Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. В Путіна й Зеленського є спільне - їм обом насрати на свої країни та народи, а цікавить лише власний особистий інтерес.
    Але є й відмінність. Зеленський дурний і емоційний, ним керують комплекси й «обідки».
    Путін - чекіст. Він мислить категоріями ефективності спецоперацій, це чисте раціо.
    Саме тому Зеленський зараз добивається ув‘язнення Порошенка, котре йому реально шкодить і може являти, в кінцевому рахунку, небезпеку для його влади.
    А Путін саме через небезпеку своїй владі через непередбачувані наслідки війни в Україні на масштабне вторгнення не наважиться.
    Пишуть, що московити повідомили про відвід 10 тисяч військовослужбовців від нашого кордону. Може й брешуть. Але сигнал красномовний

• Баян Баян x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Посольство Канади попередило владу України, що упереджене переслідування Порошенка неприпустиме.

• Смішно Смішно x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

При Порошенку була. Чому нема зараз?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Портніков сказав- у Зеленського комплекс лжедмітрія!! Йому здається поки є Порошенко, він не президент, він сидить в кріслі Порошенка!!

• Смішно Смішно x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))До львіва приїхав зелений замміністра по світі.

Була встрєча з Садовим:

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Файна знимка :good:
    А шо то за хлоп справа, з телефоном у руці?

Львівець @Мих -уїл, а чому ти "львіва" написав з маленької букви?

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що особливе тоді було? Країна з конкурентноспроможною впливовою економікою, армія з ядерними ракетами?
    Жоден екс-президент не віддавав так владу, окрема розмова, більше тріпався хіба що Янукович.

9. Gyppsy

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

По-моєму, там всі в штанях - що з телефоном, що без, зайві. :)))

• Подобається Подобається x 1
  11. Тільки 18% опитаних вважають, що Зеленський має балотуватися на другий президентський термін, 67,5% — що він не має повторно балотуватися, - соціологічна служба Центру Разумкова.

Відповідно до цього ж опитування, лише 3% громадян вважають, що Зеленський до кінця своєї каденції виконає всі (або майже всі) свої передвиборчі обіцянки та 15% – що виконає більшість передвиборчих обіцянок.

⁉️Вова, і ти, маючи на сьогодні лише 18% підтримки, наважився посадити Порошенка?! Проте...

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоговики, а Ермак- он почему бубачьку опекунствует-замещает?Бубачька тяжко болен?-Так вроде нет.По возрасту- тож нет.Остается одно- бубачька слабоумный, и требуется опекунство.

13. MayorMayor

upload_2021-12-26_11-21-19.jpeg

• Смішно Смішно x 1
  14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Майоре, Джипсі зробив зауваження відразу після того, як знимка з"явилася, о сьомій вечора. І ліг з дружиною спати.
    А Ви цілу ніч ту знимку в кулачок розглядали? П"ята ранку. Люди сплять в цей час, а у Вас - бдєніє на фото.

• Смішно Смішно x 1
  15. Gyppsy

:)
    @medwedo berlogsoni, ми лягли трошки пізніше. Я дружині казку розказав, а сам - тихенько на другий поверх, щоб їй не заважати. Бо мені Миколай приніс файну забавку )
    То я також трохи спав, трохи дрімав, трохи лазив по забавці - вчився самоуком, бо Міську-поц не хотів поділитися секретами смартфоніста. Вже мусет сам зрозумів /без гугла!/, як копіювати тексти і картинки. Ще треба вникнути як їх вставляти і як оформляти, щоб було красіво.

А за Садового я аж переживаю, бо хоч пані Катерина і мудра жінка, але всьому є міра. Андрію Івановичу треба було запропонувати тій пані в чорному біленьке скромненьке плаття ангела, з крилами. Тіпа, "у нас ві Львові так прийнято". То й пані Кіт була би задоволена, і всім би розповідала, що до Садіка ангел прилетів.

зі
    @medwedo berlogsoni, а Вам Миколай що приніс?

16. MayorMayor

Так я же сегодня на дежурстве от порохоботов.На ночном.А иначе Порох не заплатит.
    Медведо, даю подсказку- в Паттайе вот прямо сейчас 13-45.

17. Blaberus

Принаймі я не бздів що мені буде потрібно терміново евакуюватись.
    А з економікою все було набагато краще ніж зараз. Але бидлу закортіло халяви.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Порошенка заарештують, Захід відвернеться ще більше від Зеленського і тоді дорога клоуна тільки до Пуйла, ніхто більше його не визнаватиме.

19. Blaberus

Сумніваюсь. Порошенко не такий дурень як Саакашвіли або Навальний.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)