Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Сам факт наявності слуг наріду це вже суцільний ляп.
    Слуги що, корови свячені?
    Вважаєте що слуги це не єдине бидло в Україні? Вірно вважаєте!

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я бачу, порохоботи погодилися з тим, що про Миколу Тищенка зляпали грубий фейк.
    Що цікаво: варто в Ютьюбі написати комент, що то - фейк, як мурашники цей комент відразу видаляють.
    Тобто - це стовідсоткове підтвердження того, що @MayorMayor виклав фейк. Або свідомо, або повівся, будучи не дуже сильним мислити логічно.

3. Blaberus

Дивно. Але я маю підставу вважати що це не фейк. Вам цікаво?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехню.
    Вальцманоїди брешуть.
    Завжди.

5. medwedo berlogsoni

Ні. Мені не цікаво, що робиться в головах людей, які не здатні мислити логічно.
    Я на це не вчився.

6. medwedo berlogsoni

Це ж хтось старається, гроші за це отримує. Як воно Вам попадає, Хомчине, цікаво знати? Хтось присилає?

Ви помітили, що проти Зеленського борються в основному фейками (бріхнями, як уточнює @VasMT , бо слово "фейк" не повністю відбиває брехливу суть порохоботів, мурашників, ахметівців та іншої інформаційної нечисті).

7. Дуже просто - я просто не читаю брехливого гнилого лещенка , темники подоляка і "нетаких" кацапських інтелектуалів, від слова зовсім

Останнє редагування: 8 січ 2022
  8. Blaberus

Схоже Ви взагалі не вчились. Для зебіла це типово. Бо Зеленський свій диплом вкрав.

9. medwedo berlogsoni

Не вчився, заспокойтесь.
    Я взагалі не вмію читати і писати. Анальфабет.

10. 20220108_105805.jpg

11. medwedo berlogsoni

Не знаю, чи всі пам"ятають, що я писав близько трьох років тому.
    Стосовно Зеленського.
    Я писав тоді, що євреї - такий народ, які не звертають уваги, хто що про них говорить, хто що про них думає. Вони не беруть цього близько до серця. Вони звикли, що їх обзивають жидами, вони знають, що їм важче пробиватися в житті, ніж будь-кому іншому.
    Вони роблять своє діло.
    В даному випадку Зеленський виконує обов"язки Президента, і на щастя для України - виконує достойно. Набагато краще, ніж його попередник.
    Є багато позитивних змін.
    А те, що там придумують всякі бріхні, всякі карикатури, всякі фотожаби, що говорять поза очі і в очі - йому це до лампочки.
    Тому оті всі ляльки, якими тішаться дурачки на кшталт Хомчина - то все дурням радість.

12. IMG_20220108_063653_362.jpg FB_IMG_1641643319523.jpg IMG_20220107_120349_291.jpg 20220107_014556.jpg IMG_20220106_042921_507.jpg IMG_20220106_042543_316.jpg FB_IMG_1641438005819.jpg IMG_20220103_161817_662.jpg

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

П'яний святий прапор, ти ще за своїм другом - Янеком в Ростов не злиняв?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А порохоботу лиш би погавкати по методичці.
    Як інакше охарактерезувати?
    Був випадок, коли "Христос Воскрес!" у період новорічно-різдвяних святкувань випадков сказав син священника. Яке тут "бидло" і з чого тут насміхатися? Чи порохоботам дай привід, будуть насміхатися, хто не за Порошенка, байдуже, що хворий, має вади зору чи має головокружіння і затачується, як п'яний?

15. Good man

Good man Обычный человек

Действительно, если взглянуть на этого интеллектуала, то понятно, что всё это пропаганда. Разве может человек, который "вакцинировался ковидом", написать такое.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А классно хрипатый обрезанец этих мразей давит, да?)))

Украинцам с января 2022 года не только придется платить за распределение газа по новым тарифам, но и доплатить за предыдущие годы за "температурные коэффициенты".
    Такое решение принял Верховный Суд по делу газового противостояния между потребителями и облгазами.

17. medwedo berlogsoni

Порошенко Петро Олексійович — Вікіпедія
    Так що хрипатий в даному випадку - Петро Олексійович. Точніше - нахрапистий.

Скоро одежа у Порошенка буде як у Кота Матроскіна.

18. MayorMayor

И тут Порох бубачьке в штаны насрал?А самый прикол, что тонны хейта выгребет таки бубачька.Ай-ай, какая жалость (на самом деле нит))).

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

20. MayorMayor

Зелупоголовики, я имею вас спросить.Для начала, цитата из сегодняшнего номера "Нью-Йорк Таймс":

Russia Warns That U.S. Doesn’t Understand Its Goals on Ukraine
    Before the two countries met amid rising tensions over Ukraine, a senior Russian official and the U.S. Secretary of State set a pessimistic tone.
    GENEVA — Russian and American officials met for a preliminary dinner on Sunday night to begin a high-stakes negotiation over threats to Ukraine and a widening gulf between Moscow and the West, but there was deep pessimism on both sides that a diplomatic solution was within reach.

Even before they sat down, the senior Russian official dispatched to the talks warned that the United States had a “lack of understanding” of the Kremlin’s security demands, and the United States voiced doubts over whether Russia was “serious” about de-escalating the Ukraine crisis.

The comments by Deputy Foreign Minister Sergei A. Ryabkov maintained the hard-line rhetoric that some analysts and Western officials see as a possible prelude to new Russian military action against Ukraine. He appeared to be trying to lower expectations for a pathway to an agreement just hours before he opened the session with a private dinner in a residential building on the Geneva lakefront with Wendy Sherman, the deputy secretary of state. The two will meet again in Geneva on Monday, leading Russian and American delegations in more formal negotiations.

США оставили свою авианосную группу, с авианосцем "Гарри Трумен" в Средиземном море.

Идут плотные консультации, что делать.Выступают руководство НАТО, сенаторы и представители Госдепартамента США.

А чем занято это обрезанное укуренное чмо?Все-таки, как хорошо, что в президентском кресле Украины угнездился "величайший лидер современности", а не какой-нибудь дурачок-писюанист.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)