Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Два срачогона вже на роботі

• Баян Баян x 1
  2. Зелене дніще.

Виявляється, Зеленський заганяв військових на свій "новорічний прийом" не добровільно, а ...за наказом.
    Просто жесть.
    Наказую! В мою новорічну масовку прибути, ать-два! За відмову будете покарані за законами воєнного часу!

В світі не дарма існує таке поняття, як етикет, а в ньому окремою главою - запрошення на прийоми. Офіційні запрошення для того і існують, щоб людина мала право відмовитися. А тут рознарядка командиру: відрядити Борисовську в Київ на зйомки новорічного відосіка. Ппц.
    Що казати, в нас при владі із грязі в князі, до того ж злобні, ненависні, вигадливі нікчеми. Тут не те, що незнання етикету, тут власний "етикет", за яким всіх достойних треба умисно замазати лайном.

Відповідаючи собі на питання, чи пішов би я? Я відповів, що не пішов би. По-перше, я в свій час не пішов на запрошення до Порошенка. Але то було інше. А по-друге, в мене колись була реальна ситуація, коли не з'явитися на запрошення нікчеми тягнуло за собою наслідки для мене. Але я посміявся і не пішов. І досі вважаю це одним з найкращих рішень в моєму житті, за які себе потім поважаєш.

Але саме через власний досвід я можу сказати, що наказ від командира (верховного головнокомандувача) це зовсім інше. Якщо це вимагало боротьби з собою, а не так, що людина радісно побігла, то це насправді викликає тільки співчуття.

Не вздумайте хейтити людей зараз.
    НАКАЗ прибути, в ситуації де мало б бути ЗАПРОШЕННЯ, підтверджує, що з самого початку вони знали, що запрошують людину, яка до них ставиться зі зневагою, намагалися її зганьбити, а заодно засвітитися на її фоні. Вова ще в своєму Кварталі робив таку гидоту - запрошував всіх цих вірастюків і перевдягав їх в бабські шмотки, перетворюючи на опудал.
    Тут в нікчеми два психологічних моменти:
    1) Постояв поруч з достойною людиною, достойна людина тобі при цьому в пику не плюнула і під сраку не вигнали, і ти вже в очах інших сам - достойна людина.
    2) наявність красенів підкреслює потворність потвор. Оплюй всіх достойних в країні і твоя недостойність не буде кидатися в очі.

Просто гляньте на вираз обличчя людини поруч з шматком лайна, і все стане зрозуміло.
    FB_IMG_1641083288025.jpg FB_IMG_1641083279436.jpg FB_IMG_1641083272970.jpg

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, а Боровська сама тримає бокал із шматком лайна, чи то прифотошопили руку Сивохи? Вони, кварталівці, такі, від них всього можна чекати. Головне - не забутися перед цим волохату руку Сивохи побрити.

Якщо серйозно, Зеленський - президент для всіх українців. І для тих, хто за нього голосував, і для тих, хто проти.

Я б, звичайно, з великим задоволенням читав Ваші перепости, якби за столом сиділи одні кварталівці, до наступного Нового року було б що читати, але маємо те що маємо.

Так що, за прикладом тієї Наталі, на@бніть рошенівського тортика і, як казала ця Наталя,
    будьте.JPG
    Наталя могла здійснити подвиг. Вилізти з ногами на святковий стіл і промовити це на камери. Промашка...

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, а вы скумбрию (по 8) заряжали от телевизора?

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, бидло повзає навколішках перед зрадником, смокче його обрізаного прутня і цілує його в сраку. І означене бидло люто дратує що є люди які цього не роблять. Я Вірно Вас зрозумів?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не всім подобається і не всі на 100% ним задоволені. Забули, як самі горворили, коли були при владі "Не критикуйте владу під час війни, бо Путін нападе!"?

7. Blaberus

Яке глибоке спостереження!о_О
    Але вся погань смерділа. Зараз наша черга!:rock:

8. Lanktocha

Не всім подобається. Причини для загальних бунтів, окрім тріпанини та бажання повернутись у владу Порошенка, крики його скоморохів Пояркова та язикатої Маруськи? Загальний бунт зараз - вигода тільки Москві, всі це розуміють.

9. #ПолітФанКлуб
    Ігор:
    На фото однаковий строк президентства.
    Але яка різниця.
    Саме цікаве, що друга фотографія стала можлива тому, що була перша...
    Але зараз в кріслі президента ми маємо цинічну, безпринципну, продажну худобу, яка цього ніколи не зрозуміє.

Набридло:
    Нелох невипадково позбавив нас гімну України на новий рік...
    Отак поступово крок за кроком відбувається ворожий реванш...

єнот біндера:
    Президент без опознаватєльних знаков. Хз якої країни. Ні гімну, ні гербу, ні прапорів. Просто якесь хайло прочитало по складах вітання і пошутіло про твітерян. Сам факт, що це лайно ходить по нашій землі - ганьба. Ох курва і вибрали, ох і зашибісь стало...

Кіт Вчений:
    Позитив є в тому, що потєрпєвший хочаб не поздоровляло мудий норіт на тлі московського прапора під їхній гімн. Хоча какаяразніца хуженєбудєт!

Hon. Judge Dredd:
    "Щоб сусіди до нас із пляшкою, можна й із зброєю і без стуку, бо мені катастрофічно немає на що сісти" - сказав у новорічному зверненні національний лідер

Gheorghe Bandu:
    Хочу просто нагадати, що двадцятихвилинний короткометражний фільм з назвою "Привітання Зеленського з Новим Роком", знято, не з першого дубля, за наші з вами гроші: Гроші платників податків.

Hawthorn Healing:
    Антураж кстате тоже не из речи президента, а из советского голубого огонька, помните там в зал садили доярок, свинарок, передовиков производства, летчиков и чабанов в длинных папахах. Ну вот же оно. Даже Малинин не по гражданке явился на самый охраняемый в стране банкет.

Каменяр:
    Хєрапутало 2 роки тому відпустило беркутівців що розстріляли 70 майданівців, терористів, які в 2014 підірвали харківський мітинг і вбили людей втч дитину Даню Дідика, Терезу що катувала наших полонених, а ти йдеш до цього хєрапутала щоб посидіть з пустими тарілками в його відосику.

Сметанат борщу:
    Коли потерпіле брехало у своїй новорічній промові, що рік був важким, згадалося, що слуги "прибарахлилися" за цей рік на мільярди доларів.

Зе трогатєльно просив святкувати з рідними і тими, кого любиш, а Лєнки там не було. Чи я іі не впізнала?
    - Наказана за скумбрію по 8 грн :)

Сергій Таран:
    Через скандали партію Зеленського «Слуга народу» збираються перейменувати. Там на повному серйозі вважають, що перейменування врятує політичну сил від падіння рейтингу.
    Як тепер називатимуть партію Зеленського?
    Свати народу? Великі крадівники?
    А які ваші варіанти?

Треба перейменувати партію "Слуга нарота" на "Дешева скумбрія"

Справді, буде простіше для всіх, якщо вони вже нарешті перейменуються в "антимайдан", яким вони і є від початку.
    FB_IMG_1641117564460.jpg

• Подобається Подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Кацап из Пензы, ты снова палишься. На таких душевных и социальных мероприятиях президенты всегда присутствуют с жёнами. Потому что их жёны занимаются подробными проектами во время каденции своих мужей. А теперь, наш математик, сложи 2+2. Зеленский отсутствием супруги сам признал её незнание цен и глупость последующего оправдания. Она не попала на мероприятие как оскандавлившаяся персона.

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Это успех, ящетаю:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Google - барига, чи порохобот?:haha:

13. Lanktocha

Хто хотів, бачив і чув гімн, а хто дивився привітання на "Прямому"...

14. Blaberus

Отже, нарід обрав президента, гарантом комфортного існування якого є пуйло.
    Звідци запитання: за падлокловуна голосували дебіли або зрадники?

15. Blaberus

А хто хоче, може вважати падлокловуна "найвидатнішим лідером сучасності"

16. Good man

Good man Обычный человек

Объясняю популярно. Ошибка состоит не в том, что человек был по приказу. Так, по приказу, присутствуют все сотрудники всех силовых структур на всех мероприятиях во всех странах мира. Глупость команды Зеленского заключается в том, что они не выбрали девушку не из силовых органов для этой роли. И двойная глупость в том, что если уж выбрали военного человека, то хотя бы сначала поинтересовались его политической позицией, чтобы не попасть в такую идиотскую ситуацию. Этим всем должна заниматься администрация президента, но Ермаку некогда, надо управлять потоками с таможни, потоками со строительства и многими другими потоками, ему нет дела до одной девушки.

17. ashim

ashim Well-Known Member

18. Good man

Good man Обычный человек

Я тебе прямо скажу - для народа Украины лучше бы он был с пузом и тремя подбородками, но скумбрия реально была бы по восемь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)