Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А поляки? теж порохоботи?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Окремі думки окремих людей.

• Смішно Смішно x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А звідки ти ,Брехло, виколупав цей фейк?
    Джерело можеш надати?

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А пам"ятаєте, як Маруся і Софійка так залякали падлокловуна, що він сцявся і срався в памперс?

5. Blaberus

Де тут брехня? Ви що, не вважаєте падлокловуна зрадником, дурнем і (або) наркоманом?:crazy:

6. FB_IMG_1641438005819.jpg

• Смішно Смішно x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Виконавці ролі Жиріновського в Україні.

Не треба тріпатись із піною з рота. Якщо є така інформація За мінськими угодами Донецький аеропорт віддали сепаратистам (документ)
    наказ про відхід Порошенко не давав для свого піару?

8. Планктоша, так ти на кацапів працюєш.І чому я не здивований:
    "МЗС РФ заявило, що аеропорт "відповідно до мінських угод має бути передано під контроль ополченців". Представники українського МЗС і РНБО не забарилися з відповіддю: в мінських домовленостях, зафіксованих у протоколі від 5 вересня, і меморандумі від 19 вересня 2014 року немає жодного слова про Донецький аеропорт."

9. IMG_20220106_060457_053.jpg
    Одних обурює те, що шановний Володимир Олександрович знову відпочивають (причому, у робочі дні!), інших обурює, що з Коломойським разом...

А я радію: це ж Вони, щоб побачити степи по дорозі на Буковель через Херсон летіли! Любить наш край, Володимир Олександрович, любить! Щоб побувати тут не шкодує ні часу свого, ні нашого пального для літака (чи вертольота)!!!

...або у його прес-служби географічний кретинізм! Подаруйте їм хто-небудь карту України, нарешті! (с) Олександр Таранишин

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що може вважати алкаш?

• Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

продовження:

А із-за гір виглядає мій духовний наставник - Бєня Коломойський.:)))

12. Blaberus

Занюхніть як вони і у Вас таке буде.:)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Blaberus

А яку роль виконує падлокловун в Україні?
    Це фейк для зебілів, ідіотів і іншого генетичного сміття. Ви, взагалі, читали це посилання?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський разом з Путіним роблять одну і ту ж справу: Путін арештував майно Порошенка в Росії, а Зеленський - в Україні.
    Два кірзаки - пара.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

16. medwedo berlogsoni

Так заарештували в Росії, так заарештували... Аж страшно!
    Миху, можливо Ви поясните, яким чином майно фабрики можна вивезти через кордон?
    Адже це - багато тон і кубометрів. Причому - не за один раз, а протягом чотирьох років.
    Митники на російському кордоні, накладні... Хто везе, що везе, звідки везе...

17. ashim

ashim Well-Known Member

Не дуже страхайтеся. Петро справно отримує прибуток від здачі в оренду приміщень ф-ки і сплачує податки окупантам. А що робити? В Україні можуть накласти арешт на майно...

18. medwedo berlogsoni

Що значить "можуть"? Я розумію, що Святвечір, виглядали першу зірку, але арешт на майно Порошенка сьогодні вже наклали. Чи я Вас невірно зрозумів?

зі
    https://tsn.ua/politika/okrim-mayna...nki-telekanaliv-yevrosolidarnist-1948012.html

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я - митник?

Я знаю наступне:

В Росії Путін закрив та арештував майно Порошенка. В Україні справу Путіна робить Зеленський.

А от бізнес Зеленського в Росії процвітає так само і майно Зеленського Путін не рухає.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)