Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И бубачька ни разу не брехал про вагнергейт, при бубачьке ни разу не росли цены, бубачька ездит на велосипеде, его окружение не ворует, не берет взятки и не наркоманит. И чего это неблагодарные хихлы взъелись на этого святого человека?

• Смішно Смішно x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Правда?

"Укрзализныця" получила 1,4 миллиарда убытков за полгода
    ПОНЕДЕЛЬНИК, 13 СЕНТЯБРЯ 2021, 09:55
    11
    сообщает Марлин.

По состоянию на июль 2021 года предприятие имеет 39,1 млрд грн кредитов перед банками.

"Убыточная деятельность "Укрзализныци" вызвана уменьшением объемов перевозок и превышением темпов роста себестоимости над темпами роста чистого дохода", – констатируют представители транспортного монополиста.

В частности, речь идет о невыполнении 6% плановых грузовых перевозок и 11,3% пассажирских перевозок. Среди негативных факторов в "Укрзализныце" также выделяют:

уменьшение транзитных перевозок железной и марганцевой руды через Украину;

уменьшение экспорта зерна на фоне уменьшения урожая и уменьшения спроса на украинскую зерновую продукцию в начале года, учитывая активизацию предложения с РФ.

При этом по сравнению с аналогичным периодом прошлого года доходы от грузовых перевозок увеличились на 564,9 млн грн или 1,8%, а от пассажирских перевозок – на 511,4 млн грн (26,7:wacko:.

Недавно Временная следственная комиссия ВРУ для проверки состояния Укрзализныци представила отчет. В документе говорится о потере трети ресурсов компании и неэффективной работе руководства. Ранее СНБО инициировал введение временного руководство на УЗ из-за угрозы банкротства.

8 сентября Кабинет министров одобрил создание Антикризисного штаба по восстановлению устойчивого функционирования "Укрзализныци". В него вошли представители ряда министерств и бизнес-ассоциаций.

С августа обязанности главы правления АО "Укрзализныця" исполняет Александр Камышин.

Напомним, что 2020 год Укрзализныця закончила с убытками в 11,4 млрд грн.

Экономическая правда

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Майори, дочекаємося результатів другого півріччя, гаразд?
    Щоб не вийшло, як із тим "вангуванням" Вашим, яке Ви давали півтора року тому.

Укрзалізниця припинила возити ахметівську залізну руду собі в збиток (нижче собівартості) лише починаючи із серпня нинішнього року.
    "Укрзалізниця" підвищила тарифи на перевезення руди і зерна - FINBALANCE

А при Порошенкові і ще деякий час (бо був сильний спротив проти підвищення тарифів до потрібного рівня) залізна руда перевозилася нижче собівартості, тобто державі доводилося покривати збитки із інших джерел. Ахметов в цей час отримував надприбутки і купував собі хатинки в Європі.

Велику роль у боротьбі з тими несправедливими і грабіжницькими тарифами зіграв в тому числі і Сергій Лещенко. Саме тому Ахметов біситься. Саме тому оті фейки про Лещенка. На руках отієї людини, яку видають за Лещенка, немає обручки. А Лещенко не знімає ніколи обручки з того дня, як одружився. Вчора Лещенко вказував на недоліки того фейку, з яким порохоботи носятьтся, як дурень з писаною торбою. У Лещенка є дружина. Про це Вам Бляберусь скаже. І квартира.

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• За 2020 год УЗ получила почти 12 млрд грн чистого убытка в условиях коронакризиса. Доходы от прибыльных грузовых перевозок упали на 10,3%. В апреле 2021 гоода УЗ впервые за 12 месяцев получила прибыль. Тогда УЗ заявила, что среднесуточные грузовые перевозки достигли докризисных показателей. Всего за 2021 год в УЗ планируют получить прибыль в 3,6 млрд грн.
      • "Важно, что с каждым месяцем наращиваем этот показатель. И если в апреле он составлял 35 млн грн, в мае – почти 39 млн грн, то в июне – 153 млн грн. Со стартом сезона перевозки нового урожая зерновых рассчитываем увеличить прибыль. Также рассчитываем и на изменение структуры тарифов на грузовые перевозки", – отметил Юрик.

В целом по итогам работы во втором квартале 2021 года УЗ получила 227,4 млн грн прибыли, тогда как за аналогичный период прошлого года компания получила более 1,8 млрд грн убытков.

• Укрзализныця сменила миллиардные убытки на прибыль

Останнє редагування: 23 лис 2021
  5. Цинічна математика

Анна Оскомина:
    Постараюся без емоцій, якщо зможу, підвести проміжні підсумки політики Зеленського щодо закінчення війни.

Отже, заради “всеосяжного перемир'я" з Путлером зелена влада:

1. ... віддала по обміну цінного свідка по справі MH-17 Цемаха та беркутівців, по справам яких вже очікувався вирок суду. На обмін виміняла моряків, яких Росія мала віддати без умов та негайно за вироком трибуналу.

2. ...відвела війська з укріплених та облаштованих позицій на фронті

3. ...впровадила у своїх військах заборону на вогонь у відповідь, знизивши бойовий дух армії.

4... сильно обмежила застосування оборонно-захисного інструментарію (дрони, РЕБ, контрснайперські заходи тощо)

5. ...демонстративно принесла в жертву офіцера Ярослава Журавля.

6. ...злила спецоперацію з затримання вагнерівців.

7. ...вигнала кількох фахових розвідників, щоб приховати злив спецоперації.

8. ...зруйнувала підготовку спецоперації зі штурму «Ізоляції», тюрми в ДНР.

9. ...розсекретила та підставила під удар спеців з ССО, які ту підготовку проводили

10. ...відмовилась від енергонезалежності від країни-агресора

11. ...дозволила ворогу сконцентрувати значні військові потужності на кордонах.

12. ...ослабила міжнародну підтримку та воєнну допомогу західних партнерів.

Це найочевидніше з того, що бачу та знаю я, обивателька. Доповнюйте в коментах, буду додавати.

Що ми отримали натомість? Зниження військових втрат?

Давайте переконаємось.

Базуючись на Книзі пам'яті загиблих у війні, втрати з 2016 року (взятий 2016й як перший повний рік після підписання Мінських угод):
    2016 - 565
    Наступного року – зменшення бойових втрат на 37% ->
    2017 - 354 (-36:wacko:
    2018 - 227 (-25:wacko:
    2019 - 170 (-40:wacko:
    2020 - 108

А от тут цікаво:
    2021 - 81 особа станом на 15 липня 2021 року.

Це остання дата, якою було додано інформацію про загиблого. До речі, чому? Люди гинуть майже кожен день, а Книга пам'яті не доповнюється. Хто її супроводжує і чому припинив?

Таким чином, ми бачимо, що з року в рік кількість загиблих зменшувалася на дуже значний відсоток. Думаю, не тому, що падала інтенсивність обстрілів. Скоріш за все, зростала військова майстерність бійців та модернізувалися заходи з убезпечення людей та з захисту і протидії.

А цього року втрати знову почали рости. Вже очевидно, що за 2021 кількість загиблих буде не меншою, ніж в 2019, до "всеосяжного перемир'я". А може, й більше.

Тобто, все виявилося дарма. Все, що було віддано, пожертвувано, втрачено і злито, не дало жодного результату.

І мені дуже хочеться спитати виборців Зеленського, хоча вони мене і не читають. То як вам підсумки операції "проста пєрєстать стрєлять", поторочі полорогі? Скінчили вже війну, як тільки на ній начебто "перестала наживатися влада мародерів"?

Ну що, "смєтуни", вам досі норм ваш "народний президент"?

То знайте: зима близько, і сніг для вас цього року буде жовтим, бо цистерни сечі вам в очі вже підготовили. Жеріть.Те

... І дай боже, щоб той сніг не став червоним...

6. Silver bullet

Незважаючи на пандемію, країна рухається в потрібному руслі. Скільки кричать про вагнергейт! Вам реально це потрібне? Так запитайте у Петі за Іловайськ, за слив, запитайте за слив Дебальцеве, запитайте за збитий літак з десантурою. Там багато чого можна запитати та пред'явити по всіх напрямках. Тільки всі ЗМІ мовчали!
    А чому? Тому що Пеця не сварився з олігархами. Усі жили у шоколаді. Тут же їм неабияк яйця прищемили - і канали закрито, і економічні втрати пішли.
    Тому й помчало гівно на вентилятор з усіх щілин. А по суті – це затримання вагнеровців, окрім вузького кола осіб, яким потрібні нові погони, та накуй нікому не потрібно.
    І незрозуміло, чим би закінчилося.
    Росія за такий кидок могла б влаштувати бійню, бо "вона захищає своїх громадян повсюди", а цим ще не були перед'явлені обвинувачення чи міжнародний розшук! Тоді кричали б, яка влада суки, раз пішла на таку авантюру. "Імпичмент, бо не передбачили! Бо стільки загинуло!Вбивця!"

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

• Баян Баян x 2
  8. Silver bullet

Порохоботи, ніхто не повернув ПриватБанк Коломойскому, відірвали від годівниці на Центроенерго, з величезним трудом прийнято антиколомойський закон, ніхто не блокуватиме розслідування щодо нього.
    Ахметова змусили платити за рахунками за надрокористування, за оренду вагонів УЗ, транспортування, а ще штрафи АКМУ. Розкуркулили на десятки мільярдів!
    І антиолігархічний закон запрацює. Ахмєтову вже кредити за кордоном не даватимуть і таке інше...Чула, що зараз понад 5 лямів викинуто на фінансування лідерів громадської думки, медіаблядей та ботів, щоб наїжджали на ЗЕ.
    Я вже мовчу про 5-у колону, яку за часів хетьмана не те що не помічали, а щедро садили на потоки і давали можливість купувати медіаресурси.
    А зараз ті ресурси прикрито. Так хто корисніший для України?

• Подобається Подобається x 1
  9. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

• Баян Баян x 1
  10. Станіслав РЕЧИНСЬКИЙ, екс-керівник інформаційного управління СБУ, головний редактор сайту ОРД:
    "ЖИТТЯ ГЕНЕРАЛА БУРБИ ТА ЙОГО РОЗВІДНИКІВ - У ДУЖЕ ВЕЛИКІЙ НЕБЕЗПЕЦІ!"

...Анна Валевська: - Ми хотіли би почути ваші коментарі до результатів ТСК устами Мар’яни Безуглої. Каже, не було письмового листа від президента — відповідно, ніяких доказів немає. Чого тоді чекати від ТСК надалі?

Станіслав Речинський: - Письмового розпорядження і не повинно було бути, але справа в тому, що Бурба сьогодні на Шустері все розклав по поличках. Тобто, це був безпосередній наказ президента Зеленського, який був переданий через Єрмака як його уповноважену особу. І Бурба каже, що не можна розглядати цей випадок окремо, бо слідом за зривом операції пішла атака фактично на ГУР МО. Були не тільки звільнені найактивніші розвідники, але вони залишились без документів прикриття, без охорони, вони вже відомі Росії, і небезпека для них дуже велика. Згадували тут справу Шведа, яка була загублена, операція по ізоляції, і не тільки ці операції були перекриті.

Антін Борковський: - Це системна робота чи це були збіги, на вашу думку?

Речинський: - Занадто багато збігів. Є таке прислів’я: шпигун провляється у дії. І от зараз цей кріт активно працює, більш ефективно, чім, скажімо, батальйон російських військ, він знищує нашу систему оборони зсередини.

Борковський: - Якою доказовою базою мали би володіти суспільні якісь ті чи інші органи, тому що державні інституції співатимуть в унісон з “лінією партії”. Так свого часу, коли намагалися розслідувати вбивство Георгія Гонгадзе, був певний кейс плівок Мельниченка, байдуже, як ми до них ставимося зараз, після тих подій. Зараз подібного чогось нема. Чи, на вашу думку, можна буде зібрати точну і безкомпромісну доказову базу?

Речинський: - Гадаю, насправді повинна бути створена ще одна ТСК, її повинен очолювати представник опозиції, і вона повинна зібрати докази того, що потрібно провести розслідування вже правоохоронним органам. Я не знаю, якими. Більшість правоохоронних органів є під щільним контролем президента. Є НАБУ... І це все має супроводжуватись тиском суспільства, бо Україна не може два роки чекати, поки президент втратить імунітет і буде розслідування. Життя країни під загрозою, коли знищується її оборонна система зсередини.

Борковський: - Які, ви думаєте, можуть бути наступні кроки, що може ще з’явитися в цій справі, тому що флешка Яніни Соколової — це, можливо, серйозніше, ніж рапорт Белінґкету?

Речинський: - Тут узагалі більше нічого не потрібно — сьогодні Бурба все розклав по поличках. Правоохоронним органам і ... [нерозбірливо] потрібно провести аналіз цієї операції. Чи був провал унаслідок діяльности крота, чи внаслідок нефаховости українських розвідників, чи внаслідок фаховости російських контррозвідників, чи внаслідок деґрадації всієї управлінської системи в Україні.

Борковський: - Пане Станіславе, а ви натякніть: кріт, кроти чи аґентурна мережа кротів, які між собою скоординовані і діють залежно від того, що їм малюють у кремлі? Внутрішня інтуїція ваша як журналіста і колишнього шефа інформаційної служби СБУ.

Речинський: - Перша підозра з’явилася після Оману, бо це була така дивна втрата з радарів президента та його ... [пан Станіслав зробив секундну павзу, вибираючи слово для означення Єрмака] найближчого співпрацівника, і відтоді почалися якісь сумніви — наше керівництво підконтрольне якимсь чином ворожій державі.

� - Навіщо комусь було зливати операцію, який мотив, яка мета?

Речинський: - Це може бути виконання наказу якогось неявного керівника діючих осіб. Цікаво, що російська преса активно нав’язує думку, що не було крота. Є такий журналіст Куц, який перший написав статтю на цю тему, буквально через 5-6 днів. Це вже було підозріло, бо не могла ФСБ за цей час допитати всіх затриманих ваґнерівців і скласти повну картину. А в Куца була така ексклюзивна інформація. То там, схоже, що таки був злив, а зараз Куц каже, що не було ніякого крота, просто операцію переорієнтували на іншу ціль — на дестабілізацію білоруської ситуації. Це теж дуже дивно: тобто Росія захищає свого крота?

...Валевська: - Зараз є слова колишнього очільника військової розвідки. ОП каже: це просто слова. Як може слідство це засвідчувати, чи проводити слідчі дії? Як перевірити, правильно каже Бурба чи неправильно?

Речинський: - Не тільки Бурба це каже, про це на ТСК вже казали його підлеглі, учасники цього заходу. По-друге, є ще документи, я сподіваюсь, що їх не знищили, тобто документи, що їх Яніна Соколова надала, думаю, що їх ще є багато. ...Більша небезпека для держави — від замовчування цього питання, ніж від оприлюднення якихось документів. Усе вже й так відомо, Белінґкет усе опублікував, і були допити найманців ФСБ, таємниці вже нема.
    ...Немає зараз опозиційних сил, які можуть змусити Зеленського до якоїсь дії. Я не певен, що той же Бурба доживе до розслідування.

Борковський: - Доживе до розслідування?!!

Речинський: - Безумовно. Йому заважають навіть прийти на ефір. Сьогодні його викликали в СБУ на допит саме під час ефіру.

Борковський: Тобто ви натякаєте, що Бурба може загинути?!

Речинський: - Безумовно. Це — головний подразник зараз. Зрозуміло, це буде білими нитками шито. Може, вичекають якийсь час. Усі ці люди, хто піднімав цю тему, - вони в дуже великій небезпеці. ...Бурба згадував підрив Шаповала і ще кілька терактів, які були проведені російськими спецслужбами щодо офіцерів, які були леґендовані і перебували під охороною. А зараз ті люди, що брали участь у найгостріших операціях, не леґендовані, автівки відомі, адреси відомі й нема охорони. Ситуація кричуща!

.
    Наведено траскрипт уривку запису ток-шоу "Борковський & Валевська. Політика" від 19 листопада ц. р. з 53:00 хв. Тема ток-шоу "Хто відповість за злив «ваґнерівців» та наступ з Білорусі."

Запис передачі:
    View: https://www.facebook.com/espreso.tv/videos/928954627715671

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не розумію, навіщо звільняти Єрмака?
    Якщо йому підчиняються генерали, то можливо йому слід присвоїти відповідне звання?
    Наприклад, Маршал, щоб генерал-майору було не соромно виконувати його накази.

• Подобається Подобається x 1
  12. Silver bullet

йой. Ваша правда) Підчиняються без зайвих питань.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Жарти жартами, але якщо за заявою Демсокири стоять серйозні сили, то Зе опинився на розтяжці.
    І він може цим скористатися собі на користь.

14. IMG_20211123_093124_823.jpg
    Оце я розумію - насцяв в очі, ще і навалив кучу на голову.

А покажеш пересічним, можуть сказати що і не було такого, фотошоп.

Брехня принижує.

• Смішно Смішно x 1
  15. Silver bullet

сміх, хомчин. Уйміться вже, досить тримати траур від поразки Пороха.
    Ви смішні у своєму розпачі. Живіть далі - стільки прекрасного навкруги. Ще не ясно, скільки вам залишилось, а ви все "сцяки, куча ...". Уйміться.
    Порох у шоколаді. А ви - в "кучах".

16. Aleksey Petrov
    37 хв ·
    Про це повідомляє один з Telegram-каналів. Сьогодні Найвеличніший Боулер сучасності зібрав зустріч силовиків. В присутності сильної країни Вовка нібито клявся матом, топив ноги, плював і бігав по стінах. Вимоги, власне, дві. Набридло допитувати, тих, хто вчора назвав ЙОГО ГАЛАКТИЧНУ ВЕЛИЧ - зрадником! Терміново пропустити покидьків через каральні органи. Ага, бабусі навчили! Ну друга умова, а точніше вимога, по суті наказ (інакше полетять зі своїх посад, а свої погони там штовхатимуть, де ноги ростуть), подати підозру Пороху! Терміново! Будь-якими методами, і будь-якими засобами! То вони протидіяли російським військам, які хотіли кордон в Україну перевести, там всілякі контракції придумали, потім винні! Горобців на Хрещатику давно судять, що якщо генпрокурор не супроводить Пороха перед Новим роком, то його виженуть з царського суду і викинуть, з усіма наслідками.
    Ось вам! Впевнений, що юристи п'ятого Президента України зрозуміють друге питання. І як на перше питання... Наприклад, я вважаю, що:
    - після номеру "кварталу", де ЗСУ порівнюють з бараном, будь-яка людина, будь-яким чином пов'язана з армією, має ЗАГАЛЬНЕ законне право не обирати епітети при згадуванні імені Всевишнього,
    - після "квартального" номеру, про светр і ебонітові палички, будь-яка людина, яка була на Майдані, має таке саме право (читай вище),
    - після "кварталу" номер, про знак голоду.. . взагалі, ви самі розумієте. Поки вибіркова лайка в бік Вовка, буде вважатися витонченою літературною промовою,
    - ну звісно, як тут не згадати "Україна, актриса німецьких фільмів" і "Томос-Термос". Рот Володя, навіть не стало різниці, коли слова вилетіли. Йому було байдуже, як до цього будуть ставитися мільйони українців. Він вважав, що це його право витирати ноги об почуття величезної кількості людей.. .
    ТАК В ЧОМУ ПРОБЛЕМА, ВОВА? Що посієш, те й пожнеш тепер!..

17. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

В 2018 году я зашел в Умань на могилу цадика Нахмана сразу после рош-ха-шана.
    Один еврей спросил у Михая, которьій мне обьяснял правіла поведения:
    - Ви тут старший?
    Тот ответил:
    Нет, Бог миловал...

18. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що, падлокловун і тут надурив бидло?

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не ідеальний, ні один, ні другий. Досить робити ангела і чорта.

• Безграмотно Безграмотно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)