Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Какая экспрессия! Похоже у падлоклоуна дела совсем хреновые.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Любите 95 квартал?:dirol:

3. Сергій Поярков
    ЗЕ кондомократическая симфония)

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

5. MayorMayor

Теперича неприкупленные бубачькай журналюхи будут развальцовывать бубачьке сраку из чувства корпоративной солидарности.

6. MayorMayor

Буля, конечно смишно.Такой жабогадюкинг.И это еще уголовных дел нет.А когда будут- еще смишнее пойдет.

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вже кому-кому, а Ющенкові б не роздумувати про порядність. Тим більше, про порядність аж правнуків.
    Хай почне з себе.
    Він, козел драний, кожний вечір в помаранчовому шаліку перед тисячами українців молився на трибуні, обіцяв їм правду, кричав "бандитам тюрми", "Янукович злодій!", "паханів геть", а через півтори року! свого гетьманства сам просив ВР проголосувати за бандита, пахана і злодія на посаду прем’єра.
    Він, Ющенко, в 23 роки! вступив в КПРС, котра якраз і організовувала ці Голодомори / @Lanktocha, це до до нашої з Вами розмови/
    То Вітя добровільно вступив в партію вбивць через любов до ідей маркса-лєніна, чи щоб по кістках померлих з голоду прокласти собі доріжку на самий верх, баламутити їхніх правнуків , і там скурвитися?
    ...

А тепер Ющенко сидить в студіях в білих гачах і слинить за порядність.
    Сука... :bad:

.

8. Gyppsy

І навздогін, бо закохали щирі моралісти
    Львівець @Мих -уїл, а як тобі оце?
    Блогери в День пам’яті жертв Голодоморів влаштували гучну вечірку у Львові
    "Цей світ збожеволів!"
    Курва, легко говорити за абстрактний "світ"
    Львівець @Мих -уїл, а конкретний Львів не збожеволів?
    Починай з себе!

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

фігово, дуже фігово.
    президент, курва, не абстрактний світ, нє? А риба гниє не з хвоста.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А почни з себе. У тебе он критики Порошенка і Ющенка в десятки разів більше, ніж на Януковича.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Часто у цьому звинувачують Ющенка, проаналізуємо ситуацію, кандидатура очільника уряду затверджується парламентом, президент може внести кандидатуру, хоч якогось Васєчкіна - вона не пройде, тим більше, пропрезидентської більшості тоді не було.

12. Страшенно бісять люди, які наштовхаються в тексті на особистий тригер після чого на решту тексту та його аргументацію їх засліпляє. Сидять і з запеклістю прометейового орла, строчать коментарі в півтисячі знаків, про те, чого навіть не спробували зрозуміти. І пишуть в основному про те, чого в твоєму дописі немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
  13. Gyppsy

А я з себе і починаю. Це моя вина, що Порошенко і Ющенко вхопили булаву. І я маю право їх критикувати.
    Бо заради Ющенка я мерзнув-мокнув, скакав і махав прапором, а заради Порошенка я робив таке, що тепер аж страшно згадати.
    Мені Янукович в сраці. Бо все, що я міг зробити проти Януковича, я робив /читай вище/

І я точно знаю, ДЕ були і ЩО робили в День пам"яті жертв Голодоморів мої діти і внуки.

14. Малоросів видно здаля.
    Робив заради майбутнього царя.
    А нормальні українці робили заради країни і майбутнього свого і своїх нащадків.

15. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, я і так і сяк читав цей твій допис, навіть ходив курити - ну ніяк не можу в"їхати в суть сказаного.
    Якщо хочеш - скажи якось йнакше, щоб навіть я зрозумів, що ти сказав.

16. Gyppsy

Міську-поц, прошу ті - не злость мі)
    Ти дерева цього року садив?
    А твої діти-внуки садили?
    /бо мої садили, навіть я десь тут на ЛФ знимками хвалився :blush:/

зі
    тепер допишу по суті, бо я бігав каву робити

Міську-поц, ти ж прекрасно і сам знаєш, шо твої епітети "малорос", "великорос", "хахол", "кацап"... на мене не діють. Так само як не діють і чиїсь епітети типу "западєнєц" чи "бандьора"...
    Так що не тужся.

Я українець.

А у нас вже так повелося, що поки що нагорі має бути хтось один. Можеш казати на нього хоч князь, хоч цар, хоч гетьман, хоч король, хоч президент.
    Але й ти сам за цю посаду топиш .
    Мені збоку виглядає так, що на майбутнє особисто ти хочеш бачити тим князем, чи царем, чи гетьманом, чи королем, чи президентом особисто Петра Порошенка.
    Це
    1 - так?
    Чи
    2 - ні?

Можеш відповісти цифрою.

Останнє редагування: 29 лис 2021
    • Смішно Смішно x 1
  17. MayorMayor

Сыпал сахар в бензобаки машин и песок в буксы ж/д вагонов?

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Майдан за Порошенка не був. Не висунули таку кандидатуру, навіть коли майдан попросив лідера.

Навпаки, було таких немало, хто критикував, майдан проти Азарова і прийшов до влади його міністр.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)