Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Погортав стрічку. Зрозумів, що такий невиправдано довгий формат новорічного поздоровлення гідранта був обраний спеціально, аби працівники пирятинського, яготинського і всіх інших заводів, що зачиняються, вспіли б висказати на адресу віслюка абсолютно всі матюки, що знають.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Коли ти 2,5 роки по документах - Верховний Головнокомандувач ЗСУ, а в голові - криворізький ватник.

У своєму новорічному привітанні, яке радісно тримаючи бокали із шампанським, легалізували присутні там військові, волонтери та добровольці(про це напишу окремий пост), президент Зеленський, завершуючи свою промову, повідомив нам про те, що, виявляється, розмежувальні лінії з Кримом та Донбасом виникли не через російську агресію, а через "розмежувальні лінії в головах українців"!

Ось так пан Зеленський, непомітно для неуважного громадянина, легалізує російські наративи про "війну в головах українців" та "внутрішній конфлікт".

Ай да державник, а й да президент...

View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2193455160801517/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Вже цього року власне житло матимуть "всі ветерани війни на Донбасі, а одразу за ними - всі наші військові", пообіцяв президент.

І заквітнуть біля них мільярди дерев...

Всі ветерани, що стоять у черзі ще з часів Афганістану полегшено зітхнули...

Дивовижний брехун...

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Бачу, ще і крім цього всього нема орієнтування у просторі і часі.
    Скільки протиставляти? Не підтримую, ні одного, ні другого.
    Як прогнозував, яким би не було привітання, буде багато смороду від порохоботів.

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тупо Хомчине, хоча мушу визначити, що проплачені порохоботи на хліб собі заробляють.
    А тупо тому, що поряд із Зеленським були не маршали і члени кабінету та ВР, а прості (але значимі в житті України) люди.
    Наприклад, дев"ятеро дітей, що залишилися без матері, а найстарша дівчинка в цій сім"ї взялася доглядати за меншенькими.

Поряд із Порошенком на подібних урочистостях стояли мордатий Арьєв та мордата Ірка Геращенко.

А от - мама, у якої дев"ятнадцять дітей, і яку запросили на урочисту вечерю до Президента
    mama19.JPG

І таких скріншотів можна зробити безліч. А Ви, порохоботи, нічого, крім блакитночолого Порошенка в цьому житті не бачите.
    Їжте самі себе з новорічним хріном та гірчицею. Смачного!

6. medwedo berlogsoni

Дівчинка врятувала чотирьох братів і сестричок... Порохоботи, Ви дійсно не дивилися цей ролик? Ви - ідіоти зациклені на Баризі, чи як?
    ДівчинкаВрятувала4.JPG

7. medwedo berlogsoni

Я помилився. Дівчина стала матір"ю для 10 братів та сестер після смерті батьків. І всі ці діти були запрошені на новорічний прийом до президента.
    Мати для 10.JPG

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я щось не зрозумів: форумчанин зацікавився прецедентами, коли особа, що не є президентом, поздоровила громадян з новим роком; я цьому форумчанину вказав на наявність прецеденита; Вам, вочевидь, не сподобалось як я чього форумчанина тицнув мавпячою пикою в лайно і Ви почали волати немов потерпілий про злопам"ятність порохоботів; я заперечів що це просто добра пам"ять.
    А зараз запитання: до чого тут орієнтування у просторі і часі?
    Хоч Рабіновіча підтримуйте! Але він все одно непрохідний.
    Вам сподобалося привітання погані?

9. Blaberus

Зрозуміло що їм потрібні гроші щоб кормити всю цю силу-силенну дітлахів. Тому вони продали свою совість. Але я їх не засуджую: діти не винні что бидло обрало падло.

10. Без державних символів. У золотих візеруночках. Фарфорові тарілочки — срібні виделочки. Ізобіліє. Ні, до зеленського, як до генетичного непотрібу, у мене питань нема. Свиня у наритниках. А от його співтрапезники, державними нагородами як побрякушками увішані, — ці як?
    Чи ордени вилоги не відірвали? Чи після царського обіду срачки зранку немає?
    Недолюдки.

11. Але ось що дивно: Зе чомусь не вихвалявся корупційними скандалами, регулярними ЗЕшкварами "слуг", тупими управлінськими рішеннями, підвищенням тарифів та комуналки. Не хвалився, як загнав в #опу (і цього разу це не офіс президента) енергетичну галузь. Не хвалився перемогами над олігархом Ахметовим. Не прозвітував про запобігання держперевороту...

Не згадав Зеленський про нові податки аграріям та ФОП. Не розповів як закуповує вугілля на росії (нагадаю, що Порошенка вони звинуватили в держзраді за те, що він закуповував вугілля в українських підприємств на окупованих територіях). І дуже мало уваги приділив зовнішній політиці. Але про це, напевно, потім розповість справжній господар #ОПи (на цей раз – Офісу Президента) якийсь Єрмак.

Натомість обійшлося без гімну України!
    З новим роком друзі! Шкода, що з цим святом нас вітала пародія на президента!

12. Новорічне привітання зеленського - це стовідсоткове радянське лайно, обгорнуте у сучасну оболонку.
    Там не було нічого про Україну, про майбутнє, про мету.
    Там був тупо совок, як за змістом, так і за відеорядом.
    Неймовірна гидота. Неймовірна тупість і недолугість.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелена мразь.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Є неймовірне радянське кіно яке б я переклав на українську і показував як обов'язкове у школі. Мова йде про фільм "Вбити дракона" за п'есою Євгена Шварца.

Саме про нього я згадав й сьогодні, коли побачив у стрічці як частина патріотичної спільноти починає шукати пояснення вчинку тих, хто вчора, заради електорально правільної картинки, на догоду ОП, створював фон для того аби Зеленський брехав народу про стан справ у армії.

Особисто я б ніколи не приймав участі у такій постановці. Бо завжди є вибір.

Наприклад я, панове во фраках та парадках і леді у вечерніх сукнях, побачивши біля себе президента, заради пам'яти загиблих і будучі майором ЗСУ, спитав Зеленського про те, чому він чотири рази косив від армії. І ось я вже звільненний за службову невідповідність і маю криміналтну справу от 5 до 7. І я ні про що не жалкую. І зробив би це знов і знов.

Маю впевненість, що не була б на такому заході, наприклад, Marusya Zvirobiy. Знаю ще багато з тих, хто ніколи б не приймав участі у такому.

А є ви - ті хто приїхали потусити у Маріїнському палаці під світлом софітів, серед бомонда та тих, хто знищує цю армію. Бо вам так наказали.

Різні цінності - різні вчинки.

Маю честь, майор Ковальов

P.S. А кіно - обов'язково подивитесь. Я разів сто це робив.

View: https://www.facebook.com/100004111636825/posts/2193681867445513/

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки ще буде захлинання у жовчі зі злості?
    Таке саме, як недавно показали на "Прямому", зібралося все шобло за столом із рошенівськими цукерками, всякі Олешки і розмови не стільки святкові із добрими побажаннями, тільки "Бу-бу-бу..., який поганий Зеленський...", та не патріотичними почуттями тут керуються, а злістю і заздрістю.
    Навіть так, за 3 роки мало як можуть скластися обставини, є гарантія, що знову буде Зеленський/Порошенко? Зеленський може не балатуватись, Порошенко зайняти 3 місце і не вийти у ІІ тур, вже у 2019 боти готувались до батлу Тимошенко/Порошенко, переміг третій, так може бути і на найближчих виборах.

• Подобається Подобається x 1
  17. Blaberus

Де Ви бачіте жовч і злість? Я виявмв тупість форумчанина і просвітив його. Ви маєте щось проти просвіти диких зебуїнів?
    Лактоша, виявлення брудних справ зрадника є найпатріотичнішим що може бути. Бо вилизування ворожої сраки це і є зрада.
    Безумовно, сам факт того що падлокловун жере, зраджує, вбиває і гвалтує а не лікується у тюремній лікарні викликає злість і це природно. А стосовно заздрості, Ви заздрите падлокловуну? Я ні.
    Головне усунути ворога. Інше другорядне.
    Наступні вибори це останній шанс. І якшо бидло обере навіть Добкіна, біс з ним! Отже ця країна не заслуговує на існування: я прихильник евтаназії, але не екзекуції.

Останнє редагування: 1 січ 2022
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)