Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Я не знаю хто такий Мул.
    А Вам прізвище Єрмак ні про що не говорить?

2. Мул то є якийсь там родич віслюка. В сортах гімна не розбираюсь.

3. Зеленському мало кортежів більших за Януковича.

Тепер він літає на вертольотах Державної Служби Надзвичайних Ситуацій для святкування Днюхи Єрмака. Перетворили державу в Шапіто.

4. Чи міг Єрмак менш пафосно і не за кошт платників податків відсвяткувати власний ювілей?
    Безумовно, що так. Як і не обов’язково було в перші місяці на державній посаді пересідати з Тойоти на S-клас за перші «зароблені».

Міг, але зробив як зробив.

До речі, Керівнику НАБУ впаяли «корупцію» за те, що він відпочив за кошт тоді друга в звичайному лісовому господарстві.
    Навіть страшно уявити, по якій статті підуть Єрмак і Зеленський за завдання збитків під час незаконного відпочинку в державній резиденції, прийому гостей, гулянки і використанні гелікоптерів ДСНС за кошт платників податків.
    Ще якщо, не приведи Господи, виявиться, що цей гелікоптер міг врятувати смертельно хворих у сільській місцевості. Міг, але не врятував, бо перевозив державні дупи і факи…

Проте цей злочин не повинен затьмарити те, що Зеленський брехун і корупціонер «з дитинства», відмивав брудні гроші Коломойського в офшорах, покриває, не безкорисливо, корупційні схеми своїх друзів, і, на пару зі своїм другом Єрмаком, неодноразово зрадив державу.

Я завжди був певен, що Зеленський буде сидіти. Але чим далі, тим більше виглядає на те, що це буде довічне.
    І ніхто не вийде на його захист, навіть передачі не буде кому носити.
    Єдина втіха, що потім умови можуть пом’якшити і вони з Єрмаком опиняться в одній камері…

P.S. Якийсь тупий цей гебнявий Єрмак Мешканці села Гута працюють у цій резиденції і саме вони заявили, що день народження Єрмака святкують

• Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а шо там з тим замахом на водія, котрий віз дружбана Зеленського Шефіра?
    Щось чути?

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І декого жаба дусить, бо таке саме не має можливості робити Порошенко?

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звертаючись до вагнергейту. Щось здається, що киздять нам товариші.
    Поки бачу, що основний такий сценарій: розвідники провели найкрасивішу операцію зі збору даних. Але хтось собі дуже медалек і зірок захотів.
    І почалася епічна за рівнем долбо*ства 2-я частина.
    Коли раптово виявилося, що Зеленський ще з весни переговори по перереміррю веде (залишилось 3 дні до встановлення перемирря і обміну) і теж раптово виявилося, що у білорусів своя КДБ, що намагається працювати (яка несподіванка) - операція скінчилася..... Далі радники зі спецслужб порадили, що поки помовчимо, а там АВОСЬ все забудуть.
    Але тут раптово виявилося, що у нас порохоботи є! І вони не забули. І вони самі за кацапів розкрили і операцію та агентуру нашу та методи роботи. Коротше МАЛАДЦІ. Росія їх не забуде.
    До речі тут ще самі вагнеровці могли бути задіяні в виборах у Луки, бо Луку Путіну треба було поставити в стійло. І ці вагнеровці в ніякому разі нікуди б не летіли, а були б задіяні в Минську. І як тільки Лука запросив у Путіна допомоги, все це закінчилось.
    Батько опинився в пастці і з того часу перетворився на путінського холуя.
    Адже як дихав до цього!) Навіть із Помпео обіймався на очах усього світу.

Могла бути така операція в Мінську? Могла. Міг про це знати Зеленський від розвідки? Міг. І тому він відповідав так на перших порах.
    А скоріше, що це була правда.
    І в Кремлі вбили двох зайців. Розкрутили в Україні нечуванну зраду. До імпічменту! І поставили Батько у стійло. Ну казали ж розумні люди, що отак без відома ФСБ ці вояки б не перетнули кордон. Які там білєти на літак..

Останнє редагування: 25 лис 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

• Баян Баян x 1
  9. Blaberus

Але він цього не робив. А ще він не обкрадав державну резиденцію.

10. Blaberus

Я помітив що зебілізм призводить до розумової деградації. А Ви таке не помітили, Буля харківська?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)