Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn То все фігня.
    Ви краще скажіть своїми словами: Якби Вам потрапили до рук секретні документи українських спецслужб, Ви б їх виклали в інтернеті, чи ні?
    Он Джипсі каже, що за ними навіть би не нахилився.
    Прямо як у тому вірші
    "Вот женщина красивая
    Лежит в кустах нагой.
    Другой бы изнасиловал,
    А я лишь пнул ногой"

Ви також штурхнули б ногою секретні документи, чи як би вчинили?

2. lvivn

lvivn Well-Known Member

То был бендеровец.

3. medwedo berlogsoni

Прізвище пишеться "Бандера". То тільки кацапи так кажуть, вороги України.
    Для початку вивчіть пісню

View: https://www.youtube.com/watch?v=xSSbneF6JsU

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, Ви знову брешете )
    Джипсі такого не казав ;)

5. Зеленського з Єрмаком запросили ввечері поговорити на ток-шоу про вагнерівців. Але їм нецікаво - вони полетіли в Гуту. Один з них точно. Думаю, що шанси почути головних фігурантів Вагнергейту мінімальні, бо сьогодні «Слуги» зірвали звіт у Верховній Раді навіть супер-лояльної до Зеленського з Єрмаком ТСК на чолі з Безуглою. Що вже говорити про можливі незручні запитання в обличчя президенту і його офісній тіні, які принизили і розвідників, і Україну? Злякаються.

6. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

• Баян Баян x 1
  7. Я майже повірив Зеленському і його команді, що не було ніякої операції по вагнерівцям і що всі оприлюднені матеріали то фейк.
    Але ж ДБР переконало мене в тому, що це все чиста правда.
    Ну не може ж бути виток з того, чого немає, правда?
    FB_IMG_1637343558363.jpg

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І збрехав. Операція вже після нього розпочалась. В документах як раз це є.
    Та ПОПу брехати як дихати. Він з найгіршого шару політиків. Зеленський ще не навчився, як впевнено замовчувати те, що не треба на загал.
    А ПОП цинічно наверзе такого, що дивує світ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Куди там з порохоботським лизоблюдством і "Євангелієм" від чорноволохів?

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може бути така ж відмазка, як при "касетному скандалі", Мельниченко таємно у кабінеті Кучми під диваном заховав диктофон. Дивно, що при такій техніці чітко була записана телефонна розмова із двома учасниками.

11. medwedo berlogsoni

Зрозуміло, що відмазка. Де це флешки з секретними документами валяються? Не більше, ніж жомова яма Киви та щаслива лотерея Олега Ляшка.

У мене колись була випала з кишені флешка в одній організації, так через п"ять хвилин уже ніхто не признався, хто її підібрав.
    Можливо тому. що там не було секретної інформації. Бо якби була, то її ніхто б, подібно до @Gyppsy, і не побачив би. Просто переступив би. Так би й лежала до третього пришестя.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський, Єрмак, Арахамія відмовилися від участі в програмі Шустера що до Вагнерівців.

На злодії шапка горить.

• Подобається Подобається x 1
  13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Добре. Зараз Ви отримаєте мою відповідь.
    Якшо в тих документах мова йде про зраду правлячої банди і падлокловуна особисто, їх потрібно оприлюднити. Тому що едине що може врятувати країну це покарання злочинців.
    Ви мою відповідь отримали. А зараз я маю запитання.
    Після відвертої зради, або прояви дебільності яка нічим не краща зради, падлокловун не отримав імпічменту. А зараз увага, запитання: воно не отримало імпичменту тому що парламентська більшість, обрана бидлом, тнж працює на росію як падлокловун?
    Таким чином, чекаю на Вашу відповідь. Чи дочекаюсь я її, або я знов тикнув Вас пикою в лайно?

Останнє редагування: 19 лис 2021
  14. Blaberus

Так! Вчипляйтеся одне одному в гірлянки, зебіли!:rock:

15. Blaberus

І чому Вии не кричали на кожному кроці про це лайно?
    Безумовно, існують незаможні країни, які не мали короновірусного фонду.
    Про росію не пишіть в даному контексті: нехай вони здихають.
    А стосовно Порошенко: не він розікрав короновірусний фонд. Його раозікрав падлокловун. І не треба вигорожувати злочинця.
    А чому була розслабленність? На якій підставі? Чому би їм не послухати еспертів, вірусологів, мого друга який працює в відділі СЕС по боротьбі з особово небезпечними інфекціями? Чи не тому що вони не "служілі в КаВеЕнє?" Я маю право розслабитись, Ви маєте право розслабитись, Буля харківська має право розслабитись. А президент під час війни і пандемії не має на це права.
    Правда в тому що неситому падлокловуну дуже кортіло нажертися. В тому числі за рахунок смертей українців.

16. Blaberus

Як Ви вважаєте, зебіли Мавпа японська, Буля харківська та Михалич роблять божка безальтернативного з падлокловуна?

17. Blaberus

Лактоша, Ви знавець оперативної роботи, розвідник або професійний ідіот?

• Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

.

Так і треба. Говорити там нема про що - ні зливу, ні провалу не було.
    Не діждуться порохоботи, щоб хтось ще виправдовувався.
    Може від влади прийде Данілов)
    Хай йдуть Соколова з Льохою Гончаренком та Іркою Геращенко. І розповідають те, що розповідати не треба.
    Бутусов, я впевнена, вже не піде ні на які ефіри, до нього дійшло.
    А ці хай наговорять собі на геморой.

19. Silver bullet

Володимир Зеленський , Иловайский котел:
    около 7 лет назад
    Ребята, только что мне позвонил Андрей Джеджула и рассказал, что с нашими земляками, с батальоном Кривбасс происходит, пацаны там в окружении и под обстрелом , ни помощи, ни техники , поддержки-ноль, люди гибнут постоянно, каждую минуту , а нам просто втирают красиво сформулированную новостную хрень, мол снова мы что-то освободили и снова никто не погиб!!!! Нас держат за лохов и что обидно, держат нас Лохи! Предатели и деребанщики, но сейчас ни о ничтожествах, а о героях: прошу, пожалуйста не бросайте тех , кто нас защищает и вас выбирал, кто любит страну бесплатно, пока вы на ней зарабатываете, кто искренне верит в мир в Украине и в свой народ, защитите ребят, дайте поддержку, бляха!!!!! Не забирайте у матерей смысл жизни, да просто - ПОМОГИТЕ!!!!!!!!!!! помогите или будьте прокляты.

20. Silver bullet

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)