Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. А зацінили як часто він повторював "я полетів гелікоптером, у мене є право"?

Він має право пожити по-царськи до 2024 року, це так, це ось у 2019 році йому таке право дали.

Метнуться на державну дачу з друзями – має право, так.

Відсвяткувати день народження з державного рахунку - має право, так.

Хамло, що з'їхало з котушок.

2. Щось я заплутався. Спочатку Зеленський сказав, що Ахметов готує державний переворот за мілліард гривень і він навіть якісь голоса чув про це. Зараз він каже, що такі компанії як ДТЕК повинні розуміти, що енергобезпека - це їх спільна з ним відповідальність.
    Але ДТЕК належить Ахметову, який 1 грудня буде усувати Зелю з посади. Виходить переворот проти Зеленського - це теж спільна відповідальність Ахметова і Зеленського?
    Вова в принципі розуміє, що він не блогер чи комік, а президент. І не може звинувачувати людину в тяжкому злочині без доказів. Якщо вони є - то чого Ахметов на свободі, якщо немає, а є тільки голоса які десь чув Зеля, то треба викликати санітарів.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Брехня. Він такого не казав.
    Я все слухав від початку і до кінця.
    Він, Зеленський, сказав, що хтось із оточення Ахметова веде перемовини з Росією стосовно державного заколоту в Україні.
    І що він, Зеленський, запрошує Ахметова в ОП послухати аудіо тих перемовин і взнати думку Ахметова з цього приводу.

Судячи з того, що Ви за цих кілька годин виклали десяток перевисерів, Ви цієї прес-конференції не дивилися і власної думки, як завжди, не маєте.
    Зеленський, по-перше, запросив усіх, хто міг задати йому незручні запитання, зокрема, Шустера, Бутусова, Влащенко. Жодної теплої ванни, як стверджували записні брехуни-порохоботи
    Уважно слухав запрошених, не перебиваючи.
    А Бутусов - форменний ідіот на службі у Порошенка. Десяток чи більше разів перебивав Президента, не дослуховуючи до кінця, щоб лише потім задати уточнюючі питання.
    І Бутусов - хвора людина, психічно хвора. Це було видно після тієї перепалки з Зеленським, коли він разів п"ятнадцять прикладався до склянки з водою. Щось із ним робилося не гаразд.
    Варто подивитися на поведінку Бутусова уже після того, як Зеленський почав відповідати на запитання іншого кореспондента.

Потім було ще якесь мале гімно із Української правди, яке також перебивало Президента і майже вивело його із себе.
    Для того малого гімна було принципово, чи вилетів Зеленський з карпатської резиденції о шостій чи о сьомій годині ранку.

Зеленський в усьому в курсі справи. І як його обсирали всякі бутусови, стверджуючи, що Зеленський святкує день народження Єрмака з циганами і медведями і тому подібне.
    І про Гордона, що той Гордон молов, в курсі справи.

Тепер буде цікаво, чи припинить Ахметов інформаційну війну на своєму каналі проти Зеленського, чи ні.
    Ахметов дуже добре повинен знати, чи оті аудіоперемовини "його оточення" з Росією - це дійсно перемовини оточення, чи у спеслужб є розмови самого Ахметова, яким не дадуть ходу, якщо Ахметов дасть доручення своїм телеборделям припинити воювати проти української влади.

Впевнений, що рейтинг Зеленського після сьогоднішньої розмови з журналістами зросте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я не дивився, бо огидно. Тому маю запитання: як Ви вважаєте, він сидить на коксі як Лєщ, або перейшов на щось більш важке?

5. Blaberus

Дуже добре. Але я надав запитання. Де відповідь?

6. Blaberus

Але вони і так в Росії. Все завдяки вам! Ви пишаєтесь цим?

7. Blaberus

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мені ще залишилося 50 хв. Це мабуть остання зміна журналістів.

Поки що Зе молодець.

9. Нє раскачівайтє лотку , ато Жабу стошніт..
    FB_IMG_1637948565218.jpg

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Треба мати свою голову на плечах. Забули, як порохоботи хором кричали, що не така вакцина? Таким скаже Зеленський вакцинуватись, зроблять навпаки, на зло. Минулого року, я невакцинованим перехворів легше, ніж деякі вакциновані зараз, стандартів тут нема.
    Ахметову вигідно співпрацювати з владою, як і владі з ним.

11. Gyppsy

Чось скоріше закінчилася трансляція, якась обірвана... :scratch_one-s_head:
    Зе сказав "нуль, бублик" і все, з"явилася заставка)
    Може потім при нагоді подивлюся кінцівку в іншому місці /якщо вона є/.

Було цікаво і навіть несподівано. В сухому залишку:
    Все норм :good:
    Зе швидко вчиться

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, але ще улюблений олігарх - Коломойський і апетити у нього теж будь здоров.

13. Gyppsy

Львівець @Мих -уїл, а шо там ПЄС, пєсєта і підгавкувачі кажуть?
    Для вас розповідь про вагнерів і Бурбу - це шок, нє? ;)

Підозрюю, що Бурба ще не раз вспливе в подібній іпостасі :scratch_one-s_head:
    Дивно, але Савік не знав про Бурбу того, про що я писав на ЛФ ще кілька днів назад. Видно, Савік нашого форуму не читає )

14. medwedo berlogsoni

Після цієї пресконференції рейтинг Зеленського зросте.
    Зеленський володіє всією необхідною для президента інформацією і робить вірні висновки.

Боротьба з олігархами його поки що не зламала. Поставив на місце Шустера - сказав йому, що Шустер не є громадянином України і не має права в ефірі давати оцінки діючим українським політикам, на що Шустер проварнякав, що він - громадянин Європи, куди прямує Україна.

15. medwedo berlogsoni

Хомчине, вкотре повторюю: Ви - гамнюк.
    Малювати карикатуру на українську владу (булава і пересопницьке євангеліє вказують на те, що мова йде саме про Україну) можуть лише вороги України, тобто, гамнюки. І перепощувати карикатури на Україну можуть лише гамнюки.

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А хто не забув, тільки, як Зеленський став президентом, заявляв, що псадить Турчинова, бо здав Крим і Порошенка за здачу Донбасу

17. Gyppsy

Зе правильно зробив, що почав з Шустера, сказав за Ахмєтова і згадав вагнерів. Він відразу деморалізував Савіка, Влащенко, Бутусова і інших "опозиційних" журналістів.

Савік офігів з несподіванки. Потім камера його кілька разів показала на перилах задуманого. Мабуть знову буде чемодан збирати)

Влащенко коли задавала своє запитання / по суті питання ніяке/, то навіть не дивилася на Зе, а кудись в протилежний бік. Наташа була ніяка.

А Бутусов смикався як карась на гачку)

А та дівчинка з 5 каналу чого туди йшла - я так і не зрозумів.

Ех, шкода, що Яніни там не було...:cry:

зі

ага, ще Ткач.
    Ткач програв на першому ж ході.

Останнє редагування: 26 лис 2021
  18. Дайте йому ще 100 днів

• Смішно Смішно x 1
  19. Gyppsy

Та він ще має половину терміну)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що? Фонтанчик житомирський затурбував у сраці?:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)