Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А що тут відбувається@medwedo berlogsoni?
    Наш запорєбриковий клієнт Паря рамси попутав, тролить вас?
    Він, мабуть, вивчив путінське геніальне "кто обзывается тот сам так называется?" :))) гідний послідовник.

Останнє редагування: 17 січ 2022
  2. Good man

Good man Обычный человек

По сути контраргументировать нечего, вынужден уводить тему? Понимаю.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та все просто. Я на днях прочитав на сайті РБК.РУ повідомлення, що якийсь Кацалапов (справжнє прізвище) з якоюсь чувічкою зайняли в чомусь там перше місце. Я й написав - "знай наших!" Оскільки порохоботи та запоребрик по-іншому і не звертаються, як кацалапий. (До чого я вже звик).
    Паря відразу прореагував, як і належить провокатору, а @Blaberus (людина, за розумом не дуже далека) поставив парі "лайк".
    Тільки і всього.
    Паря написав, що я перепутав пензенський форум із Львівським.
    Я у парі вже був і Коломойським, і підлеглим Коломойського, і Будьонним, і його кобилою, так що чому б мені не побути ще й генералом ФСБ? (Зараз уже - полковник, без премії).

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Судді стало погано від тиску з Банкової і він викликав швидку! - Турчинов.

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Мало ймовірно.
    Зрештою, який суддя судить, чи не призначений Порошенком і тепер перефарбований Соколов?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто би не судив - перефарбований і призначений Порошенком.:mocking:
    Навіть Венідіктова, котра взяла відпустку на день, щоб не підписувати документів по Порошенку і її перший зам - теж захворів.:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, влада Порошенка позбавила його адвокатів і призначили свого.

Реакція до влади від Порошенка класна: "Перестаньте вживати наркотики!":))):))):)))

Останнє редагування: 17 січ 2022
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Lanktocha

Нічого, буде наука для інших.
    Чи перфарбовування, як от бути в СДПУ (о), служити Кучмі, потім перекинутись до Ющенка, потім до янукоїдів, потім бути найопозиційнішою опозицією і найпатріотичнішим патріотом... Тоді чому суддя за таким же принципом не може бути відданим, то одним, то другим?
    Кава чи тютюн так само можуть бути наркотиком.
    Вже що, що, але такий метод тикання пальцем на когось, невже ніхто із порошенківців, хоча би не курить "драп"?
    Нема тут чорних і білих.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Good man

Good man Обычный человек

Кем ты только ни был, только Человеком не был.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пам'ятаєте, цього дня,17 січня 2014, Віктор Янукович підписав "диктаторські закони"?

17. Good man

Good man Обычный человек

Крысы бегут с тонущего корабля.

Арестович уволился с поста советника Ермака
    Один из главных спикеров власти Алексей Арестович уволился с поста внештатного советника главы Офиса президента Андрея Ермака и спикера украинской делегации в Трехсторонней контактной группе (ТКГ).

https://strana.news/news/372057-ale...-ushjol-s-posta-sovetnika-andreja-ermaka.html

• Подобається Подобається x 1
  18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Поздно!Люся прочно зарекомендовала себя дешевой бл@дью.

19. Lanktocha

Знову ілюзії та рожеві мрії, такі вже були у 2019 - жодна не справдилась.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

І взяті з 95 кварталу. Тепер вони стають олігархами, а Коломойського Зеленський ніколи не рухне, а те що він обкрадає Україну говорять прокурори зі США. Зеленський покриває очевидного злодія, котрий є у міжнародному розшуку.
    Що до Ренатіка, про податки не скажу - не знаю, але те, що за влади зелених він став у 1,5 рази багатший, говорить про те, що хрін він що там платить.

А Медведчук відпочиває у своїй резиденції, що має десятки гектарів. Він ж "не зрадник". Застави мільярд у нього ніхто не вимагав. Навіщо кума Путіна дратувати?

Ахметов став багатшим на $4,14 млрд у 2021 році, - Bloomberg — DSnews.ua
    почав платити податки... ой анекдот.:tongue:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)