Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В народі це носить назву "жест доброї волі".
    Зрозуміло, що Путін буде гнути свою лінію, але Зеленський всьому світові показує, що він відкритий для конструктивного діалогу: "Росія відводить свої війська від кордону, допускає до "старого" кордону міжнародних спостерігачів, виводить їхтамнєтів з ОРДЛО і так далі."

• Смішно Смішно x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Самолюбие Зеленского и интересы Москвы на одной стороне. А наш кацалапый с большим удовольствием за расслабленность верховного главнокомандующего. В случае вторжения и успешного продвижения России он получит огромную премию и повышение. Судьба форумчан ему будет до лампочки.

3. medwedo berlogsoni

Куди вже вище! Ви колись переконували всіх, що я - Коломойський. І підлеглий Коломойського. Одночасно.

Але те все - "заблуждєніє", бо я - Нью-Йорк Таймс, собствєнной пєрсоной.
    Погода подвела. Путин передвинул дату возможного вторжения в Украину ближе к весне — NYT
    Я зіпсував погоду, щоб Зеленський міг розслабитися і покататися досхочу на лижах. Погоду я зіпсував на Сході України, а в Карпатах залишив "лижною". А чо?

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А чого обранцю диявола турбуватися і не відпочивати, якщо знає, що перемога буде на боці антихриста? Якщо Україна і опиниться під каблуком, то наврядчи московським(. Але ненадовго)
    А форумчане так чи інакше попадуть в халепу, бо гризуться як шершні за різних блудливих та брехливих політиків, замість того, аби віру в Бога укріпляти, та покаятися за свої гріхи не тільки в реалі, але й у віртуальному житті, бо Бог все про всіх знає і збрехати не вийде ажніяк.

5. Hatrexis

Hatrexis Well-Known Member

мудрость коммунтарца огромна, уже который раз замечаю.

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яке "щастя"!!!!!. Ну накінець запануємо, нє?

"Президент Володимир Зеленський заявив, що розраховує.... "

Ого, 95 квартал розраховує.... вміє рахувати...

А Путін в дупі мав Зеленського.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

У США картка є для підтримки бідних, а в Україні інша причина - у звязку з підвищенням цін на продуки, яке планується. Це говорить про великий прорив в економіці за 2,5 роки суперового керування 95-го кварталу:

В Офісі президента України передбачають зростання цін на продовольство у 2022 році до 20%, що потребуватиме антикризових заходів. Уряд не виключає введення продуктових карток за аналогом «єПідтримка», що запроваджена для отримання 1000 гривень винагороди за повний курс вакцинації.

8. Коммунарец

Тобто, якщо вакцинуєшся три рази, то отримаєш продкарту в дію, якщо ні - то купляй в магазині, як всі... якшо туди пустять(
    Зрозуміло, куди йдемо.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправда, аво Янукович домовився з Путіним і живе зараз в Ростові. Правда, Василю?

10. Коммунарец

Мій підхід інший.
    Пропоную покаятися і спокути свої гріхи у мирі, або нехай воздасть Бог по заслузі.
    Ото Путіну написав пропозицію на передачу влади добровільно і прибрати за собою те, що наробив. І все буде окей. Як отримав владу, так і віддай .
    Бог дав, Бог і забере)

Останнє редагування: 11 січ 2022
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Знову порохоботи народ баламутять, тепер вже з карточками :)
    Весь час лиш би брехати ;)

12. medwedo berlogsoni

Ви наче не знаєте, що ціна на газ збільшилася в кілька разів. В кілька! Тому, природньо, або, так би мовити, зрозуміло, що ціна на продовольство також повинна зрости. Газ дорожче - хліб дорожче. Газ дорожче - сир дорожче.
    Зріджений газ дорожче, значить доставка молока із села на молочно-консервний комбінат дорожче.
    Тому кожен, хто не ідіот (я порохоботів вважаю ідіотами), розуміє причину подорожчання продуктів.
    Крім того, я наводив уже посилання на повідомлення кількарічної давнини, як при Гройсману подорожчав хліб у Сумах.
    Якщо Вам так подобається бути ідіотом, даю цитату ще раз. Це - 2017 рік, між іншим.
    У Сумах подорожчав хліб

Що означають слова "знову зросла вартість хліба та хлібобулочних виробів", знаєте, чи пояснити?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але як і в який спосіб примусити Пуйла щось підписати і тим більше, щось виконати? Скільки вже було договорів і скільки всього невиконано + європейські політики скажуть: можете з Росією без нас говорити - говоріть, ми тоді із них знімаємо санкції та продовжуємо співпрацю.

14. Lanktocha

Бачу, актуальне для них совкове "Чем хуже - тем лучше!".
    Критика дій Зеленського, Порошенко виступає не стільки найопозиційнішим опозиціонером, а як Філарет чи Трам-пам-пам.

15. Коммунарец

О.... у мене ще залишилися запаси гречки за 13 грн з 2018 року... десь 4 кг... і чому так мало закупив((((((?

16. Коммунарец

Ви Філарета не любите?

17. Коммунарец

Що неможливе для людини, можливо для Бога)

18. Lanktocha

Це окрема тема розмови. Були у нього заслуги перед церквою і державою, зокрема і поява та підтримка учасників майдану. Але недоречно тепер владу та гроші любити більше держави, робити розкол та ворожнечу.

19. medwedo berlogsoni

Жодного способу не існує. Точніше, існує, якщо Путіна торкнути по голові табакеркою.
    Сам Зеленський від Путіна нічого не доб"ється. Це зрозуміло. Але як "гра на публіку" це прагнення до діалогу спрацьовує. Зеленський показує, що Україна - цивілізована держава, здатна домовлятися, а Путін відмовляється - значить дикуни.

Якщо Путін вирішить все-таки розв"язати війну по-серйозному, тоді Україні потрібно починати з руйнування труби Північного потоку, щоб, як казав покійний Райкін "рибка тожє поняла".
    Бо інакше німці, отримуючи російський газ в обхід України, далі "стурбованості" не підуть. А от коли Arschloch у багатьох буде mit Frost beschlagen , тоді вони заворушаться.

ЗІ. Гугл-перекладач не дає вірний переклад, тому я сам перекладу. Коли у німців дупа покриється інієм

20. Lanktocha

Не те, що відмовляється, якщо на Донбасі "Их там нет" - говоріть із маріонетками ДиНиРи, все як хоче РаССєюшка - громадянський конфлікт, знімайте всі санкції, "пустий горіх" Донбас відбудовувати за свій рахунок і орки звітам можуть псувати повітря всій Україні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)