Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сьогодні Євросоюз ввів санкції проти вагнерівців, яких Зеленський ще недавно, всього навсього минулого року, називав фейком і детективною історією.

І принагідно хочу нагадати, що занадто багато псевдопатріотів вже котрий тиждень мовчить на цю тему.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із такою писаниною на рашиський шабаш Салавйова-разбойніка, дуже там чекають домовленостей про Україну без Українии, під таку писанину за командою будуть опладувати. Невже наші "патріоти" не бачать, що вони "корисні ідіотти"?

3. ashim

ashim Well-Known Member

Ненависть до Петрового кривдника затьмарює їм розум.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. 20211208_103954.jpg

5. Lanktocha

І знову захлинання у своїй жовчі та небажання мирно відійти від влади, як відходили Кравчук, Кучма, Ющенко та і відійде Зеленський.

6. IMG_20211208_145040_804.jpg
    Не знаю як вас - а мене ніби током вдарило.
    Сказати настільки влучно може тільки Сашко Ірванець.

7. Good man

Good man Обычный человек

Все последние опросы показывают, что примерно 70% людей не поддерживают курс которым идёт страна под руководством Зеленского. Ты можешь конкретно выразить своё отношение? Поддерживаешь. Не поддерживаешь. Копишь на билет в Ростов.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

[​IMG]Окружний адміністративний суд Києва скасував зобов'язання контрольованої олігархом Ігорем Коломойським компанії "Укрнафта" сплачувати до держбюджету податок на прибуток у розмірі 4,28 млрд грн[​IMG]
    https://reyestr.court.gov.ua/Review/101395214?s=09

9. ashim

ashim Well-Known Member

В том же опросе Рейтинга (которого еще не уличили в манипуляциях) читаем:

Рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 38% опитаних, не довіряють – 59%. Юлії Тимошенко довіряють 27%, не довіряють – 71%. Петру Порошенку довіряють 25%, не довіряють – 73%. Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 59%, не знають його – 12%.

Так куда идем дальше?

10. Ті, хто ненавидять Порошенка, так само ненавиділи Ющенка, Бандеру, Скоропадського, Мазепу і далі за переліком. Найменший натяк на незалежність для них – це виклик. Їм до вподоби тільки такі саме раби, як і вони.

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дальше знайдеться черговий популіст. котрий обіцятиме золоті гори, медом намазані і лохи знову поведуться. На то вони й лохи.

12. Lanktocha

Ще не дійшло, є куди більше проблем і проблеми можуть бути значущіші, токрім президента Зеленського.
    А для чого мені Ростов-на-Дону? Чи старе жоване пережоване, сотні раз спростоване, у дечому критикуєш Порошенка - ти рука Москви.
    Писав вже не раз, на 100% не влаштовує Зеленський, але не менше нервують нарвані порохоботи.
    Недоречне порівняння.
    Та і критиків Скоропадського, який зневажав Західну Україну, саму державу Україна більше сприймав, як автономію у Російській імперії також немало.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Курва, Міську-поц, током тебе вдарило?

Міську-поц, а ти згадай Парад в 14-му році.
    Поки нові зразки техніки палили соляру на репетиціях, а 14 парадних розрахунків загальною чисельністю близько півтори тисячі військовослужбовців вчилися дружно кричати "Ура" , поки Верховний Головнокомандувач ЗСУ прасував костюм - на сході горіли наші добробати.
    І Іловайський котел в 14-му році
    зі

І на закусь тобі ще кіно

View: https://youtu.be/LnRIZp2iG60

Міську-поц, ти подивися - може тебе від току і попустить

Останнє редагування: 9 гру 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Спитай Коломойського з Аваковим.

15. 20211208_103954.jpg

16. Цікаво, чи буде Порошенко в списку

IMG_20211209_084601_625.jpg

17. Спочатку санкції, а потім розмова

IMG_20211209_084807_221.jpg

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Шо, Міську-поц, Коломойський з Аваковим тоді, в 14-му році, були Президентом і Верховним Головнокомандувачем?
    Ти, Міську-поц, мені тут звиздуна з себе не корч, я колись їв дрібну бульбу.

19. Карма

20211209_105857.png

• Тупо Тупо x 1
  20. Циган, я пам'ятаю!!!!

www.radiosvoboda.org
    В ОГП встановили єдину причину Іловайської трагедії 2014 року ...

В ОГП встановили єдину причину Іловайської трагедії 2014 року: агресія Росії

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)