Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

2. Хто дестабілзує ситуацію в країні та грає на руку Кремля? Відповідь Буданову.

Отже, ми тепер провокатори і рука Кремля. Через протести РФ нападе. Це каже героїчний розвідник Кирило Буданов, на жаль, зараз він повністю приватизований Єрмаком.

В людини геть поламалось розуміння причинно-наслідкового зв'язку. Допоможемо йому? Отже:

1. Протести є наслідком відсутності належної реакції державних органів на факт скасування (переносу, зриву) операції "Авеню". Кримінальні провадження для розслідування обставин операції саботують, порушуючи всі норми закону. Саботують від 6 липня. ДБР та ОГПУ. Вимагати чесного розслідування це екстремізм?

2. Півтора роки влада БРЕХАЛА українцями що операції не було. І Кирило сам брав в тому участь. Брехня принижує. І злить.

3. 2 доби поспіль влада не реагує на заяву Бурби.

4. Півтора роки влада замість того, щоб використати унікальні докази злочинів РФ у міжнародних судах, БРЕХАЛА суспільству і зупинила всі провадження, звільнила причетних правоохоронців, розвідників та прокурора. Це покривання злочинів Кремля.

5. Ймовірна присутність агентів РФ на Банковій хіба не є загрозою національній безпеці?

То хто провокує протест? Хто грає на руку Росії? Може той хто заварив цю кашу і далі робить все, щоб гнів громадян тільки зростав?

Дестабілізує ситуацію Банкова своїми злочинним и діями та правоохоронні органи своєю злочинною бездіяльністю.

Громадяни ж виступають за відновлення закону та дотримання Конституції.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Йому недовго залишилося вчитися. Рік. Але це буде крутий рік для усіх.
    Чому?
    Його місія почалася 15 листопада 2015 року. Через 3,5 року він став президентом України. Його правління буде 3,5 року. По ньому буде рік страхіття і гніву Божого, поки не появиться божий обранець і наведе лад та закон на Землі, який почав свою місію у жовтні 2016 року. Через сім років він буде проявлений людям.
    Такий от розклад з седмицями.
    Що буде за цей рік - один Бог знає... можлива війна, але швидка, або щось неймовірне, що змінить історію, можливе посилення катаклізмів, моров, голоду.
    Горе буде усім, хто насміхається над Богом і не визнає каяття, смирення, щукає біди на свою голову.

Останнє редагування: 21 лис 2021
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш...
    @Коммунарец, Вас покропили, чи шо? о_О

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Там ще йдуть десятки операцій як сказав Бурба. Всіма будете цікавитися?:)))Ні?А чого?
    На кой біс ця правда на публіку, коли війна - і гаряча, і інформаційна? Це ж яскравий приклад, коли чиста політика вторгається в військову і розвідницьку сферу. Коли таке було? І ще кажуть, що не посадили літак з вагнерівцями - це зрада і загроза нацбезпеці. В чому загроза? Про них як облуплених все і так відомо. Здійняли хай на рівному місті, а все через політику.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Gyppsy

А чого Єрмак пхався до силовиків?
    Чому він робив заяви по вагнерам?
    Хто такий Єрмак?

8. Silver bullet

Робив заяви, коли питали його про вагнерівців, відповідав як Буданов один-в-один. Я згодна, що завгосп не потрібен, коли докладають розвідники. Але може так завжди було, так заведено, хоч це і не правильно?
    Ми от не знаємо, чи один Порошенко слухав доповіді, чи ще з ким?
    В чому я впевнена, що зараз це - чисто політичний хай. Нема більше у Пороха за що зачепитись, щоб відвадити Зе від думки на другий строк.
    Бо як ви кажете(а може це у вас такий специфічний юмор, раз для вас Яніна авторитет)що Зе швидко вчиться.
    У нас багато чого чудного в державі - і було, і є. Але пхатися в розвідницькі документи - це вже останнє. Маю сильну надію, що бутусов та соколова отримають належний урок.

9. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

10. Gyppsy

До чого тут Порошенко?
    Хто такий Порошенко?

Бутусов ніякий.
    А Яніна молодець.

11. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

• Баян Баян x 1
  12. Silver bullet

екс-президент, я відносно традицій.
    Яніна дурепа).
    А Бутусов -цей більш розумніший, але і його використали "втемну".
    Зараз він це зрозумів. Доказів зради нема і не буде-це притягують за вуха крикливі порошенківські посіпаки.
    Просто співпали невдалі вибори бульбаша і перемир'я з обміном. Таке буває в таких складних операціях і шо?А тут прямо "бос, усьо пропало!".

Я читала доклад Белінгката. Там про Зеленського два слова - перше, що він санкціонував цю операцію (витягування інфи з вагнерівців).
    Друге, що був змушений перенести строки останнього етапу, бо ніяк не підходили. Про зраду чи злив - ні слова.
    Це вже роздмухують після першого великого розчарування порохоботи. Беруть не доказами, а емоціями та криком. Вже і крот є, тільки який? Ні телефонних розмов не підслухали, ні показань ніхто не давав.
    Про Пороха одразу забули - про його зраду, про трубу Медведчука, про торгівлю з ЛДНР за нал. Перекричали називається)))

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

А Зе від самого початку і не збирався на другий строк.
    Правда, десь тут на ЛФ @medwedo berlogsoni колись казав, що може і буде його просити, щоб йшов вдруге.

Але Зе швидко вчиться.

14. Gyppsy

От всякі політтехнологи і називають це "сценарій")

Сценарії є всюди - в кіно, в театрі, в цирку...
    Хтось колись комусь сказав, ніби життя - це театр, і люди там актори.
    Мабуть тоді кіна і цирку ще не було;)

15. Silver bullet

От і добре. Я тільки "за". Може це припинить ці дикі порошенківські гвалти, це неподобство, бо це шкодить країні та інституту президентства.
    Але я не впевнена остаточно. Бо Порошенко не пройде - це факт, він має 1 місто по антирейтингу. Значить, він буде доставати нового президента??

А за останні 2.5 роки Зеленський буде мати змогу вкоротити його, щоб їздив по турне і не приїжджав в Україну. Буде мати - не значить, що захоче. Він людина досить миролюбива і робити в країні хайп -не в його характері.

16. Gyppsy

Казав сліпий - побачимо... ;

17. FB_IMG_1637534359610.jpg
    А як ці пальта @Ayder Mujdabayev з лайном зжерли за слова, що, можливо, доведеться стріляти й на кону стоїть втрата ще п'яти областей.
    Що там зараз лідери думок та інші недорогі?
    Усі запитують «Де пейпал, Петре Олексійовичу»?
    Ну, на. Тримай. Обидві руки. Від «молодого прогресивного лідера, який зумів збудувати бізнес-імперію».
    Отримав прутнем по пейпалу?
    Ну так плати!
    Плати тепер, курва!
    Безоплатно нічого не буває.
    Пісі на роялі – особливо.
    Нумо оберемо чотири рази ухилянта, морального ідіота, дурня що мудрує, державного зрадника та олігархічного блазня на посаду Головнокомандувача під час війни та пограємось в грульку «Що з цього вийде? Допоможи Василькові набути державу».
    Я просто уявляю, як у всьому світі читають зараз це розслідування, як якийсь фантастичний детектив від Шекспіра і…
    Та що "і". Все вже.
    Рейтинг України на міжнародній арені тепер не просто пішов на дно. Його знищено. І ніякий Шонн Пен цього вже не виправить.
    Я не знаю тепер, що потрібно зробити, щоб в уяві пересічного баварця з кухлем пива в таверні, Україна з країни, в якій більшість під час війни обрала в президенти ідіота та зрадника, знову стала тією Україною зразка 2014, якою пишався весь світ і хотів за неї боротися та допомагати.
    "Північний потік - 2" буде і добудований, і сертифікований, і запущений.
    І третій, і п'ятий, і восьмий теж.
    На Україну можна більше не зважати.
    Суб'єктність втрачена повністю.
    А вас попереджали.
    Вас, курва, попереджали!
    Додати тут нічого. Я все вже сказав за ці два з половиною роки. А вчора крапку поставив Беллінгкет.

18. Gyppsy

Чуєш, Міську-поц, а шо з тим недостріленим Бабченком? Де він зараз, за кого топить? Його ж бпп мусет кинули нєпадєцкі, нє?

19. Мою родину ховали там же, де жив і виселений ексначальник ГУР МО Василь Бурба. У Конча-Заспі. Територія, що охороняється, паркан, КПП, автоматники, всі справи. Так тривало півтора року.
    За кілька місяців після виборів, у вересні дев'ятнадцятого, я поїхав у справах до третьої країни. На той момент це вже стало можливим.
    І ось, у вересні дев'ятнадцятого я виїжджаю у справах.
    Літак о десятій вечора. Прилітаю. Лягаю спати.
    О десятій ранку мені дзвонить дружина.
    Приїхала нова зміна, стукає у двері: «Ольга, ви тільки не хвилюйтеся», а самі очі квадратні. Дружина, звісно, за валідол. Донька? Чоловік?
    Ні-ні, з ними все гаразд, просто з вас знімають охорону. Ми вас не можемо більше охороняти. Це нам повідомили ось зараз, дорогою сюди. Такого ніколи не було. Ми не знаємо, що сталося. Вибачте, що так сталося. Самі шоковані.
    Дочка у школі. Як її везти назад – незрозуміло. Жодних перепусток у нас немає. Нас завозили та вивозили лише у машині з номерами прикриття. Якщо Ольга вийде за КПП – її назад уже не пустять.
    Ну, ця проблема вирішилася швидко. За пів години прийшов комендант і попросив залишити приміщення. Охорона з вас знята, отже, надавати вам приміщення ми більше не маємо права.
    Дружина в повному шоку. Дзвонить слідчому. Той у такому ж повному шоку. «Заспокоює» її – я вважаю, що охорону не тільки не можна знімати, а навіть навпаки, після виборів небезпека лише посилилася.
    Ні, я не сперечаюся, якщо ви переглянули концепцію, і вирішили, що охорона об'єкту більше не потрібна – я ж не сперечаюся. Вам видніше. Ви спеціалісти. Вам вирішувати. Я, навпаки, лише радий був би повернутися до нормального життя за нормальних умов. Але пів року до цього щоразу до нас приходили й говорили - так, з приходом Баканова відбувається перегляд об'єктів, що охороняються, так, сьогодні в черговий раз обговорювали вас, ні, не хвилюйтеся, щодо вас прийнято тверде рішення залишити охорону. І так кілька місяців.
    І тут, як тільки я опинився за межами країни, протягом ночі (!) приймається цілком протилежне рішення - моя сім'я не є більше охоронюваними особами, і вони зобов'язані залишити територію, що охороняється.
    Тобто це було не раціональне рішення. Це було виключно особисте рішення. Чи тиск, дрібна така ганьба за мої постики - не знаю, мені не цікаво.
    У результаті я купив квиток на зворотний рейс, приїхав, забрав сім'ю, і ми поїхали.
    Перед вильотом мене попросили підписати добровільну відмову від охорони – я підписав.
    Двічі мені натякати не треба. Я все розумію одразу.
    Коли державні інститути починають розвалюватися і перетворюватися на якийсь дрібнопомстовий балаган, «Квартал 95», ти писав про мене якусь каку, тепер не пісай у мій горщик - я це відчуваю. Чуйка на такі справи у мене тепер дуже добре розвинена.
    В аеропорту зміна, що проводжала мене, - до кордону мене все-таки довели - сказала наступне: «Правильно робите, Аркадій. СБУ зараз паралізовано. Прийшла нова мітла, старі кадри метуть, а тих, кого не зачистили, перестали працювати. Чому? Тому, щоб виростити оперативника, потрібно п'ять-сім років. Поки він обросте інформаторами, поки приживеться на землі, налагодить зв'язки… А тепер вони не знають, за який крок їх приберуть зі служби. Тому тепер просто перестали робити щось взагалі».

20. Виселення командира розвідувального управління міністерства оборони (!) з території, що охороняється і позбавлення його всієї охорони - тобто просто перетворення носія найважливіших державних секретів на мету - які б він там будки КПП не перебудовував, «Вагнергейт» і замовлення полковником СБУ полковнику СБУ генерала СБУ переконують мене, що то була не гіпербола.
    Оперативника, який вів мій кейс, до речі, знято з місця і переведено кудись у такі глухі місця, де лише вовки виють.
    Ось такі пироги.
    Ваш Дід. FB_IMG_1637534359610.jpg

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)