Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

До кінця терміну навчиться, чи це потолок? НаркотА не дозволить!

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, той фонтанчик житомирський - це ж головна обіцянка Петра в 14-му році, а ти так ним покидаєшся.
    Встидав"бис сі...

3. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, чого до кінця терміну навчиться?

4. Я доволі рідко останнім часом пишу про внутрішньоукраїнські події. Мої друзі мою позицію добре знають. Коментувати ж поточні події значно краще можуть ті, хто гостро відчуває їх, знаходячись у їхньому вирі.
    Але те, що побачив сьогодні, виходить за межі...
    Самодіяльний нарцис у ролі президента воюючої країни, людина, яка не може жодною мовою сформулювати бодай одну фразу, яка бреше так, що забуває що і про що брехала півгодини тому, яка страждає від безлічі комплексів…
    Усе це жахливо. Усе це дивляться та слухають західні дипломати. А про несинітницю, повну маячню щодо «перевороту» вже повідомляє CNN.
    Хоча насправді усе це не дивно, лише дуже прикро. Що дивує - це те, що є журналісти, які погоджуються бути статистами у цьому моноспектаклі людини, яка вважає себе актором, та ще й актором, здатним зіграти роль президента у реальному житті…

View: https://www.facebook.com/100007157436416/posts/2972084326373453/

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти ж його вибрав.:)))

6. В перекладі з дипломатичної мови Ахметов пообіцяв закопати Зеленського.
    ______

⚡️ Ахметов спростував заяву Зеленського про участь у держперевороті: "Мене обурює поширення цієї брехні, незалежно від того, якими мотивами керується президент"

"Моя позиція була і буде однозначною - незалежна, демократична та цілісна Україна з Кримом та моїм рідним Донбасом. Мої дії це підтверджують", - передала слова бізнесмена агентству прес-секретар Ахметова Анна Терехова.

Ахметов пообіцяв і надалі захищати вільну Україну, вільну економіку, демократію та свободу слова.

"Як громадянин України, найбільший інвестор, платник податків і роботодавець країни і далі захищатиму вільну Україну, вільну економіку, демократію і свободу слова. І зроблю все від себе залежне, щоб авторитаризму та цензури в Україні не було", - підсумував Рінат Ахметов.

‼️ Зазначимо, що наслідки для Ахметова вже є. Облігації компаній Ахметова падають після заяв Зеленського.

Курс єврооблігацій "ДТЕК Енерго" з погашенням у 2027 році обвалився у п'ятницю на 11,6% одразу після звинувачень президента України Володимира Зеленського на адресу компанії та її власника Ріната Ахметова на прес-конференції у п'ятницю.

7. За всім цим базіканням про поганого Бурбу і "спецоперацію Пєті" фігурант визнав: це не Єрмак, а він сам скасував операцію "Авеню". При чому не відтремінував, не переніс, а свідомо зірвав.

Такого навіть Бурба не казав на Шустері.

Ось і все. Прєступлєніє раскрито.

Ми маємо зізнання.
    А оті всі пояснення, що він це зробив, бо Бурба - какашка, можна було б прийняти до уваги. Можна. І що Бурба СБУшник-антимайданщик, і що операцій в своєму житті ніяких не проводив, і що гнав фуфло. Можна було б погодитись. Якби не ключовий момент: 33 бандита у Мінську, яких витягнув Бурба.

Ні, Вова, це ти клоун і промокашка, а не Бурба. Три десятки вбивць - ось вони, у Мінську. Були. Доки ти їх не відпустив, як беркутівців і Цемаха.

Ну а ось це дитяче базікання, що він оберігав пасажирів літака. Це взагалі розраховане на "вєрім, молімся". Без всяких проблем піднімаєш трубку до Ердогана і арештовуєте бандитів по посадці у Туреччині. Без всякого ризику для пасажирів.

- Ми с Ердоганом ТАКІІІЄ вопроси опсуждаем! - от і обсудив би це питання, якби хотів, промокашка ти криворізька.

Пам'ятаємо ми, які ти вопроси обсуждав. Те саме сцяння в очі, що і нам. Впарював туркам, як ти носиш браслєтік, щоб не забувати про полонених. Але турки на базарні понти самі мастаки, лише поржали з тебе, з дешевки.
    Де зараз твій браслєтік про полонених, Вова? Чи був на тобі браслєтік в той день, коли ти зривав операцію по вагнерівцям, яких можна було б виміняти на СОТНІ полонених?

Після сьогоднішнього зізнання фігуранта єдиний йому шлях - на зону. Ми маємо це зробити, щоб цей вже точно не втік.
    Уявляю якою дебілкою зараз себе відчуває Безугла. Півроку крутилася, щоб начальський зад відмазати, розповідала по нотах, що не зірвали, а відтермінували, що не відомо хто, що встановити не вдалося і взагалі само мабуть якось зірвалося.
    А цей виходить і одним спічем її зливає, як тупу фальсифікаторку звіту ТСК.
    Хахаха.
    Джон Сміт

• Тупо Тупо x 1
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це коли падлокловун наварив відкатів на індійському лайні?

Останнє редагування: 26 лис 2021
  9. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, так я ж хотів, щоб фонтан в Житомирі був кращий за вінницький

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це ж бздьож.

Коли обирався Порошенко, мова про житомирський фонтан не йшла.

11. Blaberus

І падлокловун тебе надурив. Це природно, бо ти тупий.
    Але я людина дуже добра, тому я дам тобі розумну пораду: поповзай навколішках перед бароном, нехай він тебе обосцить. Це буде найкращій фонтан в твоєму жалюгідному житті.
    До речі, ти повинен молитися на мене за мою шляхетність. Я не вимагаю з тебе грошей за пораду. Бо всі циганські гроші брудні, в тому числі в гігієнічному сенсі.

12. Blaberus

13. Без коментарів
    IMG_20211126_175030_492.jpg

• Подобається Подобається x 1
  14. Gyppsy

Шо-шо? о_О
    Львівець @Мих -уїл, шо за інсинуації? Нє позволє, то знєваґа ґонору!
    Бавимся по дорослому ;)
    Капєц, я стільки років тут баяню, а до декого ніяк не доходить. То порохоботи такі тупі по жізні, чи може шось в повітрі літає, га?:scratch_one-s_head:

Во, виставив на те місце, де мова про житомирський фонтан
    Львівець @Мих -уїл, якщо хочеш переконатися, то коцни на кнопку. Послухай кілька секунд і якщо хочеш, то можеш навіть вибачитися /хоч мені десь твоє вибачення :) /.
    Але вчися бути чемним, бо Миколайко дивиться.

View: https://youtu.be/WzkUE7yxZpA?t=33

• Баян Баян x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А почему "не мае"?Кто еще "не мае"?Скажем, Джо Байден- "мае"?А журналисты WP или NYT- "мають"?И что это за нововведение?Выходит, и Ху@лу "мають" только граждане россии?

16. Gyppsy

Додивився таки конференція до кінця)

Норм:good:
    Зе виправдовує сподівання повністю)

17. Gyppsy

"Тане мнєсо їдєт пси" (стрико Роман)

Без імені.png

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)