Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я не можу це слово написати на форумі. Бо забанять

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Грошей на пенсії - нема
    На вчителів - нема
    На субсидії - нема
    На армію - нема
    А на "реінтеграцію" ОРДЛО, тобто данину - є

Гончарук: "В бюджеті 2020 заложені кошти на реінтеграцію Донбасса"

А заплатять за це ФОПи та звичайні громадяни. Кому не подобався 1,5% військовий збір, тепер заплатять значно більше.

Мо-лод-ці!

5. Україна почала купувати Електроенергію в РФ.

ЩЕ РАЗ: ми ставимо хрест на інтеграції електосистем з ЄС, купляємо в рф, та втрачаємо власне виробництво.

Are you sovsem ahueli tam?

Хоча, чому я дивуюся. ЗМІ - мовчать, всім пох. Це ж не "торгівля на крові". Хоча, заждіть. ЦЕ ВОНА І Є!

• Подобається Подобається x 1
  6. mypucm

7. mypucm

Думаю, що треба обкладати прогресивним податком тих, хто заробляє більше 10 тисяч грн. на місяць ...

якщо людина заробляє, наприклад 20 мінімальних зарплат, це ж не значить що працює за двадцятьох...
    це значить що оподаткування неправильне :nea:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправильно.
    Треба ввести податок на бідність. Щоб просто бути бідним не було вигідно.

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Оригінально. Сам таке удумав, чи десь поцупив?

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Лидер партии "Гражданская позиция" Анатолий Гриценко уверен, что переговоры в "нормандской формате" будут сложными, но Украина отстоит свои интересы:

Брифинг президента. Слова правильные. И предостережения правильные: "никаких войск во время выборов", "граница наша до выборов", "будем принимать новый закон об особом статусе в ходе широкого обсуждения".

Но - все это, правильное, противоречит "Минским договоренностям". Ведь в них Порошенко записал другое: сначала выборы, а уже потом вывод войск и уже потом, на завершающем этапе, передача Украине контроля над своей границей. Поэтому переговоры в "нормандской формате" будут сложными. Чрезвычайно сложными. И когда Зеленский озвучит на них то, что он озвучил сегодня, то я не уверен, что Меркель с Макроном будут твердо на нашей стороне, о Путине говорить не приходится. Значит, одной встречей наверняка не обойдется. Но нам надо отстоять наш интерес и достичь мира без капитуляции. Поэтому наберемся терпения .

P.S. Когда был депутатом, в сентябре 2014-го я проголосовал "против" внесеного Порошенко законопроекта про "особый статус".

Просто напоминаю этот факт неудержимым порохоботам, которые вдруг кинулись обвинять меня "в зраде". Мародеру мальдивському свои обвинения адресуйте.
    Не я - он написал и внес в Раду тот "особый статус"
    .

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

1.Хто-небудь з порохоботів розуміє, що таке місцеві вибори? Це вибори в міські та селищні ради. Ніяких довиборів в Раду не планується.
    2.Хто-небудь розуміє, що про вибори в ОРДЛО взагалі домовлявся ніхто інший, як Порошенко, і те, що буде Нормандський формат зараз вирішувати - це похідні проблеми від цих домовленостей?
    Що Порошенко треба сидіти тихо і не одсвічувати. Поки всі складнощі і скандали беруть початок з "перемог" Порошенко.
    - Його рук Керченська подія, моряки півроку в полоні - і ніякого сдвигу.
    - Його рук підтримка Клінтон і всі вась-васі з Брайоном і сином.
    - Ще при ньому Росію вирішили повернути в ПАРЕ.

А головне - його рук справа обидва Минська, і там про вибори спочатку, а про кордон - вже після виборів.
    А Зеленський, який каже "ніколи вибори під дулами автоматів" - зрадник, ну звісно.

13. mypucm

ну да... щоб корова давала більше молока, треба її більше доїти :mda:

14. Це означає, що ти тупий совок, який не хоче і не вміє працювати і хочпш халяви.

15. mypucm

та нє, я свої пару тисяч чесно заробляю... просто не розумію нитиків, які сидять на шиї суспільства, "працюючи" за двадцятьох )))

16. Де ти бачив, що б ми нили про зарплату, субсидію чи інше. Тільки про краіну, іі безпеку і боротьбу з кацапами, яким ти і тобі подібні хочуть іі здати

17. mypucm

а, тобто гроші ви заробляєте на співгромадянах, незважаючи на війну ;)

а шо вам до донбасу... поїдете туди жити? :scratch_one-s_head:

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)