Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Да какие же иллюзии- сплошь суровая реальность.Люся Арестович- дешевая бл@дь.Что тут иллюзорного?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

У нас президент і олігархи, майже, як у Речі Посполитій король і шляхта. Не так просто когось потрясти, щодо Коломойського зарікатись не треба, особливо, поближче до виборів.
    По-всякому ще можуть скластися обставини.

3. Lanktocha

А хто переймається Арестовичем, а хіба, як Порошенко переходив від Ющенка до янукоїдів не зі своєю вигодою чи буде ще версія, що був шпигуном і таємним агентом у кодлі ворога?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Сховайте язичка. Тепер буде платити, прийнятий указ і буде платити і біднішати. Поки не прийняли - може і багатшав, треба ще перевірити, бо вам збрехати як дихати.
    Такий страшний спротив був на "антиколомойський" та "антиолігархічний закон", і зараз що на ахмєтовському каналу на адресу Зеленського... ціла війна з Ахмєтовим почалась, як примусили платити за надра та за провіз.

5. Silver bullet

Комаровський допустив, що може піти в політику — DSnews.ua
    Український лікар-педіатр і телеведучий Євген Комаровський заявив, що погодився би піти в політику лише в одному випадку – якби його діти виїхали за кордон

От усі вони такі "патріоти". А у зрадника Зеленського діти тут.

6. Good man

Good man Обычный человек

Сначала удивился высказыванию врача, потом вспомнил, что сторонники Зеленского это лгуны и двуличные провокаторы. Так и оказалось, фраза вырвана из контекста и полностью меняет суть сказанного. Вот слова целиком:

"Если бы мои дети уехали из Украины, я бы пошел на войну - в политику. Я бы боролся за то, чтобы они вернулись. Я бы пошел, если бы у меня была цель, чтобы они вернулись. А они не уехали, они здесь", - сказал Комаровский.

"Я прекрасно знаю, что эти гады способны на все! Завтра любого моего друга, любого моего сына остановят и найдут у него наркотики в автомобиле. Они способны на все. Ничего святого у этих людей нет", - добавил он.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А так нехай інші борються. А Комарорвський буде заробляти гроші на каналі Ахметова.

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Епідемія. Точніше епізоотія.;)

9. Blaberus

Не бздить! падлокловуна скинуть і без Комаровського що вкрав свій диплом, як падлокловун.

10. Blaberus

Є.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Blaberus

Лактоша, я прохав Вас детальніше розписати як Порошенко ліпив суди під себе. Невже Ви хочете виглядати брехливим падлом, майже як мавпа японська?

12. Lanktocha

А хіба були реформи судової системи, люстрація суддів? Може я щось пропустив? Хіба при реформуванні судів можливо судити несправедливо і не тих, що треба?
    Деякий час так здавалося, особливо ще на помаранчквій революції. Все закінчилось, як у примітивному фільмі.

13. Good man

Good man Обычный человек

Верно, если тебе дали правильный медицинский совет на канале Ахметова, то к нему не надо прислушиваться. Помирай, но не слушай.

14. Silver bullet

Він в душі шоумен. Не ту освіту отримав)) не заробиш дитячим лікарем такі шалені гроші - це йому дружбан Гордон довів. Цей продає все, що має спрос. Покупають ненависть до влади - він буде продавати, а що? Життя одне.:)))

15. Blaberus

То що, любов до цієї падлючої влади вже не продається?

16. Silver bullet

Питання, хто тут падлючий) гуляйте воші -завтра банясуд

• Подобається Подобається x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Это ты про поддержку Зеленского в адрес Януковича при президентских выборах? Или про выступление Зеленского на востоке весной 2014-го?;)

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Таке враження, що команді Зе потрібно не вирок для Пороха, а власне сам факт судочинства. Осуджений Порошенко в очах порохоботів стане жертвою політичних переслідувань і героєм. А так він просто підозрюваний.
    Скоро Петро буде не те що сидячи дрімати на засіданнях, а буде ходити туди з розкладушкою)
    Справи будуть тягнути, відкладати, будуть обростати новими обставинами. Піна спаде, плакати намокнуть і розлізуться, людям надоїсть ця коломийка і вони перестануть мітингувати. І зроблять з Петра звичайного вічного підслідного, з витікаючими наслідками.

Все норм. Аби знав.

19. Blaberus

То що там стосовно ліплення Порошенком судів під себе?
    То закінчилось в мізках ідіотів.

20. Blaberus

Як Ви вважаєте, суддя знову забздить?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)