Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви так багато не пишіть. А то Пріусу важко читати, і він у розпачі "тупо" ставить.

Я вчора слухав у прямому ефірі Зеленського (дивився по Ютьюбу).
    Звичайно, документ слід побачити. Це по-перше.
    По-друге, підписано не один документ (Кучмою), а п"ять окремих. Що в тих документах, також цікаво.
    Ну, і по-третє. Саме так було і сказано Зеленським на бріфінгу:
    Вибори будуть тоді, коли наші прикордонники стоятимуть вздовж усього кордону, російські війська будуть виведені (вибори не під кулеметами), і згідно українських законів про вибори. Вибори лише місцеві.
    Щоб вибрані люди стали місцевою владою, ці вибори мають бути прозорими, і їх має визнати Європа (ну, тут можуть бути варіанти, Європа - живі люди, які мають свої, європейські, інтереси. Щоб газ був, світло, живіт повний і в штанах тепло).

Але, наскільки я зрозумів, має початися з того, що Росія забирає своїх їхтамнєтов додому, а на кордоні України з Росією розташовуються наші, українські прикордонники. Причому, сподіватимемося, що не вихідці ДНР і ЛНР.
    Якщо кордон не перейде під повний контроль України, то жодних виборів бути не повинно. Я поки що зрозумів саме так.

Ну, а проти формули можуть виступати три категорії опонентів:
    - ті що не розібралися і не здатні розібратися в цій формулі, але "відчувають дупою, що щось не так"
    - ті що категорично проти приєднання "даунбасів"
    - ті що за останні роки непогано навчилися заробляти на цій війні і непогано заробили і хочуть заробити ще. Ця третя категорія, маючи в руках потужні ЗМІ, буде всіляко підбурювати представників тих двох перших категорій.

Тому я, наприклад, хочу дочекатися появлення як самих текстів тих документів, так і неупередженого аналізу з боку кількох аналітиків, які можуть побачити підводні камені в цьому "ми, цигани, з одного боку, а ви, заводоуправлєніє, з іншого, домовилися про фарбування паркану"

Останнє редагування: 2 жов 2019
    • Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Думка заслуговує на увагу.

Я думаю, там є дві течії.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не тільки мене дістав, при чому немає заперечень, що щось неправильно написано, показує своою активність хоч так.

Хто вірить у магію чисел? 2 жовтня 1990 - розпочалася революція на граніті. Зараз ще ні до чого серйозного може не дійти, люди Порошенка може там були і недоречні, але попіаритися мусіли, нехай цей вихід буде попередженням, якщо відважиться на щось серйозніше, прийде більше народу, ніхто із таким не змириться, не пройде як з Яником, народ просив підписати Асоціацію з ЄС, не послухав народ, послухав Пуйла, не думаю, що Зеленський повторить прорахунки Яника.

Говорять з приводу цього про "План Б", всеукраїнський референдум із питанням "Чи хочите мати у своїй державі чорну діру, окуповану територію на умовах окупанта?", результат голосування може бути козирем, як для Кремля, так і для ЄС, що от ми хотіли, але народ не хоче.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арестович сьогодні висловив думку, що сценарій написаний ("Аннушка уже пролила масло") і на всіх рівнях буде організований керований протест, метою якого буде дискредитація справжнього протесту. Завтрашній день у ВР дещо прояснить, хто є ху.

5. Lanktocha

Про "особливий статус" не так ідеально і в команді Порошенка, від Луценка колись чув, що особливий статус не вічний, а на декілька років, ну Кенінгсберг передавався Росії також не на вічно, а максимально до 1995, хто говорить про повернення?
    Луценко: "Особливий статус отримає третина території Донбасу"

6. Lanktocha

І до Арестовича є маса зауважень, чув думки, що такий він військовий експерт, як Слюсарчук лікар.

7. Lanktocha

Не все правда, що говорять проплачені політОЛУХи і псевдоексперти:

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я поки що не можу однозначно сказати, програла Україна при підписанні ФШ, чи ні, а якщо програла, то чи сильно. Може також бути, що в чомусь програла (я маю на увазі саме державу Україну, а не її владу), а в чомусь виграла.
    Зрозуміло було, що Європа в даній ситуації намагалася щось зробити, щоб, з одного боку, припинити збройний конфлікт в центрі континенту, а з іншого, щоб Путін все-таки пішов з цієї частини української землі, зберігши перед своїм населенням морду обличчя.
    Тому в Росії з усіх дірок знову кричатимуть "Путін всіх обійшов, Путін добився свого", а так це чи ні - покаже час.
    Якщо в результаті ФШ вся окупована Росією частина Донбасу перейде під повний контроль України, нехай навіть із їх місцевими царьками і князьками, то я - "за". В своїй державі простіше наводити порядок, ніж в окупованій частині цієї держави.
    Так, там буде проросійська місцева влада. Але ж вона була там з моменту набуття Україною незалежності. Більше того, та донецька влада поступово розповзалася по всій Україні. (Згадаємо анекдот часів Януковича, коли казали, що люди в Донецьку ховаються по підвалах, тому що їх ловлять і відсилають в Центральну та Східну Україну на державні посади).

Не забуваємо про те, що, як я зрозумів, це будуть позачергові місцеві вибори (після того, як українські прикордонники займуть позиції на українсько-російському кордоні). В цих виборах мають брати участь всі українські політичні партії. Я сподіваюсь, що "Свобода" набере відсотків 70 голосів, і всі наступні проблеми просто відпадуть. Не факт, що регіонали там заберуть всі місця в місцевих радах. Щось дістанеться і Зеленському, і Тимошенко, і Порошенку. А потім, згодом, коли біженці, які зараз проживають на західних теренах України, повернуться додому (я знаю таких, розумні працьовиті люди, патріоти України, зовсім не даунбаси), будуть уже чергові. А там уже, як то кажуть, "за одного битого двох небитих дають".
    Але те все, вважаю справа майбутнього. Чекаємо звільнення території.
    Хоча, можливо, що після розведення військ з лінії розмежування, як це передбачається зараз, Путін може піти своїми якутами в наступ. Так він за ці чотири роки і так міг піти. Хоча у нього, здається, зараз із якутами не все гаразд.

Тому я б на даному етапі не кричав "зрада", "всьопропало". Будемо спостерігати. США дає Джавеліни.

Останнє редагування: 2 жов 2019
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А РОЖИ ВСЬО ТЄ ЖЄ

10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Взагалі вважаю, що всі оті, хто навіть ледь вмочив роги у ту "партію регіонів", то вороги України.
    Справжня негативна селекція.

11. У мене питання до Володимира Олександровича. Хто ближче там, озвучте, пліз:
    1. У ДНР 2,3 млн. населення. У ЛНР - 1,5 млн. Хтось сумнівається, що там (з цих 3,8 млн.) від мала до велика 73% прихильники рускава міра? (лише 25% за Вову і лише в межах похибки - за "хунту"). Хтось уЗеленських сумнівається, що там виберуть когось іншого крім Пушиліна і Пасічника? Хтось сумнівається, що тепер у будь-яких виборах москвофіли матимуть ці регіони в руках, будучи ідеологічними противниками всього українського? І що електоральне підсилення матиме ОПЗЖ? Що усі округи Донбасу на довиборах у ВР дадуть нам депутатів на підсилення Медведчука?
    2. Хтось уявляє, як ті, хто колись утік від неминучих підвалів ДНР/ЛНР тепер повертаються додому? А їм услід кидають: "предатєлі". Бо якраз сєпарня буде ходити з виглядом переможців і казатиме "ми пабєділі і заставілі хунту счітаться с сабой". І дитину в школу не влаштуєш, бо затравлять. І українську мову там вчити не будуть, бо це мова "праклятих бєндєравцев". Хтось вже вичислив, що українські патріоти максимум - це приїдуть провідати родичів чи до рідних на могилки? І повернуться назад, сюди, де рускій мір не так проявлений.
    3. Володимир Олександрович на весь світ, з трибуни ООН, заявив, що перемоги не ведуть до миру. І забув пояснити, як до миру приведе наша поразка. Бо ветерани цієї війни не винуваті, що за них підписали капітуляцію. Щось таке було з німцями у першу світову. І потім був реваншист Гітлер. Володимир Олександрович, з якого числа наша поразка приведе до миру?
    4. Бабушка з Донецька, яка пекла внуку апалчєнцу на передову пиріжки, справно їздила отримувати на підконтрольну територію пенсію, дорогою попльовуючи в бік українського прапора. Внучок, канєшна ж, до Пенсійного фонду України імєлввіду платити. Так ось, тепер вже і мамі апалчєнца стукне 58 років. Вона вчила дітей у школі нєнавідєть "разжигатєлєйвайни" і вєлікаму і магучєму язику. У пенсійний фонд 5, 5 років не заплатила ні копійки. Але ж тепер ми маємо платити їй повноцінну пенсію, як вчительці у Полтаві? Ну, її ж стаж буде враховано, хоч вона і не платила? Бо горе переможеним, як казали ще гали? Хтось може пояснити суспільству, як такій вчительці тепер платитумуть надбавку за "заслуженого". Вона ж заслужила, да?
    5. Хтось отримав минулого року заслуженого діяча культури ДНР. Тепер, по ідеї, з їх поверненням в Україну, сторона, що програла, має їх урівняти в правах. Хай мені пояснять, яка надбавка до зарплати буде у заслуженого діяча, який написав гімн ДНР?
    6. Чи хтось сумніваєтьсяя, що це буде другий законопроект, який внесуть до парламенту нардепи-пушиліни? Про урівняння в правах пенсіонерів ДНР, без сплати у пенсійний фонд за ці роки. І шахтарям їх шахтєрських пенсі теж, хоч і від них копійки не надходило. І держслужбовців ДНР. Бо тяжко працювали в імя республіки. Вони ж заслужили, да?
    7. А першим законопроектом, внесеним ОПЗЖ і пушиліними буде законопроект, який урівнюватиме в правах усіх ветеранів. Наших, і терористів. І їх настаящіє палковнікі будуть отримувати усі надбавки наших. Ну "ані же чесна сражалісь за сваі дама", да?

І головне питання до суспільства. Хтось із нас вірить, що усе це принесе нам мир? А не новий виток протистояння?
    Мир навязаний нам. Шитий бажаннями пацифіста Зеленського, інтересами Кремля і втомленістю від нас і санкцій європейців.
    Я ж не один розумію, що це мир, шитий білими нитками?
    Хтось вірить, що пацифізм колись вів до миру?

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/2456758034431959/

12. Ну от навіщо?
    Є одне просте питання - нащо щось робити, коли можна нічого не робити? Зеленський міг нічого не робити в перемовинах по окупованому Донбасу і це нітрохи не змінило б його положення. Грошей всерівно європейці не дадуть (економічні вимоги міжнародних донорів зелені більшовики виконувати не будуть - це не їхній стиль управління). Про політичні міжнародні бонуси можна взагалі забути після стількох провалів на звичайних міжнародних зустрічах. А внутрішній споживач буде їсти будь-яке лайно із під Зеленського і говорити, що це "Єто кайф! Морожено!." Тоді питання - для чого нариватися на протести і на можливе по-життєве відрядження в Ростов?
    Якби президентом був Зеленський, то це викликало б запитання. Але у нас президент Коломойський, тому стає зрозумілим без питань.
    Усе впирається в гроші. В гроші, які команда Коломойського планує "изьять" із українського бюджету. А при такому господарюванні, яке почалося їх буде небагато. Виникає запитання, де взяти гроші? Держоблігаціями під 16% багато не напозичаєш. МВФ не дасть. Але є Москва. Москва втратила через санкції 173 млрд доларів. Вона може дати половину цієї суми і залишиться в виграші. А ще додати доступ до технологій стратегічних підприємств, без яких їхнім ракетам заважає літати "кривизна Землі", а с/г продукція, а ГТС, а виплати по судах за окупацію, а інші суди... Путін, даючи Зеленському 50-100 млрд доларів виграє у всіх напрямках, і Коломойський виграє, потягнувши хоч трохи із цієї суми, і Зеленський, сидячи на троні ще хто зна скільки... А нам присниться біла полярна лисиця ще на 60-65 років, а тоді "наша пісня гарна й нова, починаймо її знову..."
    Іван Хом'як

13. cncmaster

Гадаю, відробляє замовлення.
    Краще вже в Ростов, ніж тихо десь сконати від якогось полонію за невиконане.

Те ж саме стосувалося і янучари. І подейкують, що зараз непогано себе почуває.

14. cncmaster

Дуже програла самим фактом підписання.
    Бо це зовнішнє втручання у законодавчий процес, яке стосується територіального устрою держави.
    У результаті Україна загрузне у концептуальному вирішенні неіснуючих проблем
    (а що проблема неіснуюча, про те свідчить нормальний устрій на вже деокупованих територіях Донбасу),
    в одночас це констатація існування буцімто якихось "спеціальних проблем" з частиною території,
    що виключає з обговорення проблеми їз Кримом.
    Чого і треба кацапам.

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

поки наші президенти їздять по світу з простягнутою рукою... і дозволяють іноземцям втручатися в наше законодавство...
    підприємці купують файні автомобілі
    Во Львове засветился самый дорогой внедорожник в мире :: Автовод

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Та Ви шо ото таке кажете? Мих Вам за такі слова очі видряпає.
    Пєцька це друг для всієї України. Найкращий през з усіх за 28 років

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ти диви...о_О
    Прошу пана, напевне ви тоті зернятка таки з"їли?

Я вас умаляю... Чим думаєте? о_О

І шо ви там надумали?;

• Тупо Тупо x 1
  19. cncmaster

) А він що, із тих? З ригів в смислє?

20. Lanktocha

А що Л/ДНР - люди у керівництві, яких призначив і контролює Кремль, а як неокупований Донбас - мери багатьох райцентрів не були активістами ПР, не організовували "референдум", не ходили із колорадськими стрічками? Хтось притягнув їх до відповідальності ще за Порошенка, чи стандартно - договорняк із ними?
    Принаймні радники президента можуть сказати про можливі сценарії такого, зацікавлений Зеленський бути президентом України чи Криворізького федерального округу? Відома тільки вершина айсберга, але дивні дії, крики, що не буде здачі національних інтересів і водночас відведення військ, що непередбачено ніякими угодами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)