Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кацалапий і логіка - поняття взаємовиключені

FB_IMG_1641534855942.jpg

У нас війна з кацапами з приходом віслюка закінчилась.
    І всі забули про Оман?

2. ashim

ashim Well-Known Member

Президент Володимир Зеленський оригінально привітав українців з Різдвом. Він записав відео, спускаючись з гори у Буковелі.
    View: https://www.instagram.com/p/CYa805xKShF/

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки бушувати із піною з рота?
    Не принизливо перед потраплянням на свої позиції пройти обшук МотоРила?
    Стандартів тут нема. Я невакцинованим легше перехворів, ніж деякі вакциновані.
    Подібний випадок, одна моя родичка доказувала, ніби ІІІ група інвалідності робча, а ІІ і І вже не робочі, залежно і яке захворювання і яка робота, стикався з ІІ групою на керівних посадах, навіть з І на простій примітивній роботі, мені і з ІІІ групою ризиковано водити великогабаратний транспорт, возити пасажирів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це, звичайно велике досягнення. А Беня дозволив йому спкскатися з гори?
    Підрахували, що Зеленський за 2,5 роки відпочивав 12 разів. Порошенко - один раз і то смороду було на місяць.

5. ashim

ashim Well-Known Member

Найкращий Президент - відпочилий Президент.:good:

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, Ви хворий? Навпаки, я радію що зебіли незабаром почнуть гризти одне одного.
    Це залежить від того, кого обшукує Моторило. Припустимо, зебіл був би радий: він завжди радий поповзати навколішках перед ворогом.
    Мене не цікавить Ваш анамнез. Мене більше цікавить те, що падлокловун отримав відкати від неефективної вакцини. Бо я знаю вже не один випадок коли після китайського та індійського лайна вмирали люди від ковіду. Як було би чудово, якшо це були би зебіли!

7. Lanktocha

Я не стикався з такими випадками, але всяке може бути.
    Невже є думки, що тільки Порошенко зміг би замовити якийсь дивовижний еліксир?

8. Циган свій автопортрет у вигляді свині пхає тут через сторінку.
    Планктоша вже відверто натякає, що алкашить по чорному, тільки з приходом віслюка , немає чим закусювать.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

FCRfntDWQAAozTx - Копія.jpg

10. Blaberus

Ви взагалі мало з чим стикалися в своєму житті.
    Є думка що він не робив би стільки дурниць, скільки робить падлокловун.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенку було не до відпочинку - куй залізо...

View: https://www.youtube.com/watch?v=s3r7gVmRPqw

Але нічого, скоро Порошенко відпочине: цілий день буде різатися в карти з Медведчуком. На нарах.
    Приспособление для спанья в виде настила из досок на нек-ром возвышении от пола.

Останнє редагування: 7 січ 2022
  12. Blaberus

Сам факт що існує таке явище як Зеленський не є нормальним. І, до речі, Ви нагадали мені про Оман, куди падло виїхало таємно щоб приховати в оффшорах крадені гроші. А також про Катар, куди здриснуло падло під час російської ескалації. Навіть Байден переміг своє відчуття гидливісті і подзвонив цій гниді! А вана поперла ховати крадені гроші в Катар.

• Подобається Подобається x 1
  13. Lanktocha

По собі не судять. Деколи треба приймати, хоч вітамінізовані таблетки, тому не до алкоголю.
    Версії. Дещо зробив гірше.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський, маючи необмежену владу, може в догоду Путіну посадити Порошенка.

Але Зеленський ніколи не зможе покращати економіку країни, зменшити тарифи, вигнати кацапів з України, вступити в НАТО, перемогти корупцію, подолати олігархів, їздити без великої охорони, зробити реформи в будь якому напрямку. НІКОЛИ! Тому що для цього потрібні клепки в голові, а їх нема.

15. Blaberus

Мене не цікавлять теорії заговору.

16. Lanktocha

При такому не все залежить від Зеленського чи Порошенка. Поки що не в НАТО Фінляндія та Австрія і не через своїх президентів чи інші гілки влади вони не там.

17. Blaberus

Від Порошенко нічого і не повинно залежати, він лише депутат. Все залежить від падлоклосуна, бо він президент. Але йому ніколи цим займатися. Бо відосіки знімати набагато цікавіше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю, порохоботи!
    Скушалі фейк? Смачного!
    Жодної ДТП з кортежем Зеленського не було. Була ДТП не в Буковелі, а в Куршевелі (це "трохи" на Захід). (Для порохоботів - "какая разніца?")
    В Управлінні держохорони спростували фейк про ДТП з кортежем Зеленського
    ДТП с кортежем Зеленского в Буковеле оказалось фейком, запущенным блогером | ВЕСТИ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)