Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Володимир Зеленський
    5 год ·
    Цей рік – він особливий. Рік 30-річчя нашої незалежності. Тому я говоритиму не про те, що було зроблено, а про тих, хто це зробив. І не тільки цього року. А хто весь час незалежності будує і творить Україну. Наші люди. Наші надзвичайні люди і громадяни України!
    Не сумніваюся, разом з вами ми зробимо наступний рік іще кращим!

View: https://youtu.be/FN_41fmAK6o

2. Просто бреши, бреши нахабно, обеззброюй опонентів своїм нахабством. Не ведуться? Не губись. Сипони їм піском в очі.

Сказав, що якась "армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по цей бік нас захищає". - Це молодець. Але знову якась "неназвана армія" по той бік кордону. Що ж це за армія, Володя? Чого соромишся? Назви! Стєсняюсь уточніть: випадково не тої країни, куди ти "Свати" продаєш?

Зеленський довго жував щось про нагородження зіркою героя якогось бійця. Але я так і не зрозумів чому він так на цьому робив акцент. Мабуть, щоб не згадувати, що так і не нагородив зірками героя покинутого Ярослава Журавля, Олександра Колодяжного, який загинув при захопленні Цемаха, звільнених ГУРівців Романа Червінського і Юрія Семенюка. А також Бурбу - якого він на "прес-марафоні" обплював на всю країну.

Коротше, головні досягнення це міст в Запоріжжі, аеропорт в Одесі, дорога в Миколаєві. А так - брехня, брехня, брехня, продаж повітря і брехня.
    Ну, а 100 тисяч померлих від коронавірусу, бо ці тихенько вакцинувалися, а українцям вакцину завезли найостаннішими у світі, це теж їхнє досягнення, але тссс.

Коротше Володімір лив воду, либився про якісь катлєтки бабусі, які не лізуть, і закінчив щастям-здоровлям і всьо само лучєго. Нє хватіло танца.

3. Gyppsy

Міську-поц, з Новим роком!
    Всього найкращого тобі і твоїй родині! :hi:

4. Gyppsy

@Silver bullet, з Новим роком вас! :give_rose:
    Всього найкращого вам, вашим рідним і близьким!
    @Silver bullet, ЛФ це ж не тільки Політика)
    При нагоді заглядайте в Сад-город, в Балачки, в інші цікаві теми
    Спілкуймося!
    :)

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені дуже сподобався виступ Зеленського. І форма виступу, не побоюся цього слова - сценарій.
    Не бля-бля-бля під ялинкою, а за святковий стіл запрошені найкращі люди України зі всіх прошарків населення. Дійсно - одна родина за столом.
    Порохобот не згадав, що запрошено дев"ятеро дітей, що залишилися сиротами, а старша донька стала своїм братикам і сестричкам за матір (це в порохоботську схему гавкотні не вписується). Не згадано, що лікарям підняли зарплату вдвічі. І ще багато чого, що дісно зроблено.
    Не сказано порохоботом, що Україна разом із Великобританією будує військові кораблі, а разом із Туреччиною - безпілотники.
    Одним словом виступ Зеленського - неординарний і конкретний.
    Я, наприклад, не сумніваюся, що з військовою чергою ветеранів до кінця нинішнього вже (написав помилково - наступного, але виправив) року буде покінчено - всі отримають квартири.
    Це зробити нескладно. Нічого не треба винаходити, просто будувати і заселяти людей.
    А ми із задоволенням слідкуватимемо за цим процесом.

Джон Сміт, щоб не ригати, дивлячись виступ Порошенка з дражайшою, правильно зробив, що подивився виступ Президента України.
    Це - давня трардиція багатьох держав - за святковим столом дивитися новорічне привітання Глави держави, а не ображеного не всіх збитого льотчика.

А те що Джон Сміт (цікаво, що це за людина, звідки пише і за чиї гроші, @Mykhaylo Khomchyn , Ви не скажете?) висрався на новорічний стііл, і почав розмазувати по скатертині, так чого ще можна чекати від Порошенка та його посіпак?

ЗІ. Мені сподобалося, що за столом не було попів вищих рангів різних конфесій. Але це вже - на мою думку.

6. ashim

ashim Well-Known Member

Так, це було неординарно. Вперше за всі роки незалежності акцент було зроблено на показі здобутків України в пройдешньому році, а Президент виступив в ролі звичайного коментатора. Впевнений, що надалі така форма новорічного привітання буде завжди.:good:
    Хоча, в моїй родині достатньо Петрових симпатиків. І я чув, як Петро казав на своєму каналі, що всі наші теперішні успіхи - за рахунок "запасу міцності", створеного при його правлінні...:facepalm:

Останнє редагування: 1 січ 2022
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі успіхи списані на "папєрєдніка". Буває... "Хвали мене, моя губо, бо роздеру тебе до вух" (с).
    Цікаво було б зібрати статистику за попередні роки, чи ще було колись таке, щоб під Новий рік деякі канали транслювали не привітання діючого Президента, а когось іншого.
    Ну, ми звичайно розуміємо, що порошенківські канали - ніякі не порошенківські, бо він віддав їх у власність всяким там арьєвим, іркамгеращенкам та трудовим колективам, і саме вони вирішують, що транслювати за п"ять хвилин до закінчення старого року.

Мені просто цікаво, скільки було таких, що дивилися в прямому ефірі саме привітання Порошенка?
    Опитування нічого не дасть, бо ті, хто дивився по Прямому Порошенка, брехатимуть, бо не захочуть признаватися, що є круглими ідіотами.

8. ashim

ashim Well-Known Member

Так, саме цієї ночі всі (хто дивився, звичайно) побачили різницю між цими каналами. На 5-ому каналі спочатку було привітання Зелі, а потім Петра. А на Кривому - навпаки. От що значить незалежність редакційної політики!:good:

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як прогнозував, яким би не було привітання, буде сморід від порохоботів.
    Ще біьше відпала цікавість до "Кварталу", у дечому навіть цікавіше "Дизель-шоу" та жарти над діючою владою там частіші.
    Я і не знав, що таке привітання буде. Ющенко після усунення від влади не робив ніяких альтернативних привітань, лиш би не дивитися Януковича. Не всім порошенківські канали у Новорічну ніч цікаві, майже, як не всім цікавий ватний Інтер і виступ Лободи та Ані Лорак.

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Безумовно! Падлокловун казав "я надурив бидло і воно проголосувало за мене?" Ні. Отже чого би воно не тринділо, воно брехало.

Останнє редагування: 1 січ 2022
  11. Blaberus

Так. "Г+Г" транслювала привітання падлоклокловуна на новий 2019 рік.
    А стосовно "Прямого", він транслював привітання шмарклі одразу після початку нового року. Але дивитись не став: дебільна пика і сіфілітичний голос. Бо саме цим падлокловун привабив отару бидла, що його обрало.

12. Lanktocha

Брехали чи не всі, в тому числі Порошенко перед "вадінтур", Зеленський не менше і висери типу "Гречки по 12" чи "Скумбрії по 8" тільки ще більше злять та смішать.

13. Lanktocha

А порохоботи ще мстиві і злопам'ятні?

14. Blaberus

Отже, припустимо. Але зрадником є Зеленський, а не Порошенко.

А я вже вирішив що існують магазини для зебілів, в яких м"ясо по 20, гречка по 12 і скумбрія по 8.

15. Blaberus

Що Вам не подобається? Форумчанин запитав про прецеденти. Я надав відповідну інформацію.
    А стосовно злопам"ятності порохоботов: ми маємо дуже добру пам"ять, на відміну від зебілів.

16. Blaberus

17. Просто бреши, бреши нахабно, обеззброюй опонентів своїм нахабством. Не ведуться? Не губись. Сипони їм піском в очі.

Сказав, що якась "армія по той бік кордону нас не лякає, бо неабияка армія по цей бік нас захищає". - Це молодець. Але знову якась "неназвана армія" по той бік кордону. Що ж це за армія, Володя? Чого соромишся? Назви! Стєсняюсь уточніть: випадково не тої країни, куди ти "Свати" продаєш?

Зеленський довго жував щось про нагородження зіркою героя якогось бійця. Але я так і не зрозумів чому він так на цьому робив акцент. Мабуть, щоб не згадувати, що так і не нагородив зірками героя покинутого Ярослава Журавля, Олександра Колодяжного, який загинув при захопленні Цемаха, звільнених ГУРівців Романа Червінського і Юрія Семенюка. А також Бурбу - якого він на "прес-марафоні" обплював на всю країну.

Коротше, головні досягнення це міст в Запоріжжі, аеропорт в Одесі, дорога в Миколаєві. А так - брехня, брехня, брехня, продаж повітря і брехня.
    Ну, а 100 тисяч померлих від коронавірусу, бо ці тихенько вакцинувалися, а українцям вакцину завезли найостаннішими у світі, це теж їхнє досягнення, але тссс.

Коротше Володімір лив воду, либився про якісь катлєтки бабусі, які не лізуть, і закінчив щастям-здоровлям і всьо само лучєго. Нє хватіло танца.

18. FB_IMG_1640982513285.jpg IMG_20211231_062101_047.jpg FB_IMG_1640900241778.jpg IMG_20211230_091512_443.jpg IMG_20211230_045430_397.jpg FB_IMG_1640221320415.jpg

• Подобається Подобається x 1
  19. Шмаркля як тамада на весіллі. Зате по-багатому.

Трохи цитат (як завжди жодного слова правди):
    «Нарешті Україна познайомилась між собою».
    «А як ми налякали олігархів? Вперше вони бояться закону. І настільки бояться, що лякають всіх нас».
    «Лякали, що ми замерзнемо. Але ціни на газ для наших громадян не зросли. І це факт. Лякали, що ми будемо голодні. А ми вперше зібрали понад 100 мільйонів тонн урожаю. І це рекорд для незалежної держави. До речі, зібрали на землі, яку мали вивезти вагонами».
    «Я радий, що сьогодні вони (армія) мають найбільший бюджет в історії України».
    «Ми не забули своїх добровольців. Тисячі отримали статус учасника бойових дій. А один став Героєм України. Вперше, до речі, серед добровольців... Ми не пишаємося тим, що нарешті це зробили. Ми соромимося того, що це не було зроблено досі».

І ручний правосєк з бєніной подружкой працює за їжу, під'їдає об'єдки зі стола зеленського.
    Жере та підгавкує, що він перший з добровольців став Героєм України. Нібито й не було його загиблих побратимів з Правого Сектору — Героїв України - Василя Сліпака, Сергія Табали, Юрія Поправки, Юрія Дяковського... (
    View: https://www.facebook.com/ViktoriaJoy21/posts/2997763923885961
    )
    А, ну то ж Порошенко нагороджував, то "нє счітаєцца"...

З твіттера про ручного правосєка:
    Шо ви начінаєтє!
    Майстер відстрілу ПТРК і жінка-воїн просто не знали, що там уклоніст-малорос буде варнякати.
    Бачите, як Коцюбайло скривився, коли взнав? Вийти просто невдобно вже було.
    Вони хотіли плюнути нікчемі в очі за покинутого на смерть Журавля, за Вагнергейт, за сдачу
    кілометрів відвойованої кров’ю та потом землі, за загиблих розвідників яки виводили Цемаха, але не
    розрахували з їдлом пойлом, та розвезло "патрійотів".

FB_IMG_1641034093761.jpg

20. Blaberus

Я не дивився цього лайна. Але якшо Ви лайно дивились, прокоментуйте, будь ласка думку розумної людини:
    Тобто, падлокловун жер м"ясо по 20 гривень, скумбрію по 8 гривень а наврід повинен юув дивись як падлюка зажирається? І цікаво, що то були за кращі люди? Слуги?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)