Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не тільки.
    Чому тепер бунтар проти влади вже не "провокатор" і "рука Москви"?

2. Lanktocha

А при таких цінах, якими були би зарплати і пенсії, може як за Кучми, коли ввели нац.валюту?

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А хто ще може бути?
    Тому що Зеленський працює на Москву.

4. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас посмотрим чем закончится эта история Путина и Байдена, тогда с Зеленским всё станет ясно. Осталось недолго подождать.

5. Blaberus

А с ним и так все ясно.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не домовились.

А ось нове:

Про газові обмеження. Асоціація газовидобувних компаній заявила, що рішення Кабміну щодо обмеження націнки на природний газ виробникам "соціальних" продуктів суперечить чинному законодавству, порушує міжнародні зобов’язання та призведе до щорічного падіння газовидобутку.

Про ДМЗ. З 1 січня 2022 року металургійний майданчик Дніпровського металургійного заводу (у минулому – завод імені Петровського), що належить DCH Олександра Ярославського, зупиняє свою роботу через нерентабельність продукту.

Про зміни з 1 січня. Так званий "ресурсний" закон 5600, який спрямований проти олігархів і містить норми, що вплинуть на звичайних українців, набув чинності з 1 січня 2022.

Також з 1 січня 2022 року набуває чинності закон, відповідно до якого використання касових апаратів стане обов'язковим для ФОПів, які проводять розрахункові операції.

Окрім цього, через набуття чинності так званого "податку на Google", з 1 січня 2022 року компанія Meta додає 20% податку на додану вартість у вартість послуг соцмережі Facebook в Україні.

7. ️Все камлания Офиса президента и ТГ-каналов власти, мол разговор с Байденом это первый международный разговор в 2022 г, а лозунг "Ничего об Украине без Украины" это вообще вражеская провокация, имеют под собой крайне неприятную для ОП причину. Байден после разговоров з Путиным на украинскую тему, Зеленскому результат разговора сообщил сначала через 2, а потом через 2,5 суток после самого разговора. То есть, тогда, когда большинство тем поднятых в разговоре уже потеряли актуальность.

Думаем, в следующий раз Байден позвонит Зеленскому через 3 суток. И так далее.

‍♂️Причина появления такого временного лага проста. Администрация США прямо указывает, что из Офиса Зеленского идут утечки информации в сторону Москвы.

‍♂️Американцы откровенно дают понять, что не доверяют украинскому Офису президента. Каждый раз они напоминают, что доверие Вашингтона нужно еще заслужить. И сделать это несложно. Зеленскому нужно просто удалить из ОП главу Офиса Андрея Ермака и свою помошницу Марию Левченко. О Ермаке ЦРУ добыло огромный блок информации еще в ходе подготовки и провала операции по "вагнеровцам". С Левченко еще проще. Не будем забывать что в зону ООС ее супруг Гогилашвили ездил на переданой ГУР Украины машине посольства США, которая как водится в таких случаях, была напичкана аппаратурой слежения и записи. Сколько часов его разговоров записали американцы и о чем разглагольствовал Гогилашвили в дороге, догадаться не сложно.

‍♂️Зеленский в безвыходном положении. Без Ермака он мгновенно умрет как политик. А без Левченко - вообще как руководитель. Удаление из ОП Ермака и Левченко будут означать отставку самого Зеленского, при чем очень скоро. Иначе его просто съедят и опозиция, и его же ненасытная команда.

А намеки Вашингтона становятся все более настойчивыми. Одними лишь намеками дело явно не ограничится.
    IMG_20220103_103204_484.jpg
    Печерский холм

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Вас от русского язьіка не тошнит? Обвинять Зеленского в работе на Путина, а сами рвспространяете тот скверньій язьік
    Дворушник, одним словом(, т.е. работающий на срач))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Добрі новини))
    Хотілося б швидше того руйнування, але Богу видніше, як скоро все має загнутися, аби люди просили пощади. Ще не скоро, аби вже так турбуватися, що аж-аж...
    І взагалі, матеріальне руйнування - то фігня, можна і відбудувати, а от знищення віри - то да, таке можна повернути тільки через найстрашніші покарання, що надасть Бог, аби відібрати своїх вірних і нескорених.

10. Ну як не реготати?

"Зйомки новорічного привітання президента України Володимира Зеленського тривали три дні – з 24 до 29 грудня.

Учасникам зйомок наливали не шампанське, а "Живчик". Про деталі розповів професор з Чернівців Олег Ангельський, який брав участь у зйомках, пише "Молодий Буковинець".

Це що, президент воюючої країни три дні знімався у новорічному ролику? Цілих три робочих дні???
    Три дні не міг той нещасний мега-тост прочитати. (Судячи з кількості склейок у привітанні, так і не зміг. Як у старому анекдоті про звукорежисера, який мучився-мучився зі співаком на записі, а потім сказав: ви мені просто гамму наспівайте, все інше я сам)

Гостям замість шампанського у бокали наливали газовану воду. А годували у сусідній кімнаті бутербродами.

Вибачте, я не можу це уявити. Тобто можу, але у мене кава носом іде. Иииии...
    Три дні висидіти за столом у одній вечірній сукні... З "живчиком" у бокалі... Тому що янелох не може одне речення зв'язно договорити...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Опозиція в Україні для Зеленського більша емоційна проблема, ніж Росія, - Туск.

12. Lanktocha

Противсіхи, вибираючі "менше зло"... коли вже замість харкання жовчю буде реальне визнання, що зробили не так Порошенко, його проплачені політОЛУХи і ботоферми?
    Є сумнівні дії, але, як гірка редька порохоботи дістали приїдженим брехливим твердженням, що всі, крім Порошенка "рука Москви".

13. Уявляєте ступінь деградації, як актора, навіть? За три дні зйомок не зуміти пристойно зіграти роль президента, бо майже три роки він ним не був, навіть не навчився просто зображати. Ось що роблять безкінечні вояжі оманами, туреччинами, буковелями, гутами, трускавцями etс та замість того, щоб займатися державними справами, бігати по спортзалах, виступах кварталів та днях народження друзів, а також знімати відосики з суфлером. Уже навіть суфлер не допомагає. Я б на місці гостей вже подала до суду за катування)

14. Blaberus

Тобто, Вам нічим відповісти на запитання про моральний вигляд та інтелектуальний рівень зебілоїдного бидла. таким чином я чергового разу тицнув Вас пикою в лайно, коли поставив незручне запитання.
    Про сумнівні дії сподобалось. Нагадує старий анекдот про чоловіка, який підозрює що дружина ставить йому роги з сантехником: бо кожного разу, коли він повертеється з роботи, сантехник лежить голим в ліжку.
    І не всі рука москви. Є звичайні дебіли.

15. Good man

Good man Обычный человек

Я про обсуждение Украины без Украины, при котором Зеленский молчит уже которую неделю подряд.

16. Чомусь вас найбільше розвеселив факт, що лицедій він настільки вбогий, що мав знімати своє привітання 3 дні.
    А мене розриває від чергового доказу, що цього безвідповідального самозакоханого нікчему не цікавить нічого, крім його дешевих понтів - ні ймовірна війна, ні пандемія, ні катастрофічна ситуація в енергетиці, ні жахливий стан нашої дипломатії.
    Він справді просто продовжує грати президента (як у серіалі) і не є ним навіть у найменшій мірі. І задоволення від того, наскільки я виявився правим щодо цього екземпляра, жодним чином не перекриває жаху від усвідомлення того, в якій безпорадній ситуації опинилася країна
    К.В

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)