Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. О ще один вчитель украінськоі мови появився на просторах ЛФ. Мало нам косолапого, так ще й релігійні комуняки туди ж твою мать.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То навчиться правильно писати, або визнавайте помилки, нехристь гебрейська)
    Бо виходить, що ви або клевещете, або підбурююте людей проти жидов, що однаково.

Останнє редагування: 30 вер 2019
  7. Коли Зеленського запитали ще перед виборами:
    - А скажіть, як з олігархами будете боротися?
    - Ви що, хочете, щоб мене грохнули?
    То тепер ми впевнено можемо сказати:
    - Так!!! Хочемо !!!

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це мені подобається. Набрехав у декларціях - на вихід, хай ти хоч хто. Тому що завжди були пристосуванці, яких важко розгледіти.
    В тридцяті роки вони були б вірними ленінцями-сталінцями, в сімдесяті - брєжнєвцями-інтернаціоналістами і звичайно ж, атеїстами, в наші часи - націоналістами і глибоко хрестящимися людьми, європеоїдами, слугами народу, чортом-бісом, аби при владі.
    Залишалася б радянська влада - були б до самої смерті секретарями-комуняками. А погода змінилася - от вони вже і українські патріоти, вишиванки, смолоскипи, томоси.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хомчин показує з себе мудрого, напевно як соломоноові штани, але знову сідання в калюжу. Звичайно з приводу мого питання про Луценка і Коломойського крутиться як вуж на сковорідці, кидає тупу копіпасту, думає, що всі забудуть і переключаться на інше, складно відповісти "Так вірю у випадкову зустріч Луценка і Коломойського, Порошенко мій куми, нє смєть панасіть!" чи "Не вірю, і Порошенко, попри деякі хороші справи та готовність взяти на себе відповідальність у складний час, зробив і дещо погане, що відбилося у його президентській кампанії". Чи не бачу я недоліки у Зеленському - бачу, чи перейдена червона лінія, потрібні масові бунти, обзивання та зневага - не потрібні, доречно сміятися з тризуба, бо мені такий герб не подобається? Логічне питання Зеленський Хомчину у борщ нагадив? Чи такі самі недоліки та помилки у роботі Порошенка бачили, бачив я і не тільки я, як відомо, ідеальних не буває, але для нарваних порохоботів, хто тільки заїкнувся про якісь недоліки - "Провокатор", "Агент Кремля", "Рука Москви"... які там ще ярлики, чим ви відрізняєтесь від янукоїдів, у яких "Правильні виборці Януковича", "Чьоткіє пацани" і "Козли" ( Виборці інших кандидатів ).

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хоч трісни, Хомчин чи то завівся, чи то у хлопа якийсь приступ. Скільки ритися у чужій брудній білизні та видавати висери, які і нікому не цікаві, і ні на що не впливають.

11. Папуга, мені до сраки про що говорили Луценко з Колимою. Тим більше що ніхто не дасть точноі інфи про ту розмову. Навіть сам Колима. Він безпредєльщик, але не дурень.
    Так самоті Порошенко. Він теж минуле. Набагато краще ніж нинішнє чмо зелене. При ньому не було стидно за краіну і тривоги за іі майбутнє.
    На відміну від тебе клаустроіоба, який ховає голову в пісок і робить вигляд, що краіна не котиться в прірву, в мене інше бачення того, куди через таке стадо баранів, як ти, ми рухаємося.
    Якщо косолапий, циган, релігійний комуніст і ще декілька іншихпрацюють по тихому на кацапів, то ти просто корисниц ідійот, якого вони використовують.
    Так що продовжуй кричати вголос Планктоша дурак і буде тобі щастя.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. medwedo berlogsoni

Мені ще дуже "подобається", як ідіоти обсмоктують тему Левінскі - Зеленскі. Так, гра слів, нічого не вдієш.
    Колись Моніка Левінські підвела Клінтона під імпічмент, якого, між іншим не сталося, потім якомусь американському ідіоту прийшло в голову (ну, як наприклад, Ірі Геращенко стукнуло в голову "зелені чоловічки" - Зеленський) зіграти на каламбурі Левінскі - Зеленскі, бо через розмову Трампа з Зеленським американському президентові також хочуть оголосити імпічмент, якого, звичайно ж, не станеться.
    Ну, там у Америці далекій - зрозуміло. Там аби тираж побільше. "Править долар та нажива". А якого лиха нашим громадянам обсирати свого законно обраного президента? Вишукувати всяке лайно по мережі і тягнути собі до рота? І смакувати, прицямкуючи? Та іншим пропонувати?
    Є демократично обраний президент, йому важко, тому що доводиться розгрібати те, що накопилося за майже тридцять років, коли всякі злодії намертво дорвалися до корит, яких тільки можна, коли на сході точиться війна з Росією (не точиться, а жевріє), коли у держави величезні борги, корумповані судді, прокурори, поліція.
    Так ні, не те що допомагати не хочуть, а навпаки, де тільки можна - ставлять палиці в колеса. І серуть, серуть, серуть...

13. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

1.я не вірю, що в Зеленського ейфорія, (ну може була кілька хвилин після виборів), він не такий наївний, як тут пишуть... може не має досвіду у політиці, але далеко не дурний...

2.ну це ж не просто спілкування двох клоунів - трампа і зеленського...

на них же величезний тягар відповідальності за якісь важливі рішенння...

"каждый мнит себя стратегом, видя бой со стороны" )

з дивану біля телевізору легше розбиратися у політиці

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ви шось хтіли повісти про гебреїв? Ну то мовте,ми підтримаємо!:yahoo:

15. medwedo berlogsoni

І потім, по чому видно, що країна котиться в прірву? Гривня укріпилася (при Порошенку долар був по 28, зараз - по 25), газу в газосховищах стільки, як не було ніколи, вистачить на всю зиму. Кредитний рейтинг України зріс (Кредитне рейтингове агентство Standard & Poor's підвищило рейтинг України з B- до B, прогноз, як і раніше, стабільний. S&P підвищило кредитний рейтинг України, прогноз — стабільний), Росія нові території не захопила, Президент Зеленський зустрічається із світовими лідерами і відчуває себе впевнено, наскільки це дозволяє та ситуація, в якій Україна опинилася до його президентства.
    Чого бігати і крилами тріпотіти? Дочекаємося підсумків нинішнього року і порівняєм з роком минулим. І то буде об"єктивна картина, а не Лєвінські-Зелєнські.
    Прямо всі такі політологи-вангуївці, аж блювати хочеться. Я наприклад, нічого наперед не загадую, бо не знаю, що буде, і ніхто не може нічого сказати наперед, як ніхто ще рік тому не знав, що Зеленський стане президентом, а його партія отримає більше половини місць у ВР.
    А тут прямо вже бачать прірву. Як ви такі розумні, скажіть, хто стане президентом Америки: Трамп, Байден чи та дочка лейтенанта Шмідта, що видає себе за корінне населення?

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)