт електроенергії з Білорусі – Україна переплатить за білоруську електроенергію втричі » Слово і Діло (slovoidilo.ua)

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)