Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

1000 гривень.
    Я вже придумав, що робитиму з цими грішми (якщо дійсно зможу їх отримати на дозволені придбання).
    Я або кілька разів зможу безкоштовно з"їздити в Київ автобусом, або накуплю книг, якщо поїхати автобусом буде неможливо.
    До речі, даю підказку порохоботам. Можна купити книг, а потім їх продати, за виручені гроші накупити собі рошенівського шоколаду і тим самим підтримати Баригу. Потім розповісти в соцмережах, як вони провели "нелоха".
    Я, до речі, на днях з"їздив на власному авто у Київ. Як ввімкнув на виїзді з Києва п"яту, так на п"ятій і їхав до самої хати.
    А раніше, бувало, в дощ, в туман, місцями їхав на другій чи першій, обминаючи ямери на дорозі, інколи диски рихтував після поїздки чи амортизатори.
    І розмітка на дорозі чудова. Видно дорогу, де їдеш, навіть коли назустріч йде колона фур, які не завжди "балуються" перемиканням дальній-ближній.

2. Good man

Good man Обычный человек

Посмотри, сколько в других странах мира дали людям. И ограничений на возможность траты там не было. Ты сравниваешь с нулём, но Украина не банановая республика, нужно сравниваться с хорошими странами.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Більша потреба у книгах була ще у мої студентські роки. Чому ніхто не додумався і не спрямував такі витрати на ліки? Не було би це марнотратством, хоча би декілька пачок уколів.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И опять пан Медведо демонстрирует свое непонимание.Во всем. Первое- сертификат может быть и электронным.Это я для себя получил бумажный (и мое семейство тоже), чтобы не было проблем на всякого рода таможнях и в аэропортах.На всякий случай.Ибо обидно прилететь в Швехат, и получить проблемы.Вроде, на сейчас с электронным сертификатом проблем не было, но мало ли...Если вы не летаете за границу, вам вполне достаточно и файла в "Дии".Если летаете- лучше иметь дополнительно и бумажный.
    Да, я считаю эти суммы нереальными.Так как бюджет Украины в долларах в 2021 году составляет 37 с небольшим миллиардов.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сербія - Є25
    Ізраїль - продуктовий набір на пунктах щеплення, в школах - квитки на спортивні змагання.
    Румунія - безкоштовна екскурсія по замку Дракули.
    США - кожному 21+ вакцинованому - порція пива.
    США, Огайо (та інші штати) - щотжнева лоторея на протязі місяця з виграшем $ 1000 000.
    На 26 травня (перший виграш) в Огайо було 1,5 млн вакцинованих. Лоторея пройде 5 разів.
    1 млн х 5 = 5 млн. доларів.
    $5 000 000/ 1 500 000 люд. = $3,4
    Литва - Є100 вакцинованим у віці 75+ років.
    Москва (не росія) - подарунковий набір для вакцинованих у віці 65+.
    Розіграш 20-ти Renault Logan.
    Монголія - 50 000 МНТ = Є15,5
    Польща - кожен 2-тисячний учасник програми вакцинації отримуватиме 500 злотих – це гарантована винагорода. Щотижня розігруватиметься по 50 000 злотих, а щомісяця - по 100 000 злотих. У фіналі буде розіграно двічі по 1 млн. злотих (20 млн. рублів). У лотереї передбачені інші нагороди — ваучери, електронні самокати і навіть гібридні автомобілі.
    Таіланд - розігриш живих корів серед вакцінованих.

Так що, стули пельку...

6. medwedo berlogsoni

Через рік поговоримо на цю тему. Якщо будемо живі, бо якщо завдяки Вашим спільним із Кремлем старанням повалять Зеленського, а буряти поселяться в Вашій квартирі в Харкові, тоді це буде дещо проблематично. Доведеться користуватися російською чебурашкою, а до ЛФ доступ буде перекрито.

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні: Печальная история про Дія, данные в телефоне и кредиты
    Чому би ні?
    Бо крадії і жлоби.

8. Blaberus

А нашим на фінансівання кловунів та іншої гидоти.

9. MayorMayor

Так там еще и "дозволени"?И вы еще спрашивали, буду ли я получать эту "офигенную" сумму.)))

10. Blaberus

Мавпо, Ви розумієте до чого доголосувались Ви і інші зебуїни? Тепер ваш боженька утримується на посаді президента лише завдяки російській загрозі. Тобто, вашого гаранта і його злочини кришує ворог.
    До Вас доходить який це треш?

11. MayorMayor

Так это лично бубачька пугает ху@ла от вторжения?А часовню- тоже он?

12. MayorMayor

Кстати, Медведо, у меня дом.

13. Good man

Good man Обычный человек

Чего? Ты смотришь только дары за вакцинирование, а ты оцени все траты государства во время пандемии. Тогда твоё "могли и не давать" будет курам на смех.

14. Blaberus

Навіщо взагалі потрібні паперові книжки, якшо існують електронні?
    Тому що ціллю цієї тисячі є фінансівання за держрахунок 95 кварталу та іншої наволочі. А здоров"я наріда це не цікаво. Бо це стратегічне питання, а тварюкам, якмх обрало бидло, треба зараз накрасти якомога більше.

15. Good man

Good man Обычный человек

Выбирал в своё время между домом и квартирой, выбрал второе. Сосед по лестничной площадке говорит: живут с женой за городом в доме, жена через какое-то время поставила вопрос ребром - бери квартиру в городе и переезжаем.

16. Blaberus

Зате при падлокловуні нарід старанно користується надрами:

17. MayorMayor

У меня дом в городе.Район Большая Даниловка.В Харькове.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

З переворотом Клоун знову намахав, я вже починаю переживати за тисячку.:)))

19. Gyppsy

Gyppsy :hi:

В Україні 73% "зебанатів"?

@Sandy, на президентських в 2019 році Ви за кого голосували?

20. medwedo berlogsoni

Тим краще для бурятів. Танки заганяти на поверх багатоповерхівки, чи їхати на п"ятий поверх конем дещо проблематично.
    У Вас є місце для розміщення танка чи породистого скакуна?
    [​IMG] [​IMG]
    Десь колись читав, здається, у Войновича, про монгол-бурятську війну за часів геніалісімуса, виходця із лав КГБ. Ви не читали?

Останнє редагування: 5 гру 2021
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)