Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я ще напишу одну свою думку, і на сьогодні (можливо - до вечора) буде досить.
    Якщо ці двоє - дійсно брали участь у спецопераціях, то як ви думаєте, чи важко буде ворогові вирахувати по них, по їх обличчях, хто ще брав участь у спецопераціях, але поки що про них ворог нічого не знає?
    Наприклад, досліджуючи телефонні розмови цих двох, з ким вони розмовляли? Вирахувати їх прізвища, звання, місце роботи? Номера паспортів, на яких рейсах і куди літали? Що там відбулося?

Адже Беллінгкет, досліджуючи подібні дані, зміг вирахувати російських спецслужбістів (що брали участь у отруєнні опозиціонерів).
    Чи допускаєте Ви, що аналогічну роботу можуть провести російські кібервійська, які мають значно досконалішу техніку і можливості, ніж ентузіасти від Беллінгкет?

Одним словом, якщо ті двоє - дійсно учасники спецоперацій, то чи не здали вони з потрохами своїх колег, з"явившись на телебаченні у прямому ефірі?

2. Насамкінець два офіцери-розвідники подякували аудиторії і сказали таке: ну якщо вже нам не дали витягнути вагнерівців, ми докладемо всіх зусиль, щоб виявити зрадника, чи зрадників. Зеленському і Єрмаку от чесно не заздрю. Дарма вони професіоналів зачепили.

3. После обмена Цемаха, Зеленский уволил руководителя операции.
    Не наградил, а уволил.
    После слива операции "вагнеровцев", опять была уволена группа разведчиков.
    Сейчас этих ребят преследуют.
    Не награждают, а увольняют.
    В Израиле вывоз Эйхмана, сделал разведчиков героями страны...
    Блть.
    Отдел ГУР, который ликвидировал Гиви, Мотороллу, Захарченко, украл Цемаха расформирован.
    Вы понимаете уровень предательства?
    Зеленые мрази...
    А Арестович расскажет, что героев разведчиков уволили из за финансовой не чистоплотности.
    Ювелирная работа по вагнеровцам стоила бюджету государства 20 тысяч долларов, как один конверт одному зелёному моносбродцу.
    Разведчики сейчас раскрыли себя и прямо сказали, что в разведке у нас вражеские агенты.
    Они вынуждены прийти в открытый эфир и заявить о предательстве потому что других вариантов у них не осталось.
    Исходя из всего изложенного ясно, что они в высшем руководстве.
    А Величайший, просто болван в игре агентов РФ в ОП, РНБО и наших спец.службах.
    Просто пздец.
    И да, при Порошенко такого не было.
    А было, при Порошенко, обменяно 3233 человека.
    При Зеленском, 121 человек.
    И то, благодаря обмену Цемаха, то есть нашим разведчикам, за что их сейчас гноят предатели...
    Пы,сы.
    Прочитал интервью Ермака РБК.
    пустое, но там есть важное, касающегося темы поста.
    " Взагалі, президент особисто веде все, що пов'язано з розвідувальними органами."

Марк Гордієнко

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Sandy

Sandy GRAND

У зебанатів, вєстімо!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Памятаєте про те, як тут на форумі хтось з зебобіків хвалився, що Зеленський організував з канадською фірмою будівництво патронного заводу в Україні?

Є продовження. Виявилось, що канадська фірма, котра підписала контракт про будівництво патронного заводу... закрилася в Канаді. Відповідно ніякого заводу поки не буде. А ще цікавим є те, що ця фірма була відкрита квітні цього року. Таке відчуття, що її було створено для піару шмарклі.

6. Розвідник - це професія не для ток-шоу.

Але як же допекло еліту спецслужб, якщо вони масово йдуть на таке?! Зрив операції проти Вагнерівців, зрив операції зі звільнення заручників з донецької «Ізоляції», здача Москві одного з ключових обвинувачених у справі збиття М17 Цемаха, якого розвідники витягли з окупованої території. В усіх випадках розвідників звільняли за наказом з офіса президента і відкривали кримінальні провадження проти них.

Перераховані випадки - не все. Скоро будуть нові свідчення інших звільнених і переслідуваних цією владою розвідників, які не можуть тихо бачити, як Зеленський і компанія кротів нищать розвідку - очі і вуха України - і зливають державу ворогам, адже саме ГУР МО та СЗР завдавали російським окупантам найболючіших ударів.

Раніше багато хто скептично ставився до інформації про роботу зеленської адміністрації на Москву. Тепер про це прямо говорять офіцери. А ми, громадяни, маємо захистити Україну від влади зрадників.

7. Sandy

Sandy GRAND

Зрадонька, чи не так, Медведо?

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чи не Медведо тут мені втирав про патронний завод.

10. «Вчора на токшоу Савіка Шустера був керівник операцій по вивезенню Володимира Цемаха з «днр» в Київ. Це була блискуча операція, після якої і ГПУ, і міжнародна слідча група отримала ключового свідка теракту російської армії проти нідерландського цивільного літака МН17.

Керівник управління департаменту контррозвідки Роман Червінський заявив, що пізніше Цемаха віддали РФ, а самого пана Червінського звільнили відразу після розмови Зеленського та Путіна.

Можу підтвердити дві речі:

1. Прокуратура Нідерландів розглядала Цемаха як свідка, чий допит був «максимально важливим» (внизу - фото одного з листів прокурора Нідерландів)

2. Як Генпрокурор я довів це до відома Президента Зеленського в присутності керівника його офісу Андрія Богдана та радника Андрія Єрмака. Зеленський і Єрмак всіляко вмовляли мене організувати передачу Цемаха РФ. Я категорично відмовився. Бо саме суд по МН17 - це шлях Путіна до Гаазького трибуналу.

Через декілька днів була телефонна розмова з Президентом Зеленським. У істеричній формі він знову вимагав віддати Цемаха Путіну. Я знову відмовився.

На що Володимир Зеленський сказав, що тоді мої дні на посаді - недовгі. Я сказав: скільки їх не є, але до останнього я буду відстоювати необхідність засудження російських терористів і тільки після вироку - організації обміну.

Згадую це для того, щоб підтвердити слова полковника Червінського: « В офісі… бояться посваритися з Росією. Там не один кріт, а просто така ціла група людей: Татаров, Єрмак, Демченко».

Свідків стає все більше»

Юрій Луценко
    FB_IMG_1638617825581.jpg

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Хоспидя, опять "про самолеты"...
    Медведо, берем без всякого калькулятора, в уме."Опорный" год- 2019. Считаем, что родившимся в 2021 нужно платить 556 долларов в год.Тогда родившимся в 2019-20 чуть больше (чтобы наверстать).Порядка 600.Итого имеем- в этом году, родившимся в 2019 нужно заплатить 1800 долларов.В 2020-1200.И в 2021 - 556.Итого, с учетом порядка 300 тысяч родившихся в каждом году, имеем 1800х300000+1200х300000+556х300000.Получается, в этом году нужно заплатить в районе 700 миллионов долларов.В следующем году нужно платить в районе 900 миллионов, в 2023- свыше миллиарда, а в 2025- почти полтора миллиарда долларов в год.Ну и так далее.
    Теперь касаемо сертификата.Еще раз, медленно и два раза- это копия электронного файла.Бумажный сертификат представляет из себя лист формата А4, на котором напечатано с двух сторон, и стоят две личные печати семейного врача и круглая печать медицинского учереждения.

12. medwedo berlogsoni

Не вперше.
    У Житомирі планують збудувати патронний завод - американці інвестують $100 мільйонів

Я, на відміну від Вас, перевірив інформацію Миха (як правило - брехуна), щоб узнати більше. Дійсно, фірма припинила існування.
    Але уряд Канади сказав, що попри все допомагатиме Україні в будівництві патронного заводу.
    А як буде - побачимо. Факт той, що в 2017 році був такий же, якщо не гірший прокол Укроборонпрому.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Брехун" чомусь не збрехав, а от Медведо збрехав, що Мих - брехун. Маладєц.

14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хто тобі заважає міркувати і мріяти, жертва хтивого батька?

15. medwedo berlogsoni

Що ж, стосовно грошей для дітей - побачимо.
    Стосовно того, що сертифікат потрібно, щоб був з печатками... Дякую за пораду. Сходжу, як буде потрібно, до сімейного лікаря і візьму.

Єдине, що скажу, Порошенку та попередникам і в голову не приходило, що надра України належать народу. Вони казково збагачувалися тими надрами самі, а діти лише "пиль глотали".

Навіть (я скажу свою думку), якщо дитина отримає три чи п"ять тисяч доларів від держави, це буде краще, ніж нічого.
    От Ви вважаєте ті суми нереальними. А от Ахметов вважав їх реальними, і купив синові два палаци за кордоном.
    Саме тому Ахметов викидає сотні мільйонів на своїх клевретів, щоб боротися із нинішньою владою.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хвилю за хвилею здіймають тупорили вальцманоїди.
    Перед введення "Дії" стояв лемент, що почнуться щархайства і крадіжки.
    Затикнулись.
    Пообіцяли 1000 за вакцінацію - підняли гвавт, що краще би на оплату комуналки дали.
    Але ж могли б взагалі не дати.
    Тепер з дітьми і грішми на їх рахунок...
    Собаки брешуть, а караван йде...

Останнє редагування: 5 гру 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)