Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не бреши, циган. Ти взагалі місце порожнє.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ні за шо?? Там під ОП вже мітінгують і ставлять президенту вимоги - звільнити Єрмака, а як ні - акція без строку для отставки самого Зеленського. З якої радісті? Ніде - ні у Белінката, ні в ТСК про зраду ні строчки.
    "Почьому опіум для народа?"
    А Порох все зробив, заплатив, організував і поїхав "у турне"! От же ж підлота.
    Розкачує ситуацію, як може. Не остановиться.
    Але ж зараз, при цьому тиску, хто буде звільняти Єрмака? Ніяк не можна.

Останнє редагування: 21 лис 2021
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Писькобол)

4. Silver bullet

Таку кашу заварив ПОП в країні, що як на мене - хай би Зеленський йшов у відставку, абошо. От би країна подивилась на результат, з яким Порох не пройде в президенти! І 10% би не набрал після оцих своїх фокусів.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ну і при чому тут Яніна?

А те, що під ОП вже мітінгують і ставлять президенту вимоги - звільнити Єрмака, а як ні - акція без строку для отставки самого Зеленського - так що тут страшного чи протизаконного?
    У нас тих кандидатів на президентів як молотків в столярці.
    Народ має право на протест.

От тільки битися не треба, і державні двері ламати не можна.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може, хто толком не зрозумів?
    Я повторюю. Яніна Соколова - гамнючка, якою б красивою зовнішність у неї не була. Бо бреше, що знайшла флешку із секретними документами десь у коридорі, чи у себе під дверима, це - раз. І тому, що опублікувала секретні документи у себе в фейсбуці - це два. І - ще й виправдовується, це - три.

І я це кажу, тому що мене важко запідозрити в тому, що я ревную її до її краси. В душі мавпи кращі, ніж оті красуні Яніни.

7. Silver bullet

:))) “Ну а я тут ні при чому, буду битися цеглою”(с)
    Вон
    а вже рік розганяє зраду за цих вагнерівців. Спецоперації бувають різні - вдалі і не дуже. Ця все ж таки вдала, інфи багато, тільки на останньому етапі не вийшло - і самі розвідники напортачили зі строками, і потом з перенесенням, і з виборами Батьки вийшло не в масть... але комусь дуже треба зробити з цього пожежу на всю страну - Порох підливав бензинчик, а його пєшки робили пакость Україні .Зараз починають бузу під ОП.

8. Silver bullet

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Gyppsy

От бачите, самі кажете, що багато чого незрозумілого. А правду хочемо знати.
    В чому пакость Україні? Бо буза під ОП?
    Так це ж нормально.

Яніна просто пришвидшила процес.
    Яніна журналіст і робить свою роботу.

10. Gyppsy

А на маєш...
    Що там каже Фрейд на такі думки? ;)
    Та при чому тут Порох? Порох - це вчорашнє.
    Нам треба обирати завтрашнє.

11. Silver bullet

Як ви кажете тлущ в тому, що поки нема нікого на горизонті, а Порох б'ється не на життя, а на смерть. Він зібрався камня на камні не залишити, аби Зе не дійшов строку, бо ще схоче залишитись, не дай бог)

12. Blaberus

Я в захваті від Яни! Як вона обломала зебілоїне бидло! І яскраво виявила тупість моїх слуг. Як волав Арєстовіч про секретність! Тепер жодне падло не посміє гавкнути що це фейк.

13. Blaberus

Так! Не дай Боже це падло залишиться.

14. Blaberus

Кому це "вам"? Циганам?

15. Gyppsy

Все має йти так як має йти, і воно піде так як має йти.

Все норм :good:
    Зе швидко вчиться.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Blaberus

Краще би повісився. Але так теж непогано.

17. Blaberus

Тупорила погань, ти забембав цією тупою фразою.

18. Blaberus

Що, правда очі виколупує? А уявіть, як чорти в пеклі будуть пхати Вам сковороду в сраку за спокушання батька і за брехню на адресу поважного форумчанина.

19. Blaberus

Так! В лайно обох!

20. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)