Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Один не ідеальний, другий це абсолютне зло. В порівняння з абсолютним злом будь-хто буде ангелом.

2. Пост на захист Зеленського.
    Третю добу в новинах перед очами дуже густо мерехтять фото Ярослава Бондаренка, якого я особисто знаю з 2014 року.
    От уявіть собі, аби Зеленський, який за своєю натурою дуже мстивий та ранімий, зробив би вигляд, що не помітив виступу Ярослава і не натравив би кишенькових своїх церберів на нього.
    А нічого б і не було б.
    Хто б зі ЗМІ писав би про нього? Ніхто.
    Наступного дня навіть вже і забули б що він там на Майдані казав.
    Ярославе, пробач, але я, навіть знаходячись там не сильно тебе слухав бо раптовово зустрів побратима, якого не бачив 6.5 років.
    От всі думають, що Зеленський дурень, недоробок, кретин, блазень та кончений покидьок, який шугається пільця та боїться дівчат.
    А я так не думаю.
    Вважаю, що Зеленський дуже мудро, як Державний діяч вчинив, коли дав вказівку переслідувати Ярослава.
    Ніхто навіть не подумав, що це було зроблено ним з далекоглядних міркувань, а саме: щоб дати старт майбутній політичній кар'єрі молодому патріоту України Ярославу Бондаренку.
    Ви думаєте Зеленському легко у кріслі в оточенні притирків, недоумків та зрадників?
    От і вимушений він використовувати хитрощі різні, щоб витягувати з натовпу патріотично налаштованих, розумніх, сміливих, талановитих та енергійних, безкомпромісних, непідкупнмх, непродажних майбутніх керівників Держави.
    А може Зеленський взагалі нам всім так знаки подає, бо він зажатий в міцні лещата єрмаковські?
    Може він таким чином фактично благає нас всіх про допомогу?

View: https://www.facebook.com/100009471867006/posts/3168912226767808/

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

При всіх недостатках Зеленського, Бойко чи Медведчук явно будуть "більшим злом", як "червоний директор" Кучма і комуняга Симоненко.

4. Blaberus

І що? Це привід вилизувати дупу зраднику?

5. Це ж як треба боятись?

Зеленський почав проявляти слабкість і дріб‘язковість у бажанні вручити підозру Порошенку та обмежити протести шляхом запровадження надзвичайного стану. Він не буде звільняти Єрмака чи відповідати суспільству що сталося зі спецопераціями проти «вагнерівців» і зі звільнення в‘знів з «Ізоляції», хто нищив розвідку, чому незадекларовані офшори і хто відповість за зрив державного оборонного замовлення?

Зеленський плює на суспільство, його думку, недовіру і питання. Іде шляхом вдаваної сили. Чи допоможе це утримати владу? Точно ні. Але чимдалі посередній актор грає великого диктатора, тим голосніше за його долею шумлять валькірії.
    Володимир Ар'єв

6. Якщо він реально збирається ввести військовий стан, це означає, що вони дійшли до самого краю. Позаду ми, а спереду прірва.
    Тільки цей його військовий стан звичайно ж не для того, щоб зміцнити оборону. Його ВС для того, щоб воювати з опозицією, тобто з порохоботами.
    Якби ВС він вводив заради першого пункту, я навіть радів би. Це ж скільки втомлених від війни, можна буде відправити копати окопи за тарілку зупи, щоб вони нарешті відпочили після перемир'я зеленскова, яким він так яскраво і іскрометно бив у голову своїх фанатів.
    Але імітація зеленого табору, потрібна для того, щоб розв'язати руки у боротьбі з порохоботами. І парадокс тут у тому, що порохоботами називатимуть не тільки "комсу", вигадану моновою, а будь-кого, хто посміє критикувати гівнозекомандувача, з яким пліч-о-пліч "воюватимуть проти балалайок", її пси.
    А самий сік буде коли порохоботами стануть ті, хто до крові в сраці ненавидить Пороха, але посміє вякнути проти клоуна. Так само як вата в Криму найперша почала відчувати путіна в сраці. Вони вже знають, як це, всім своїм нутром ненавидіти Україну і спалювати паспорт, а потім відчути обрізаний кінець у самому горлі. Цікаво було б подивитися на видоси, де ця зелена худоба, стоячи на колінах, звертається до свого кумира і скиглить "праїзащла жахлива ашипка, зелень памаги".
    А ось що справді буде цікаво, це подивитися і зафіксувати реакцію тієї мерзоти, яка спочатку скиглила чому ПП не ввів ВС, а коли справа торкнулася атаки наших кораблів, почали блокувати запровадження стану та кричати про узурпацію влади та скасування виборів. Ось це шоу я б із задоволенням подивився. Як вони будуть вдавати, що не помічають того, що ВС, не інструмент для підготовки до оборони від скажених свнпсів, а інструмент знищення опозиції, до якої вони намагаються себе зарахувати.
    АрсенЗекиров

7. Щодо НС чи ВС

Якось всі забули. Що в Україні парламентсько-президентська республіка. По Конституції президент не може оголосити Надзвичайний чи Військовий Стан. Він може внести тільки законопроект про це до Ради. Але потрібно, щоб за це проголосувала більшість депутатів. Тому 1 грудня Зеленський, при всьому бажанні, не зможе оголосити Надзвичайний Стан з трибуни Ради під час свого виступу. Монобільшості Слуг де факто вже немає. Щоб проголосували в турборежимі.
    Тому це вкид Офісу Президента, щоб перебити Вагнергейт, підвищення комуналки та інший негатив для Зелі перед його виступом. Вони цей трюк повторюють постійно вже два з половиною роки. І постійно суспільство купляється.

8. Рубрика "Новые литса зеленой власти"

Вовкин назначенец от 18.11.2019
    С такими пограничниками граница под надежным замком!
    Хорхе Фернандес, блт
    =======
    В Одессе у начальника Государственной пограничной службы Украины прошли обыски, он забыл указать в декларации дом за $600 тыс.

ДБР в ходе обысков у начальника Южного Регионального Управления ГНСУ генерал майора Александра Мула нашли:

Незадекларированный дом стоимостью 6 млн.грн, и 40 млн. грн. наличными и иностранную валюту.

В ходе обыска его квартиры в Одессе было обнаружено 587.000. долларов и 380.000 евро.

Документы о собственности недвижимости в Италии и Испании, а также 16.000.000$ счета в иностранных учреждениях.

Кроме всего этого, при обыске был найден паспорт гражданина Колумбия по имени Хорхе Фернандес
    FB_IMG_1637710059757.jpg

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, Ви, Хомчине, красавЄц. В одному пості кажете, що Зеленський може ввести військовий стан, і чим це загрожує, і тут же стверджуєте, що Президент не може ввести військовий стан, згідно з Конституцією.
    Причому, зауважу, вираз "по Конституції" - кацапський. Українською буде "зігдно з Конституцією" або "за Конституцією"

Ховайте, Хомчине, свої кацапські вуха. Дуже вже стирчать.

І не дискутуйте сам із собою. Я розумію, що Вам здається, що Ви спілкуєтетеся із кимось розумним, але це не так. Таке спілкування до добра не приведе.

10. FB_IMG_1637700168838.jpg

11. IMG_20211124_014520_315.jpg
    У Зеленського немає фото з Майдану. Зате є з московської Червоної площі. Зелеботи, не дякуйте!

12. medwedo berlogsoni

До начальника Південного регіонального управління ДПСУ прийшли з обшуком, - ЗМІ

До речі.
    Мул Сергей Анатольевич

При якому Президентові цей Мул був призначений на високу посаду?
    Мені чомусь здається (я перехрестився), що то просто перехрестили ту службу, по іншому назвали, а він як був призначений тоді ще Порошенком, так і залишився.

Це не те, що його звідкілясь туди привели. Він там і був.
    А за сраку його взяли уже зараз, при Зеленському.

13. Lanktocha

В який раз бажане за дійсне. Для початку, явно не більшість зараз, як у 2013 налаштована на якісь протести. Кричить про свою опозиційність ЗаЖОП і критикує Зеленського за нерішучість та незакінчення війни ( не капітуляцію ), а опозиція тільки збанкрутіла влада порохоботи?

14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , маленький наш горндоне (бо є ще великий горндон - Гордон, той виступає проти Зеленського, мабуть, навіть довше у часі, ніж Ви. У того горндона череп гладенький так само зсередини, як і ззовні).
    Ви тут горндонили про військовий стан.
    Так от. Військовий стан буде запроваджено лише за фактом нападу Росії на Україну. А не раніше, як це хотів зробити Барига.
    Чи Ви хочете, щоб після нападу Росії на Україну військовий стан не запроваджувався?
    Так і скажіть, а діда з вуликами вже не малюйте. Від запаху Вашого солодкого мна уже нудить.
    У разі нападу РФ на Україну Рада збереться за кілька годин – Корнієнко

15. Продолжение развода государства ̶и̶ ̶К̶о̶л̶о̶м̶о̶й̶с̶к̶о̶г̶о̶ ̶ Коломойским. Игорь Маскалевич добавил кучу подробностей Раздел Укрнафты - что достанется Коломойскому, а что НАК Нафтогазу я чтобы все это упростить пересчитал и нарисовал. Миноритарному акционеру Бене отходит минимум 55% активов «Укрнафты». Причем самых жирных. Мажоритарному акционеру государству остается меньше половины активов. Причем часть из них – это убитые и экологические стремные скважины в Карпатах. И обязательно – мировое соглашение за сожженный еще при Ющенко-Януковиче газ. В худшем случае государство влетит на $9 миллиардов, но вроде как хотят слиться в мировое соглашение ценой в $3,5 миллиарда. На самом деле Беня забирает не деньги, а газ, но газ сейчас стоит ровно 1 доллар за 1 кубометр, поэтому я чисто упрощаю вам восприятие жо*ы, в которую мы можем попасть в ближайшие дни-недели (зависит от того когда ж будет последний суд, заседание акционеров и прочие терки-решашки).

Еще раз обращаю внимание – по мировой угоде Украина может слить Коломойскому больше чем то, что «Нафтогаз» два года назад отсудил у «Газпрома». И это особенно выбешивает.

Очень хочу видос Зеленского про проклятого олигарха-кровосисю и решения «слуг народа» не ходить на пропагандистские эфиры корпоративного громкоговорителя «Беня+Беня».
    #юра_художнік
    FB_IMG_1637764095820.jpg

16. Хтось на вулиці кричав: "Ганьба!"
    Чому Моніка прийняв це на свій рахунок? Щось знає!

17. Lanktocha

Може бути повторення дій Черновецького.
    Але поки що недоречні надумані нафантазовані "прогнози", так можуть справдитись, як страшилки порохоботів у 2019.

18. Blaberus

Що, мавпо, забули як вилизували сраку цьому гордону?

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, так Ви розкажете, хто такий Олександр Мул, і яке він має відношення до Сергія Мула, у якого був обшук?
    Якого призначили на посаду ще при Порошенку чи навіть при Януковичу.
    Так він там спокійно і сидів усі роки, поки Порошенко робив вигляд, що бореться з корупцією. Аж поки його не взяло за сраку НАБУ уже при Зеленському.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)