Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нехай показове не зовсім справедливе звинувачення Порошенка зараз. Але в 2014-2015 роках боролись з вугільною зрадою Порошенка-Медведчука, які у відповідь називали цих воїнів «зрадниками» і ліпили проти них липові кримінальні справи...

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Така поїздка дуже зблизить Україну з США та Європою. Мєчта ідіота здійснюється.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, Михайло просто інколи перестав звертати увагу на дурнів.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я що казав? Зелене і чмошне...

5. Lanktocha

Якщо є клепка в голові, ні на що подібне Зеленський ніколи не поїде.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ви слідкуєте за політикою, то Зеленський постійно має бажання зустрітися з Путіним.

Побачимо як буде насправді. В разі чого згадаємо про клепки.

7. ashim

ashim Well-Known Member

Згадаємо. "Я вважаю, що будь-яка зустріч на такому рівні допоможе Україні… в питанні розв’язання трагедії на Донбасі і питання Криму."

• Не подобається Не подобається x 1
  8. З ідіотами сперечатись - самому стати ідіотом.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поясніть яким чином.

Росія заграбастала Крим та половину Донбасу. Запитання, на які поступки має піти Україна, щоб не було широко масштабної війни? Чи ви вважаєте, що на поступки піде Росія?

Вас вночі перестріли бандюгани і забрали гроші. Єдине, що ви можете попросити, щоб вам подарували життя, або не сильно копали ногами.

Так само допоможуть переговори з Путіним. І ні на йоту більше. Примиритися з Путіним - це здати Україну Росії. Запитайте в Лукашенка, якщо не вірите.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Вперше планктоша-баян написав щось розумне: якщо є клепка в голові.
    Нажаль там і голови не має.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайло, після мого посту наші вороги на ЛФ різко стануть на бік Кіріла всія Русі.

12. ashim

ashim Well-Known Member

Останнє редагування: 26 гру 2021
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1

13. View: https://twitter.com/luiza4kaLova_/status/1475155461964025858?t=Bb8y21BpV3DoHBW7nJEauA&s=19

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Lanktocha

Якщо на те пішло, церква та інші державні організації закликають не робити внутрішніх конфліктів, коли ворог не східних кордонах, а об'єднатись і діяти спільно, а не робити розкол і ворожнечу, чим займаються порохоботи.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) ну це анекдот)) вся боротьба порошків з Зеленським - це вангування, саме найфантастичне. І вангуюють, і вангуюють і залякують, а потім і самі в це вірять.
    То катастрофа в економіці, то катастрофа в енергетиці, то зрада зрадная,то не годують військових, то стріляти їм не дають, то некомпетентність, то крадівництво і взагалі "всьо пропало":facepalm:. І це без кінця і краю. Вже і Кирила приплели))
    "ну-ка все вместе уши развесьте".
    Ця ваша пропаганда дуже примитивна, все ж таки треба мати розум, щоб пропагандою займатися.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)