Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

СБУ спростувала чутки про свою участь у так званій "вагнерівській спецоперації" - UATV
    Опубліковано: 19 Сер / 2020
    СБУ спростувала чутки, поширені раніше ЗМІ, про участь українських спецслужб в історії затримання російських бойовиків ПВК “Вагнер” у Білорусі.

Про це інформує пресслужба відомства.

Зазначимо, що раніше ЗМІ писали, що українські спецслужби готували масштабну спецоперацію із затримання бойовиків ПВК “Вагнер”, для чого виманили їх до Білорусі. Журналістка Яніна Соколова опублікувала на своєму Youtube-каналі записи начебто розмови офіцера СБУ з російськими бойовиками.

“Служба безпеки не коментує чутки, не підтримує медійно інформаційні операції ворога та не бере участі в публічному обговоренні різних фантастичних сценаріїв. Тим більше, коли такі інформаційні “вкиди” мають на меті нанесення шкоди Україні”, – йдеться у заяві.

Наголошується, що дані стосовно участі СБУ у так званій “вагнерівській спецоперації” є звичайним фейком. А його першоджерелом більше тижня тому було саме російське видання.

У СБУ запевняють, що жоден їхній співробітник не брав участі в розмовах бойовиків із вербувальником, які нібито зафіксовані на аудіозаписах. Тому титрування одного з учасників розмов як “офіцер СБУ” є домислом та свідомою маніпуляцією.

Служба безпеки закликає українські ЗМІ не поширювати чуток на користь недружніх країн.

Також Кирило Буданов, керівник Головного управління розвідки Міноборони в інтерв’ю Укрінформу заявив, що російська сторона завчасно готувала фейкову версію про нібито причетність СБУ до затримання “вагнерівців”.

Нагадаємо, 29 липня стало відомо, що біля Мінська співробітники правоохоронних органів Білорусі затримали 32 бойовиків російської ПВК “Вагнер”.

Згодом в Офісі генпрокурора повідомили, що Україна готує клопотання про екстрадицію “вагнерівців“.

Проте Білорусь передала РФ 32 “вагнерівців”, а в ОП засудили це рішення.

2. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.
    IMG_20211118_090203_759.jpg

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

@Blaberus чтоб тебе, курва, радости в жизни не бьіло и твоим детям, урод...

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

"Путін введі? Я завжди знав що Ви сєпар. Недивно що Ви маєте порушену психіку після жорстокого фаллосу свого хтивого татуся.
    Во всє щєлі? Тобто в носа та в вуха?
    Ви взмозі якось подредагувати свій допис? Бо Буля харківська Вам весь мозок виїсть за Ваш натяк не те, що її боженька має маленьку цюцюрку.
    Дурнику, до чого тут мої діти? Це не вони а я викрив ганебну сторінку Вашої жалюгідної біографії.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Пек-пек...
    Свят-свят...
    А на маєш...
    Шось у @Коммунарец -а мусет стався збій у налаштуваннях :mda:

зі

@Коммунарец, а Ви і дальше є богомізбранний, чи вже нє? :scratch_one-s_head:

6. Gyppsy

@Silver bullet, а як же тоді з такою поширеною фразою: "Не сотвори собі кумира"? :scratch_one-s_head:

7. Коммунарец

Ублюдок...

8. Коммунарец

А що таке? Я щось нове написав, ніж пророки та святі? Лише конкретне для брехливої паскудної комахи, з якою огидно навіть українською спілкуватися.

9. Яке ж бо воно сцикло. Зараз Банкова
    FB_IMG_1637517674563.jpg

10. Gyppsy

@Коммунарец, та мене не цікавить, для кого Ви то писали.
    Я просто був здивований, тому і запитав @Коммунарец, а Ви і дальше є богомізбранний, чи вже нє?

11. Blaberus

Який некультурний! Це татусь вчив вас не лише мистецтву любові, але ще й брудним словам?

12. Коммунарец

Коли Ісус сварився з мінялами та трощив їхні столи він не став менш богообраним, ніж був. Тож, місія продовжується.

13. Blaberus

Якшо ви маєте на увазі medwedo berlogsoni , Ви помилились: воно не комаха, воно мавпа японська.

14. Blaberus

15. Gyppsy

@Коммунарец, а до чого тут Ісус? Говоримо ж за Вас.
    І, по-перше, Ісус хіба також хамив і проклинав?о_О

16. Коммунарец

Завидуєшь, дитя гулящей потаскухи и кодла кацапских сержантов?

• Подобається Подобається x 1
  17. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

• Баян Баян x 1
  18. Blaberus

Дурнику, Ви не знайомі зі мною особисто, а якби навіть були знайомі, не факт що ви були би в курсі мого родовіду.
    З іншого боку Ви здатні лише на брудну лайку, на відміну від мене, розумного аналітика, який безпомилково побачів в Вас жертву цюцюрки хтивого татусечки.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)