Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Походу, хрипатое обрезанное чмо перешло с кокса на метадон:

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Лактоша, Ви тупий? Можливо Ви невмозі жити без Порошенко?
    Уважно прочитайте назву теми.

3. Blaberus

Циган, поцілуй в дупу свого барона щоб він провів референдум в таборі. А до України ті не маєш ніякого відношення.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголовики, а хрипатый обрезанец по ночам только с сэром Джорджем разговаривает, или еще и с сэром Уинстоном?

5. «Я розповім Вам про Україну своєї мрії… Де підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей» (с)

Вгадайте автора фрази!
    20211212_064811.jpg

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо аналогія, "нове обличчя", молодий та перспективний політик, це був Горбачов, для багатьох совкодрочерів лютий ворог, якого звинувачують у розвалі країни. Вважаю не зовсім доречне порівняння.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, що, порохоботи? Викусили? (особисто до майорів - соснули?)
    Я казав на днях, (не моє, не мною придумано, а почув від Латиніної), що систему характеризує не подія, а реакція на подію.
    От і реакція на Гогу-Магогу.
    Зеленський сказав звільнити з МВС чоловіка своєї секретарки після скандалу - BBC News Україна

А того бійця, що вимагав у Гоги показати всі документи, як належить, слід преміювати за сумлінне виконання обов"язку.

Останнє редагування: 12 гру 2021
  8. Дозволю собі поставити декілька логічних питань щодо цієї історії з Гогі
    1. Судячи з усього, якби гарячий грузинський хлопець не був записаний на відео під час бикування на блокпості, цей громадянин РФ і найвисокопоставленіший наркос продовжував би й надалі свою плідну діяльність?
    2. Давайте припустимо, що він, проживши більшу частину життя в РФ і дотичний там до політики, не є засланим козачком і в Україну потрапив за «велінням серця». Але який є шанс, що його, громадянина РФ, колишнього помічника народного депутата ГД Валуєва та чоловіка особистого секретаря президента Зеленського, котрий (Гогілашвілі), до того ж, є наркоманом і замішаний у наркоторгівлі, могли не завербувати згодом спецслужби РФ?
    3. Як думаєте, чим могла займатися така особа на лінії розмежування і чому він так нервово зреагував на абсолютно законну вимогу поліцейських?
    4. Чого варта влада, котра призначає на посаду заступника міністра, який опікується боротьбою з незаконним обігом наркотиків, громадянина ворожої держави, неприхованого наркоторгівця, котрий, до того ж, не має жодних даних для цієї роботи - навіть вищу освіту здобув уже під час роботи в МВС?
    5. Головне: чого вартий народ, який обирає, а потім спокійно терпить таку владу?

9. В Офісі Президента зрозуміли, що від останнього інцидента з чоловіком секретарки Зелі і по сумісництву заступником міністра МВС Гогілашвілі - народ вже остаточно оху@в. І вирішили очолити протест. Зеленський заявив, що всі рівні перед законом і так далі, тому вимагає від уряду звільнити чиновника. Але Зеля впевнений, що той вже сам написав заяву.
    Ну це Вова дуже гарної думки про своїх корешів. Вони зубами будуть триматися за тепле місце. Ніякої заяви той не писав.
    Але зацініть хід. Все спихнули на звільнення за не виконання законних вимог поліції. І ні слова, чому людина з російським паспортом, маючи тільки трудовий стаж в дитсадку і в якісь громадській організації пов'язанній з лікуванням наркоманів, голова якої помер від передозу, без вищої освіти, без фахових знань - пройшов перевірку СБУ і був призначений заступником міністра МВС по боротьбі з наркотиками та допущений до державної таємниці.
    Це що все тому, бо його дружина особиста секретарка Зеленського? Хто проводив перевірку, як таке допустив шеф СБУ Баканов, хоча тут зрозуміло. Він сам такий же спеціаліст друг Зелі. І як на такого заступника погодився Аваков, який тепер знов ліпить з себе опозиціонера. Чи за посаду Арсен готовий на все?
    Ці питання так і залишаться без відповіді. А Вовочка буде закатувати очі і на всі питання відповідати. Ну я його ж звільнив. А куди він дивиться коли таких ушльопків моральних і російських агентів призначає.
    Як би він був один. Зараз в Раді, ОПі, міністерствах, спецслужбах таких Гогілашвілі тьма, які прийшли до влади разом з Зеленським і яких він покриває, до тих пір - поки вже великий суспільний резонанс не змусить звільнити.

10. Blaberus

Тобто, падлокловун вигоняє падло лише тому що воно побикувало, а не завдяки його російському громадянству?

11. View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3183051482020549/

12. ashim

ashim Well-Known Member

Побачите: через зовсім небагато часу цей Гогі стане для порошків своїм.:facepalm:

13. Good man

Good man Обычный человек

В новостях появилась информация, что Зеленский потребовал увольнения зам главы МВД.
    Ставлю 100 к 1, после увольнения сторонники Зеленского переобуются в прыжке и заявят, что Зеленский молодец, невзирая на личную связь с этим человеком всё равно уволил его. В итоге получится следующая картина:
    Сначала они заявили: это всё информационный вброс, провокация.
    Потом заявят: всё правильно, Зеленский поступил как высокоморальный человек.

Эти дебилы даже не понимают, что первое противоречит второму.

14. Good man

Good man Обычный человек

Уже переобулись.:haha:

15. ashim

ashim Well-Known Member

А хто це казав?

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Протест ймовірний.
    Але як "Не бунтуйте, бо Путін нападе!"? Нагадати, як діяла влада, яка тепер найопозиційніша опозиція.

17. medwedo berlogsoni

О сколько нам откритій чудних...
    Ви ще не знаєте цього гудмана з кращого боку. І ніколи не взнаєте.
    Думаєте, він Вам наведе пост, де хтось це казав? Аж ніяк.
    Попросіть його, хай тикне пальцем, де я казав про інформаційний вброс. Я про цього гогі згадав разів два-три. Не так важко і відслідкувати.

Ось де я згадав цього Гогі вперше.

Моя думка не змінилася. А от порохоботи будуть перезуватися.

Останнє редагування: 12 гру 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. ashim

ashim Well-Known Member

Я був певен цього. Інакше не запитував би.;)

19. medwedo berlogsoni

Ви готуйтеся до того, що паря Вам прізвисько придумає. У нього такий пунтік - придумувати прізвиська.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)