Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

простите что? вы на форуме или в подворотне? почему вы себе позволяете матюкаться?

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Он на работе.это же не его посты. Это методичка

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як наПЕЙСав Рабинович
    Навіть більше 70%. Не зовсім такий вибір розумію і не на 100% підтримую, але він давно зроблений, чого тепер тріпатись?
    Дещо, що вимагалося від президента на той час - виконав. Дістали і тепер дістають наплоджені порохоботи. Люблять і використовують совкове "Чем хуже - тем лучше".

4. Rabinovich

Весь этот скулеж это негодование меньшинства которое хочет диктовать свою волю большинству

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Таких, як ти, ще мало....

• Тупо Тупо x 1
  6. Rabinovich

А ты на меня пожалуйся в антидифамационную лигу

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайле, може я помиляюся, може..., але на мій погляд, Зелеленський грає у підкилимні ігри.
    Зверніть увагу на факт: Всі кругом кричать, що Путін збирається напасти, а воно спокійне і в вус не дує. І це ХТО? особа, котра боялася піти служити в армію! Самий натуральний сцикун, котрий боїться опозиції. Значить він знає, що Путін не нападе, а всі ці оточення України ні що інше, як путінівська гра з заходом. Він легко говорить про можливість захоплення Харкова, щоб вивчити реакцію українців, такий собі пробний камінець. Демонструючи свою відданість Путіну - попередив убивць вагнерівців. На всякі наради НАТО посилає завгоспа, демонструючи зверхність та зневагу до партнерів. Партнерам говорить одне, а робить зовсім протилежне. США виділяє гроші на озброєння, а воно будує мости та ремонтує дороги. Йому напад кацапів на десятому місці. Цим займаються Англія, США, Канада, Туреччина, Японія... А воно у Буковелі... у нього дружнє спілкування з Коломойським, котрого поліція розшукує майже по всьому світі. Для Зеленського Коломойський не те, що токсична особа, а навіть навпаки - великий друг. Тут явно вбачається подвійна гра. Поки партнери ще вірять, бо переживають за свою безпеку, плюс Порошенко дав привід їм вірити. Але так довго теж не може бути. Коли світ дізнається про всі ці діла, ми самі впадемо в руки Москви.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

От скажи, рабіновіч, нафіга ти мені здався?
    Ти підтримуєш Зеленського, бо ви обидва євреї. Це єдина причина і мені зрозуміла.
    А я підтримую Порошенка, бо ми обоє українці.

А от чому деякі українці, котрі 5 років тому кричали, що Порошенко - єврей, зараз підтримують єврея - не зрозуміло.
    Ну ще б був цей єврей розумний, а то рівень клоуна - не більше.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Rabinovich

Где ты такую забористую шмаль берешь? Я тоже хочу иметь такой поток сознания
    Мне вот интересно. По твоему зеленский должен носиться по кабинету, ломать руки и причитать * все пропало* ?

10. Rabinovich

Опять поток сознания. Я рикого не пидтримую . Я просто вижу что хорошего для вас делает президент. И как вы проявляете лютую неблагодарность . Такие как ты не умеют ценить то хорошее что вам делают. Это ментальность именно русского народа.

11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, Мих. Ну не пишіть таку глупоту. Ви стільки товчетесь в розділі Політика і таке пишите, як бабки на лавочці, які щось відтіля почули сплєтню, друга відтіля байку, це вони не хочуть помічати, а це-знати, і взагалі за Радянський Союз.
    Навіть час не витрачайте, не ганьбіться...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ось вам перша ЯВНА ластівка

• Тупо Тупо x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

Пациент берёт не качеством, но количеством. Лезет в каждую тему, переходя на личности и тем самым провоцируя ответы на его слова. Нужно воспринимать его как пациента, которому необходимо лечение его социальной невостребованности.

• Подобається Подобається x 1
  14. Silver bullet

Мих, хочу вас трохи повчити (лікбез):
    -одне -це чутки в ЗМІ, вангування і політичні фейки, жаби та перебільшення
    -друге-заяви прес-служб
    -третє-заяви офіційних осіб
    четверте- міністерств, відомств
    - і далі по наростаючий
    Чим далі вниз - тим більша достовірність.
    Ви ніколи не спускались нижче першої строки. Вас стільки вже ловили на фотках, які не того часу чи зовсім ліве - вам аби шо.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Майте витримку і терпіння. Це не 5 канал, це сказав Слуга народу. І тоді робіть висновки.

16. Good man

Good man Обычный человек

Если новость подтвердится на высоком уровне, то кацалапый переобуется в прыжке, заявив, что не очень-то и хотелось в НАТО, а пациент заявит, что раз Израиля нет в НАТО, то это несерьёзная организация.

• Подобається Подобається x 1
  17. Rabinovich

Что то похожее я видел в одном таблоиде где была статья * в ростовской области произошло крушение поезда по вине бобра пи...са.* вот примерно так выглядят ваши посты.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Silver bullet

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Мих, ну шо за глупоту ви знову запостили?
    НАТО і ЄС- у нас в Конституції.
    І ніяк не може Зеленський бути проти НАТО. Від добивається, щоб бути НАТО+ , для того, щоб нам давали зброю.

19. Если выбрать быдло во власть, то оно не будет стараться подняться до стандартов цивилизованной политики. Нет, это быдло постарается все государство опустить до своего уровня. Доказано "слугами народа" в Украине.

20. Rabinovich

Тогда приведи ссылку на официальный источник

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)