Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. В сухому залишку:
    FB_IMG_1637378062986.jpg

• Смішно Смішно x 1

2. View: https://www.facebook.com/100063510071059/posts/302207551906245/

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То фігня.
    Це для того, щоб ти вночі всяку дурню думав)))

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чи повинен генерал виконувати накази, які не прозвучали безпосередно із вуст Головнокомандуючого - в даному випадку Президента?
    Чому генерал не зажадав, щоб цей наказ було передано йому в письмовому вигляді за підписом Президента?
    Навіть якщо якийсь клерк із оточення Президента сказав, що це - наказ Президента, чи повинен генерал вірити йому на слово?
    Чи правильно Єрмак зрозумів сказане Президентом і правильно передав його слова?

Хто, крім Бурби, може підтвердити, що Єрмак таке дійсно говорив?

Мені здається, що в таких важливих питаннях Бурба мав дочекатися відповіді безпосередньо із уст Президента.

Хомчине, Ви - колишній військовий.
    Ви ідете до командира полку, а днювальний каже, що командир зайнятий, але просив передати Вам, щоб Ви нагадили собі в штани. (Узбек, переплутав слова "нагадили" і "нагладили"). Ви б виконали наказ командира, що не прозвучав безпосередньо із уст командира?

5. medwedo berlogsoni

Тобто, Генерал Бурба вирішив виконувати вказівку кінопродюсера Єрмака.
    Так і в Уставі написано?

6. medwedo berlogsoni

А якщо мужчіни вирішили не виходити з салону? Причому, притримали з собою пару ботаніків.
    Що в даному випадку відбувається?
    Чи оголошується в салоні, що літак зараз приземлиться в Борисполі? (Стамбул не приймає чи ще щось).

І спробуйте ставитися до співрозмовника з повагою. Я літав. Я літав на Люфтганза в Західний Берлін ще тоді, коли Німеччина тільки об"єданлася.
    Літав на Іл-!8 в Челябінськ і з Челябінська. Літав на Ан-2 і на Як-40.
    Пасажиром, звичайно.
    Повторюю запитання: Що робили б у випадку, якщо б бойовики не захотіли б виходити із салону і взяли пару заручників?

Останнє редагування: 20 лис 2021
  7. medwedo berlogsoni

І взагалі я вважаю (я тепер не кажу "мені здається", щоб балаболи не радили мені хреститися), що на Шустері слід було б обговорювати інше:
    Що, якщо Росія знала про цю пастку для вагнерівців заздалегідь? Чи можна це виключати?
    Що, якщо хтось із української контрозвідки узнав, що Росія знає про пастку, і попередив українську владу?
    (порохоботи, як вам здається, чи повинен Зеленський прийти на Шустер і сказати: у мене в Кремлі є своя людина, яка мене попередила, що Росія "веде" вагнерівців? Його прізвище - на Хи.)
    Що було б, якби вагнерівці зрозуміли, коли літак почав знижуватися над Борисполем, що вони в пастці?
    Що було б, якби лише один із пасажирів (не з вагнерівців) голосненько так, але щоб усі почули, задався запитанням "А что это мы вдруг = садимся в Борисполе?" Можлива реакція вагнерівців? Чи виключений варіант, що хтось із російської розвідки також купив квиток на літак і летів в ньому, щоб в потрібний момент задати таке запитання?
    Що було б, якби вагнерівці не захотіли виходити із літака?
    Що було б, якби вони придушили того "хворого"?
    Що було б з репутацією України, якби ніякої вибухівки на борту літака не виявилося, а Росія почала з доказами на руках на весь світ кричати, що то - спецоперація спецслужб України?

Одним словом, в цій спецоперації, якби вона почала відбуватися (а самої спецоперації не було, була лише підготовак), могло бути дуже багато варіантів її проходження та закінчення.

Починаючи з того, що білоруський прикордонник міг виявитися непідкупним і не пропустити автобус із вагнерівцями, або чесним, який відразу стукнув би "наверх" Лукашенку, що їдуть бойовики його скинути. Тоді б цих хлопців від кордону повезли б прямо в сізо.

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Отже на моє запитання Ви не відповіли. Що, я Вас знову тикнув пикою в лайно?
    І додатково до Вашого запитання, на яку Ви отримали вичерпну відповідь хочу зазначити, що тепер падлокловун і інша мразота невзмозі заявити що вся інформація, оприлюднена Яною Соколовою це фейк. Здогадалися чому?

9. medwedo berlogsoni

Що було б, нарешті, якби на тому літаку також летіли Бляберусь, МайорМайор, Мих і Хомчин, і їх вагнерівці взяли б у заручники, або взагалі задушили?
    Страшно собі навіть уявити...

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я не базарна баба.
    Досить захлинатись від злості у жовчі!
    Крім влади і прості люди - по екскурсіях, по морях, в екзотичні країни без захисту і вакцинації.
    Не вважаю, дивляться зі всіх сторін і бачать не тільки негатив. Не дотримуються порохоботського - критикуєш чи бачиш якісь зауваження у діяльнгості Порошенка, ти ворог народу і "рука Москви", тепер критикувати когось легше?

11. Blaberus

Мавпочко, Ви завжди були фантазером.

12. Lanktocha

Є таке і цей інциндент ще більше понизить рейтинг Зеленського. Але чи підніме порошенківський?

13. Lanktocha

Знову не та методичка. До недавна вся порохоботська братія кричала про найбільшу провину у цьому оточенні - входження руснявої солдатні, тепер Коломойша? Таки да?

14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я теж ввижаю, что та операція могла більше нашкодити Україні, ніж те, що маємо. Далеко не треба ходити - як Лукашенко посадив літак силоміць і викликав бурю ЄС проти нього. А РФ - тільки шукала приводу подерти Україну на шматки. Тих організаторів операції ще треба допитати добряче, на чиї вітрила вони дмухали. Росіяни теж не дурні, щоб так підставлятися, аби не мати зиску з того. А Лукашенко - лох лукавий.

15. Blaberus

Мавпочко, Ви дуже поганий філолог, але розвідник ще гірший.

16. Blaberus

Ще один "иксперд" підтягнувся.

17. Blaberus

Падлокловун вбиває країну навіть без русні.

18. Blaberus

:rock:
    Маєте на увазі що в Україні мешкає багато бидла? Ви праві!

19. Lanktocha

Такі методи, напевно, не використовували навіть більшовики на чолі із карликовим гомосєком, уркаганом Ульяновим, тюремне прізвисько Лєнін, у них, ти проти партії - ти ворог народу, у пороохоботів - хто критикує Порошенка, не тільки ворог, а ще й бидло.

• Подобається Подобається x 1
  20. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ага, по сути ничего, а бла-бла берусь и обосрусь...)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)