Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, це ти про кого стільки накатав? Про свою родину? о_О
    Воно мені тре?

Я ж питав за того підсадного Бабченка.
    Він мусет навіть на хліб не мав після тої Луценкової авантюри...

2. У тебе навіть та одна звивина від панами не працює.
    Це Бабченко опису свою історію.
    FB_IMG_1637534359610.jpg

3. Gyppsy

Та нашо мені його історія від нього? о_О
    Я думав, ти шось знаєш...
    Ну та шляк з ним, з Бабченком.

зі

диви, шо я надибав
    У Чернігові "коп" вимагав від чоловіка їсти бутерброд у масці: чим це закінчилося (відео)

Там є прикольний ролік, як хочеш, то подивися

А я своє відпрацював, покурю і в люлю...
    На добраніч.

4. Де я? Хто я? Маааамоооо!!!!
    2019
    FB_IMG_1637539531914.jpg
    2021
    FB_IMG_1637539540539.jpg

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я так зрозумів, що дехто вирішив створити собі із Яніни кумириху (вона уже замужем, тому кумаринею чи кумарівною бути ніяк не може).
    Чи може вірно буде сказати "кумардю"? За аналогією із "попадю"? Ну-ну.

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Про Соколову і що не пасує жінці так поводитись говорив навіть заслужений пропагандист Салавйофф-разбойнік.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нащо нам з-за поребрика порадники. Сами розберемося. Вона завзята порохоботка. Іде тараном на владу - може, вважає, що її журналістське посвідчення захистить від неприємностей? Можно робити що хочеш, аби гроши та самопіар? Федина з Марусею вже притихли - не чутно, не видно, ніхто не запрошує на передачі?

8. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

• Баян Баян x 1
  9. Мені відверто не подобається демонізація Єрмака, бо вона є, що б ви собі не думали, лише черговим варіантом відомої концепції «цар хороший - бояри погані». Так, судячи з усього, Єрмак є вмілим царедворцем і має неабиякий вплив на Янелоха. Але, в цілому, він - усього-навсього сумирна безпринципна прислуга нікчемної істерично-деспотичної потвори, яку українці обрали своїм президентом.
    До речі, це не просто вимоктана з пальця версія: всі мої інсайди підтверджують саме таке співвідношення сил і характерів.
    АПД. Між іншим, це ж стосується й Коломойського. Етап, коли Зеленський був у нього на побігеньках, давно закінчився. І сьогодні, враховуючи американське слідство, Коломойський залежить від Зеленського значно більше, ніж Зеленський від Коломойського
    К.В.

10. Gyppsy

Міську-поц, а видиш - я ж кажу, що Зе швидко вчиться.
    Все норм :good:

Так що, Міську-поц не бзди, все буде добре.
    Головне - аби не Порошенко.

11. Вчора, у День Гідності, протестувальники намагалися пройти до Офісу Президента на Банковій, розпочалися сутички з поліцією, вимагали від Зеленського звільнити Єрмака. Найвеличніший пішов у глибоку несвідомість. Мовчить і не коментує. Типу своїх не здаємо.
    Нічого історія квартальців не навчила. У 2013 році, після побиття студентів Беркутом, спочатку протестувальники також вимагали звільнити міністра МВС Захарченка. Але Янукович, як нормальний пахан, теж уперся – своїх не здаємо. І так само не пропускали протестувальників до Банкової.
    Дежавю. Об'єктивно, якщо Зеля не порозумнішає і далі буде крутого пацана з 95 кварталу корчити, все може закінчитися так само - масовими протестами, а це, при всьому нашому несприйнятті пів шостого президента, може призвести до розвалу країни. На це робить ставку Кремль, і працюють його агенти впливу у вищих ешелонах української влади.

12. Клоун так боявся Майдану, що почав піднімати медійний Антимайдан в якому медіа-тітушки розказують як люди не мають права виходити на Майдан проти гусявого зрадника, бо пукін нападе. Той пукін якому зрадник зливав інфу про вагнерівців.

13. Потерпілий вже поскаржився на родичів Небесної сотні за "аскарблєніє вялічія", як тільки прочумав після дози ?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже увійшли в азарт порохоботи? Коли вже Порошенку повертатися і появитися на бульдозері? Не той випадок, як і буде майдан, палаток, танців під Руслану і Порошенка на бульдозері там не буде.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А главное, чтобы хрипатый обрезанец и его кодла устроили веселый танец с дрыганием ногами в воздухе.))

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)