Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Все зводиться до того, інша поведінка у владі і опозиції. Діє принцип "Друзям все, ворогам закон".
    Обговорювали інше.
    Я не працівник спец.служб, щоб знати такі нюанси. Була запланована, але не факт, що змогла би бути вдало проведена.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні Зеленському зададуть запитання стосовно вагнерівців, і він відповість.
    Не переживайтое, порохоботи - кореспонденти порошенківських та ахметівських каналів також представлені на прес-конференції.

Учора прозвучала думка, що ця спецоперація почалася тоді, коли Зеленського про неї ще не повідомили. Тобто, вагнерівцям уже купили квитки на літак, а потім сказали про це Зеленському. І оскільки дозвіл на такі операції може давати виключно президент, то він вважав за потрібне хоча б відтермінувати її.

І правильно вчинив. Коли б вагнерівці, наприклад, після посадки літака, турецького літака, зауважу, випустили із салону всіх пасажирів, а льотчиків взяли в заручники і почали вимагати дозаправки літака і направлення його в Росію, що б тоді залишалося робити українській владі, і які були б відносини з президентом Туреччини Ердоганом?

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Глупыш, каким образом "взяли бы в заручники"?При закрытой в кабину пилотов стальной двери?

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, вы уже раз продемонстрировали, что не летали самолетами, по крайней мере, лет 20. Зачем это демонстрировать еще раз? После теракта с башнями-близнецами, все самолеты оборудованы стальной дверью в кабину пилотов. И она закрыта весь полет. Кроме того, в двери есть или глазок, или видеокамера (с пассажирского места сложно точно определить, что это). Плюс, видеокамера в "тамбуре" перед кабиной пилота, где место старшей/старшего кабинного экипажа.Так что "взять в заручники" ну аж никак не получится.

5. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

• Баян Баян x 1
  6. #ПолітФанКлуб
    Beard:
    Просто задумайтесь. Ти докерувався до 700 смертей твоїх громадян за добу. Ти настільки імпотент, що не зміг провести агітацію, щоб переконати людей до вкацинації, ти на стільки нікчема, що не зміг домовитись про поставки вакцини у 2020році, а тепер дозволяєш ще і мітинг антиваксів...

Якщо в ОПі були б не вороги, то не злили б операцію по Вагнеру, брат глави ОП Зеленського не торгував би посадами, олігарху Коломойському не прощали б 5 млрд штрафу за наш рахунок, не віддали б газ на 100 млрд, Україна не лідирувала б по захворюваності і смертності через Ковід.

ОПа Єрмака, як і сам Зеленський, перетворились у філію Кремля.
    Звідси треба і виходити: наш ворог і на Москві, і, на жаль, в Києві.

Олег Леусенко:
    "Боротьба" Зеленського з олігархами триває!
    Коломойський відхопить жирний шматок від Укрнафти:
    Уряд Зеленського ділить Укрнафту на газову та нафтову частини.
    Привату Коломойського віддадуть 2 нафтогазовидобувні управління – "Охтирканафтогаз" і "Чернігівнафтогаз"

У Коломойського та Ко залишиться 62% видобутку нафти "Укрнафти" та 26% видобутку газу.
    Переробляти нафту НАК буде змушена на Беніному Кременчуцькому НПЗ.

Helgi Sharp:
    Європарламент визнав відповідальність Росії за злочини "Групи Вагнера". За ухвалення документа проголосували 585 депутатів, 40 були проти, 43 – утрималися.
    Росія — країна-терорист.

ЄвроМайдан:
    Посольство США забезпечило охорону і броньований автомобіль ексголові Головного управління розвідки Василю Бурбі.

Йозеф Кнехт:
    Виявляється Зеленські не лише злили спецоперацію щодо затримання вагнерівців,а ще й звільнили Бурбу та п'ятьох розвідників,які готували операцію. Але навіть не це вражає, Зеленські анулювали їхні закордонні паспорти і не випускали з країни. Це просто здець.

Морячок:
    Любой спор в соцсетях можно выиграть, используя по очереди три фразы:
    1. И что?
    2. Ты сам-то понял, что сказал?!
    3. Обоснуй!
    (с)

КиївМіськБудда:
    Тридцять ЗМІ на пресконференції Зеленського — це несвідома відсилка на "30 срібняків".

Учитывая переходящий в открытую фазу конфликт Зеленского и Ахметова и особенно объявленный бойкот ахметовских медиа, хватит ли духу закрыть ТРК Україна, как NewsOne и 112?

Кстати, ссориться с Ахметовым и ходить по общественным местам (особенно на стадион) - плохая примета
    IMG_20211126_044111_196.jpg

7. IMG_20211126_044536_731.jpg

8. Так, не плутайте:

Путч - від Порошенка
    Держпереворот - від Ахметова
    Нісенітниця - від Зеленського

9. ...і це лише перша частина

Ахметов готов принять участие в гос.перевороте… 1 млрд долларов… Против государства… против меня… Я считаю, что я украинец (а не европеец)… Є аудіозапис, скажімо так – аудіозвук…

Я буду без предположений отвечать на Ваши якобы вопросы… Я перейду на русский, так как это с Россией связано… Це була операція під назвою Бурба… Він отримував ту чи іншу інформацію і заробляв гроші… Ремонт за 11 мільйонів… Але ж це розвідка, це не Бессарабка… Да, може бути чутки, а може і ні… Приходіт товарищ Бурба… Ви ж розумієте, ми ж не ідіоти… Он хотел поссорить нас с Ердоганом… У Єрмака немає повноважень, як його могли слухатися… Я от некоторых людей избавляюсь годами… Мне стыдно за этот эпизод в жизни разведки…

Мы не ворье какое-то. Хтось володіє 20% ВВП – та володійте хоч 30%. …але не треба в політику, не треба «в телевізор», не треба ображати Вовку. Я боюсь вкладывать деньги, Савик! Савик, Вы служите… Савик Вы дестабилизуете, берете энергетическую тему и раскладываете ее. Как нельзя импортировать электричество из Белоруси? Как нельзя?! Я делаю свою работу…

Я виходжу на вулицю і розумію, як до мене ставляться…
    Татаров був відповідальний за напрямок судової реформи. Щодо Трухіна… було ДТП, я вважаю, що нічого тут страшного немає… там експертиза має бути. А що гелікоптери?
    FB_IMG_1637925862445.jpg

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты до сих пор не понял, они будут говорить что угодно, лишь бы не признать очевидного - операцию украинских спецслужб на завершающей стадии отменил Зеленский. Чтобы к нему лично не было претензий, приказ был передан через Ермака.

11. IMG_20211126_070052_248.jpg
    Від маячні, яку Зеленський несе про операцію з "вагнерівцями" охреніли навіть лідери Bellingcat.
    Радив би високопосадовцям з Європи і США, які зараз охренівать разом з Bellingcat (а їх чимало, я знаю) пригадати, що саме організації що існують на гранти Європи і США доклали неймовірних зусиль аби ОЦЕ стало президентом України. Мабуть варто було міняти на ОЦЕ президента-реформатора Порошенка?

12. Погана новина: він дасть наказ стріляти..

Але добра новина у тому, що дурних виконувати його не буде

13. Нагадує янека в агонії.

Щоправда не вистачає зламаних олівців і люстрованого онука

14. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, дивишся? Молодець
    Думаєш?

15. Ахметов готує переворот?
    Це ржач.
    Зеленський сказав Шустеру щось типу того:
    - Ви от говорите "якби"? ("якби" в контексті: хто ж віддав команду відмінити взяття вагнерівців?). Так от ви говорите "якби", а воно звучить у вас стверджувально, наче це і дійсно так.

Але сам Зеленський сказав, що Ахметов готує переворот. І це пішло по селу. Потім він поправився, що (як би Ахметова втягують в переворот).
    Ось! Як би.
    Але параша по селу вже пішла.

Що і потрібно у політтехнології.
    Зараз піпл кругом буде шуміти:
    "ах, олігарх Ахметов за Росію підписався. Пререворот, гад, готує".
    Але далі наш хлопчик ще піддав. Виявляється, що суть перевороту в тому, що Ахметов налаштований міняти всенародно вибраного президента. А це злочин і переворот. Путч можна сказати.

Тобто за логікою Зеленського, якщо я голосно заявлю:
    - Людоньки, я би хотів замінити неадекватного президента на вміняємого весною 2024 року.І зроблю для цього усе від мене можливе.
    Все, я путчіст і прихвостень Ахметова.

І пофіг, що ця заява Зеленського була брехнею, без будь якої доказової бази.
    Це політтехнологія. Називається – навішування ярликів. На когось та й спрацює.
    А потім - сервіз знайшовся - осадочок залишився.

Я не прихильник Ахметова. Але давайте логічно.
    Ахметов немолодий. І йому є що втрачати.
    Не треба ілюзій.
    Його мета – примножувати і зберігати власний капітал.
    Але Ахметов уже сотню разів доводив, що він готовий до компромісу. Навіщо мільярдеру йти проти влади?
    Він ніколи цього не робив.

І головне, Ахметов розумна людина (тому і багатий, як зазначив Шустер). З яких див він захоче підігравати Путіну? Щоб 100% втратити все?
    Щоб стати замість найбагатшої людини в Україні десятим на Росії?
    І де в тебе твої статки готові будуть забрати будь-коли?
    Та ну. Ахметов ніколи не побіжить на Росію. У нього маєтки в Європі.

Так що це не просто брехня.
    Це агалтєлая брехня для підняття впавшого рейтингу і формування із себе образу борця з олігархами.
    Не знаю, як у Ахметова з відчуттям гумору, але я думаю, що жарт Володимира Олександровича йому точно не зайде.
    А відчуття власної гідності просто читається в його очах.
    Так що краще б Вовчик дорікав комусь іншому. Я думаю, образив він Ахметова дуже.

І тепер множення Вови на нуль (в плані рейтингу) може стати дійсно ідеєю фікс для Ріната Леонідовича.
    Ооо, у нас, тих хто знає, що Зеленський – зло для України рівня Януковича (чи й більше) – таки після цього може з’явитися безкомпромісний союзник.

Я проти олігархів.
    Але використовувати їх ресурс для боротьби із злом, яким є Зеленський – вважаю правильним і патріотичним.
    Зеленський забрехався і зачепив уже скількох людей, що це вже пахне для нього катастрофою.
    Навіть якщо він зараз і стабілізує свій рейтинг.

Це Сталінград для Зеленського. Ось уже наче і перемога поруч, а патрони скінчилися. А у опонентів – безліч резервів і гарний настрій.
    Вова сьогодні притопив себе на цьому марафоні ще більше.

І да. Ніколи не плутайте президента з Україною.
    Я от за зміну президента під час війни. І сподіваюся, що за 2,5 роки Зеленський переїде з Банкової в Оман, або ходитиме на допити в прокуратуру.
    І це буде спасінням для України. І кінцем ганьби.
    Віктор Бобиренко

16. Резюме від побаченого і почутого. Пацієнта пора виносити поки не пізно.

17. Gyppsy

Міську-поц, ще раз тебе прошу - не пхай мені у відповідь бобиренків, омелянів, бутусових, лємбєргів, порошенків і інших. Навіть яніних ;)
    Якщо хочеш - пиши своїми словами, свої роздуми

18. Gyppsy

Я дивлюся в запису.
    Ніяких зовнішніх резюме, крім ЛФ, я не читав навмисне. /зараз Соня Кошкіна задає питання/
    Поки що мені Зе подобається.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Дати смислове вичавлення з прес-конференції Зеленського неможливо апріорі.
    * * *
    Як він будує свою промову? Переходи з російської на українську, пропозиції, що обриваються, перетікають у якісь нові відгалуження від предмета розмови. І ця думка, яка не закінчується, ніби дуже довга пропозиція з сотнею ком, але без підсумку, моралі чи зв'язку, зате з якимись «спецефектами», емоційними вставками, тимчасовими стрибками і туманними відсиланнями.

В одному реченні спливає: Порошенко, Росія, доблесна розвідка, мільярд дерев, ціни на газ, Бессарабка, каламутні натяки на торгівлю даними Бурбою.

Вся мова – набір тирад на «вільну тематику». Іноді ось навіть здається, що президент уже робить якусь цілістну заяву – але ні! Зараз каже, що Бурба – зрадник, а через три речення вже стверджує, що це чутки.
    * * *
    Ще у недорікуватого балбеса запитали, наскільки коректно порівнювати показ серіалів «Кварталу 95» у Росії з Липецькою фабрикою Порошенка.

Відповідь: «Я не працюю в студії Квартал 95. Не коректно порівнювати медіа-простір із цукерками. Зі шведами ми уклали договір ще за 10 років до війни і вони продають продукт у сорок країн. Я вийшов із компанії. Бренди які мені належать – це «Вечірній квартал» та «Розсміши коміка». Ну так в мене справді є права на ці бренди».

Вийшов, але є права на ці бренди. Сам зрозумів, що сказав?
    * * *
    Між двома заявами: про те, що він «зустрічався з сильними світу цього» і домовлявся з ними про «стабільність», та іншу заяву – про те, що ніколи ні з ким не вів переговорів – 30 хв.

Як після цього не отримати розриву мозку?
    * * *
    Зеленський не знає, скільки коштувало опитування "п'ять питань від президента" і хто за це платив. Він запевнив, що гроші на нього пішли не з бюджету України.
    * * *
    Питання про те, чи будемо ми у 2024 році обирати президента через «Дію».

«Буде круто зробити онлайн-вибори. Це питання зараз опрацьовується, зокрема за допомогою Microsoft та Apple», – Зеленський.

Тепер зрозуміли, навіщо влада так завзято владу нав'язує "Дію"? Вся справа у виборах, а не у ваших зручностях, малюки.
    * * *
    Зе про обіцянку не затягувати вирішення питання щодо Донбасу більш ніж на рік: я не виправдовуюсь, але все сповільнилося через COVID.

Якби не ковід, він би все вирішив, ага.
    * * *
    Зеленський про скандали з Єрмаком: "недоцільно втрачати таку людину лише тому, що вона не подобається Петру Порошенку".

Тобто московського агента "Козиря" Зе тримає лише на зло Порошенка? Тема для нової дисертації Ківи з психіатрії.
    * * *
    Зеленський для ДТП зі "слугою" Трухіним: "я вважаю, нічого тут страшного немає..."

Тут без коментарів – це також діагноз.
    * * *
    Зе: Мені потрібно було сильніше діяти у питаннях домовленостей із РФ.

Що? Ця людина вже навіть не маскується. Які, до біса, домовленості з РФ? Про здачу країни?
    * * *
    Кореспондентові УП: "Я президент України, а ви мені тут панібратство... Завдяки вам мої діти не можуть перебувати у Києві без охорони, і в мене немає особистого життя!"

Зараз розплачуся від жалості та емпатії...
    * * *
    Все, малята, з мене вистачить – я багатьом зберіг нервову систему, послухавши цей неконтрольований потік свідомості замість них. Він там ще щось ляпає про те, що нерозумно віддавати держдачу дітям, поки там живе і пиячить бубочок, але це вже без мене - я вже ситий ахметівськими держпереворотами, "підступами" Порошенка, все-проти-мене-я-один- білий-і-пухнастий, не-чіпайте-Єрмака та ін.

Наприкінці як вишенька діалог журналістки, яка поставила питання про доказову базу РНБО Зеленському:

– Я все розумію, але де факти?

- Будь ласка, не сперечайтеся зі мною.

Завіса.

На фото: "Пупсик ти наш вразливий - мама з тобою, мама тебе кохає!"

UPD. У кого вистачило нервової системи все це слухати, можете доповнювати – з цитат цього непорозуміння можна скласти антологію дурості, самозакоханості, пубертатних комплексів та вродженої сплутаності свідомості.
    Helgi Sharp

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)