Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що зробили особисто Ви, Blaberus, щоб команда Зеленського не прийшла до влади? І що дали Ваші зусилля в цьому плані?
    Наступного разу, коли будуть вибори президента, зробіть якийсь героїчний вчинок, щоб в газетах написали. Хоча б в Нью-Йорк Таймс.

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гарна казка від Скобєєвої.

А чому, поясніть, пачку масла 82% в Польщі можна купити за 30 грн., а в Україні за 50 грн. не купиш? Там газ інший? Чи корови не ті? Чи пастухи не клоуни?

3. Good man

Good man Обычный человек

Потому что так сделали враги Украины, с которыми Зеленский 2,5 года борется, имея полностью подчинённые ему парламент, правительство и все силовые и правоохранительные органы.

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Двох чи трьох противсіхів убовтав голосувати за Порошенко, бо аргументовано довів що Зеленський є наркоманом. Одного зебіла убовтав проігнорувати вибори.
    Слід перепустити що Ви не здатні на героїчний вчинок заради Зеленського.

5. Blaberus

А чому Вам не подобались обидва?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якраз польське "Mleczna Dolina" чи "Mazurski smak" від 45 - 50 у спекулянтів купиш, враховуючи, що на перепродажу роблять навар 30 - 40%.
    Принцип, як у 1999, перешугані голосували за Кучму, лиш би не комуняга Симоненко, а доречно тут було бути противсіхом.

7. Lanktocha

Не раз пояснював.

8. Lanktocha

9. Blaberus

Але Ви не пояснили, чому не голосували проти Зеленського не зважаючі на те що він є абсолютним злом?

10. Lanktocha

А бути противсіхом результат не той самий?

11. Blaberus

Ні.
    Противсіхи це тупе лайно в кращому випадку, в гіршому байдужі люди.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовые, а ваш гугнявый укурыш уже вышел из праздничного коматоза?А то Джейк Салливан (сами найдете, кто это, у нищих и скорбных умишком слуг нет) предупреждает о возможной спецоперации на Донбассе с последующим вторжением.Или вам "похер, пляшем"?

13. MayorMayor

Планктоша, ты реально долбо@об. Но я снизойду. Так как графы "не пидтрымую жодного кандидата" в бюллетенях нет, то быть "протывсихом" можешь в двух случаях:
    а) ты не пришел на выборы;
    б) ты испортил бюллетень.
    В первом случае (согласно Закона Украины), могут не придти все избиратели, кроме одного.А этот один придти, и проголосовать. В этом случае, выборы считаются состоявшимися, и 100-процентную поддержку избирателей получает тот кандидат, за которого проголосовал этот единственный пришедший.
    Во втором случае, голоса испортивших бюллетени опосредованно делятся между кандидатами.Грубо говоря- если повторить верхний пример с одним проголосовавшим, и остальными, испортившими бюллетени, то результат точь-в-точь, как и в случае."а".
    Таким образом, дурачок ты наш, твое "протывсиховство" свелось к поддержке зелемрази.
    А ты можешь и дальше вертеть сракой, расписывая "я не такая".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lanktocha

Які всі правильні, зіпсутий бюлетень злочин, може більший, ніж дурити виборця чи обкрадати державу?
    Не від мене одного тут все залежало, які смішні порохоботи і чого тепер тріпатись? Для початку, мій голос не прирівнювався до 100 чи 1000 голосів. Як 2 на 2 - 4, як не крути 5 чи 6 не буде, так і у 2019 за будь-яких обставин перемагав Зеленський.

15. MayorMayor

Не суетись под клиентом, лишенец.Никто не говорил о "преступлении" при порче бюллетеня.Я тебе открытым текстом сказал, что твое ерзание с "не пидтрымую"- это в реале поддержка зелемрази.Обтекай.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Lanktocha

І від мене одного щось залежало?
    Зроблений такий вибір, подобається комусь чи не подобається.

17. Blaberus

Якшо Вам все байдуже, якого біса Ви штиняєте в "політиці"?
    До речі, я зставив це питання раніше. Ви його прігнорували. Чому?

18. Blaberus

19. Lanktocha

Констатація факту. Не треба шукати винних, де їх нема.
    Після бою кулаками не махають!

20. Blaberus

Тоді якого біча Ви штиняєте в "політиці"?
    Але Зеленський махає. І його отара ніяк не заспокоїться.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)