Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчора Мін'юст США оприлюднили нову заяву щодо олігарха Коломойського і його партнера Боголюбова про відмивання грошей в США, виведених з Приватбанку через офшори Кіпру. Це вже 3-й позов проти Коломойського, щодо конфіскації його нерухомості у штатах Огайо, Іллінойс та Техасі. Попередні були оприлюднені в серпні та грудні 2020 р.
    Нагадаю, що гопкомпанією бєнічки, братами суркісами і бголюбовими за 10 років з Приватбанку було вкрадено до 10 млрд і виведено 470 млрд. доларів, що дорівнює розміру 13-ти річних бюджетів України. У відмиванні 41 млн фігурує призвіще найвеличнішого Шістого преЗедента України. Тому бєнічка й спішить через свого підставного клоуна якомога швидше рейдернути країну, та помститись Порошенку, який націоналізував ПриватБанк, провів рефінансування, зберігаючи можливість з допомогою міжнародних партнерів втримати фінансову систему держави, а отже і економіку, в найважчі для країни часи 2015-2017р.р.
    До інавгурації Джо залишається 10 днів.
    Не перемикайтесь. Попереду найцікавіше!
    Раночку, вільні!
    Любіть Україну!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не перетворюйтесь у секту, тут не стільки зауваження і критика, скільки показ абсолютного ідеалу Порошенка і плачі за ним.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як у голові Зелених вживаються одночасно рекордний урожай і продуктові карточки?

5. Lanktocha

Які притензії до мене? Я такого не обрав і на 100% мене не влаштовує.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Де вже ввели продуктові карточки?

7. medwedo berlogsoni

Я з подачі Миха погуглив і прочитав про те, чого ще немає, але що пропонується.
    От фрагмент
    Їжа по талонах? У Зеленського заговорили про запровадження ''продуктових карток'': як це може працювати

У мене є подібна картка. Але на проїзд. Називається вона "Картка киянина". Я її отримав ще при Порошенкові.
    Вона дає мені право безкоштовного проїзду в громадському транспорті (тролейбус, автобус, трамвай, метро).

А в маршрутці я повинен так само платити гроші, як і "нормальні люди".
    Тобто, я можу їхати швидше, але за гроші, або повільніше, але безкоштовно.

Те саме можна організувати для пенсіонерів і в плані деяких видів продуктів: хліба, молока. Можеш взяти на картку хліб-молоко (буде безкоштовно), або купити Київський торт Рошен - за гроші.

На книжки і кіно дали "тисячу Зеленського". Ця тисяча має цільове призначення, і ти на неї не можеш купити "півасіка", або цигарок.

Але все це лише обговорюється.
    Порохоботи знову біжать попереду потяга.

Чого не можна робити у жодному разі - обмежувати ціни. Тому що товар зникне з прилавків, а купити його можна буде лише у спекулянта.
    "Плавалі - знаєм"

8. Good man

Good man Обычный человек

В Туркменистане немало цен на продукты фиксированы. Наш враг из Пензы спит и видит знак равенства между Украиной и Туркменистаном.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

10. MayorMayor

Ну что молчим, зебуинчики?Схера ли, когда США и НАТО занимаются "постановкой в стойло" лаптекопытных, ваше гайморитное ничтожество снимает видосики про свой отдых?Оно там совсем берега потеряло?

11. medwedo berlogsoni

От так і працює путінська пропаганда. Спочатку Гудман (тупа особа, що до цих пір не читає українською) вириває щось із контекста, а потім бреше. Адже я чітко сказав у своєму пості, що:

Для Гудмана перекладу те, що я сказав учора:
    Чего нельзя делать в любом случае - это ограничивать цены. Потому что товары исчезнут из прилавков, а купить их можно будет лишь у спекулянтов. "Плавали - знаем".

Чи визнає Гудман, що він - провокатор? Сумніваюсь.

12. medwedo berlogsoni

@MayorMayor , Що, по-Вашому, повинен робити Зеленський? Летіти на Мальдіви і лікувати гайморит, як колись Порошенко лікував там гемморой?

13. MayorMayor

Для начала- перенести свою сраку с горнолыжного курорта в рабочий кабинет. Потом собрать СНБО. Провести несколько телефонных разговоров с лидерами НАТО, стран Евросоюза и США.

14. MayorMayor

• Смішно Смішно x 1
  15. MayorMayor

Медведо, я повторюсь: США задержали свою авианосную группу с авианосцем "Гарри Трумен" в Средиземном море. (Как думаете, сколько американским налогоплательщикам обходится каждый день содержания такой группы кораблей?).Хрипатое чмо поехало кататься на лыжах и снимать видосики.Как вы считаете- это нормально?

16. medwedo berlogsoni

Я вважаю це цілком нормальним. З огляду на те, що Путін вирішив поділити сфери впливу шляхом переговорів із США. А не військовим шляхом.
    Якщо б Зеленський зібрав саме зараз РНБО, це зіграло б на руку Путіну. Так, саме Путіну. Тому що Зеленський підтвердив би тим самим реальність загрози, а не шантаж з боку Кремля.
    Путін хоче поставити себе у світі на один рівень із Сполученими Штатами. І його не цікавить, що там роблять і думають "внизу": німці, французи, "прочі шведи".
    Путін також хоче, щоб із НАТО виключили ті республіки колишнього СРСР, які туди вже ввійшли.

От і все.

Збирати РНБО зараз, коли немає реальної загрози масштабного нападу, а лише шантаж, це означає посіяти паніку в Україні.

А для вирішення необхідних питань РНБО уже збиралася (якщо Ви слідкуєте не лише за бріхнями на мураєвському каналі).
    Секретар РНБО закликав у стислі терміни сформувати сили територіальної оборони ЗСУ

І, наскільки я знаю, уже сформовані і бригади, і призначено командувння, і тому подібне.

Командувач Сил тероборони Галушкін розповів про їх мету та завдання

17. MayorMayor

Напомните, это тот самый Данилов, который говорил "загрози вторгнення немае", в то время, когда и Столтенберг, и Комитет Начальников штабов США говорили об угрозе вторжения?-Это первое.
    Второе- еще раз, медленно и два раза: США нарастили свое военное присутствие в регионе (речь о все той же АУГ в Средиземном море).Истеблишмент НАТО проводит консультации и произносит довольно-таки жесткие речи.Хрипатое обрезанное чмо катается на лыжах и снимает гундосики.Все все правильно делают?

18. MayorMayor

19. medwedo berlogsoni

Нагадую...
    Зеленський заявив про готовність домовлятися з Путіним в рамках "нормандської четвірки"

Які лижі? Ви - доросла людина, а новини не читаєте, лише збираєте всякі висери по мережі. Вам йожікі подобаються? Чи Ви, як поручик Ржевський в анекдоті, завів мову про єжа? (варіанти бувають різні А вы когда-нибудь *бали ежа? - vivetuvida — LiveJournal)

20. Lanktocha

Може намір хороший, але з такими ні про що не домовишся, або перемога, або капітуляція.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)