Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порохоботы!
    - за два года было построено дорог, мостов, инфраструктуры больше, чем за все годы независимости. Это люди видят своими глазами и ощущают подвеской своего автомобиля.
    - на фоне кризиса и короновируса, Зеленский держится молодцом. Крах не наступил, даже не смотря на все козни северного соседа.
    Экономика не упала. Гривна стабильна. Живем нормально без МВФ(посмотрите на транши МВФ и ЕБРР там был перерыв больше года).И спокойно прожил год без иностранных кредитов - причем в мировой кризис и даже гривня не упала. Это насчет "клянчить" - так ведь запретил и ни на какие уступки фонду не шел.
    Энергетический кризис преодолеваем. Впрочем, этот "кризис" возникает каждый год, перед началом отопительного сезона.
    - Еще цифрореформа!Если Федоров поработает еще годик - изменения к лучшему будут необратимы.

3. Silver bullet

Взагалі, якщо відволіктися від інтернету та інтернетівської 'статистики', то до Зеленського ставлення по країні в цілому позитивне.
    У цьому причина його рейтингів, що не падають.
    Тож по суті пред'явити продажним порохоботам Зеленському нічого. Особливо з історії з вагнерівцями. Як раніше вони кричали 'ні капітуляції!', коли йшлося просто про продовження мирних переговорів у рамках, закладених їхнім же гетьманом, так і сьогодні вони кричать 'не треба брехати' (у це тепер виродилися їхні звинувачення у 'зраді':haha:) , а по суті заднім числом закликають президента у країні, що воює, порушувати закон про держтаємницю - що є абсурд.

Останнє редагування: 21 лис 2021
  4. Silver bullet

Ви шо? Куміри в мене інші люди. Ой. У вас хоч ті журналісти, що ви називали, не ваші куміри?)

5. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Чи хамив Ісус? Як би ні, то евреї б не хтіли його забити камінням, коли він образив їх, але втік від них.

А чи не прокляв Ісус смоковницю, яка засохла, бо комусь не вгодила, але Господь показав свою силу?

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що я хочу сказати?
    Культура спілкування на ЛФ досягла небувалих вершин.
    Два поважних пана (не діти, здається), цілий день обкладають один одного віртуальним гімном і отримують від цього неабияке задоволення.
    Мене вже не цікавить, чи бачить це спілкування адміністрація форуму і модератори.
    Ні, мене цікавить, чи ці панове і завтра продовжать спілкуватися в тому ж дусі, чи ще й післязавтра?

При Януковичу і Порошенкові такого не було.

7. Blaberus

Юзік і Єрмачок?

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Твой родовод начинается с мусорной помойки, где тебя нашли среди тараканов, Тараканкин, тьі наш))

9. Blaberus

Росповісте про це Булі харківській.

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ні, ті журналісти, що я їх називав, не мої кумири. Вони мені подобаються чисто як журналісти. А з Остапом я взагалі можу й сперечатися до пізньої ночі)))

У мене нема кумирів в розумінні "кумирів")
    І друзів у мене небагато ;)

11. Silver bullet

12. Blaberus

Я дуже радий що навіть розумово неповноцінна особа, яка згватована батьком в дитинстві, під моїм впливом почала вивчати ентомологію.

13. Blaberus

Брешешь зебилка! Он первьім начал.

14. Blaberus

Не дивно.

15. Silver bullet

Не було Бляберуса.
    Та це кошмар, вже і батьків пішли доставати з могил...

16. Silver bullet

Де це?

17. Blaberus

І знову брешеш, зебілко! Я на форумі спілкувався раніше за тебе. А зараз поналізло тут всіякого лайна, яку цілує в дупу Зеленського і Добкіна.

18. Gyppsy

Та всі ми тут одним миром мазані)))

Навіть САМ @medwedo berlogsoni ні за шо напаскудив про Яніну)

19. Gyppsy

В павутині

20. Blaberus

Всі претензії до дебіла Комунарця. Це він писав:
    Ось бачіте, яке воно вульгарне падло! До речі, він писав що падлоклову має дуже малу цюцюрку. Ніякої поваги до Президента!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)