Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви помітили, що "Багнет" не пише українською мовою?
    Кому належить сайт Багнет?
    Гугул відповідає.
    Хто такий Василь Грицак?
    Грицак Василь Сергійович — Вікіпедія

Це - ставленик Порошенка.
    Питання є? У мене питань немає.
    Дякую за посилання на Багнет.
    До речі, то мабуть не Ви - єдиний підписчик того Вєстіла. То, мабуть, Грицак.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Яка там "підкинута флешка", сміх. Що, ця порохоботка Яніна скаже - що у Пороха в СБУ є криса, яку той підгодовує? Що є той, хто ксерить документи на радість Москві?Прямо так от вивалить правду от А до Я, як вони хочуть від розвідки? :)))та сміх.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, так Ви ж і сам заправський балабол /ну і на додачу ще й брехун, але зараз не про це мова/

От дивіться, чому Ви і сам є заправським балаболом
    /я поставив червоні номери, щоб було префекто/
    1 - якщо у Вас хтось в ігнорі, але Вас цікавить їхня реакція - це є нездорово.
    2 - я не скажу, що я і сто гривень, що валяються на дорозі, також не підняв би. Але ж мова за флешку ;)
    3 - хоч Ви в опитуванні мене персонально не згадували, але Ви ж на початку наголосили Стосується всіх.
    4 - так тут всі юзери балаболи). Чи Ви можете назвати тих, хто не є балаболами і хто відповідає толково?
    5 - я не цікавився, чому Ви мене читаєте, якщо я у Вас в ігнорі / бо я це знаю/. Я Вас питався от шо Ви за хлоп - то кажете, що я у Вас в інорі, то чекаєте від мене запитань...
    Може Ви ще чогось від мене чекаєте?

4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мені однаково, чий то сайт, хто такий Грицак і той же Вестіла. Дивіть в корень, як казав Прутков.

Ні, навпаки, дуже цікавлюся. Тільки третю частину апокаліпсису про правителя божого пишу на іншому сайті, на ДКР.
    На Україні цим не цікавляться, тут одні святі і найрозумніші та наймудріші люди у світі)), чого їх турбувати дарма - для них вподобаний антихрист((

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кожен юзер на форумі має право ігнорити когось чи читати, чи не читати когось. Ніхто не указ.
    А як хтось буде дуже до*буватись, то може отримати посилання по звісному адресу. І це буде справедливо.
    Вибачаюсь, якщо комусь нахамила.

6. medwedo berlogsoni

Ото ж.
    Запитую всіх, крім @Gyppsy і @Good man - а, що б вони робили, якби в їх руки випадково потрапили копії секретних документів?
    Вітром через кватирку занесло.
    Чи понесли б їх на токшоу шустера чи ганапольського?
    Те, що Яніна Соколова отримає своє, не підлягає жодному сумніву.
    Жоден патріот своєї держави не стане викладати в фейсбуці секретну інформацію, яка може зашкодити її Батьківщині.
    Навіть якщо ця інформація потрапила до рук випадково. Це - аксіома.

У СБУ вміють говорити з такими дурепами, як Яніна Соколова. Навіть якщо вона дійсно знайшла секретні документи, з ними в жодному разі не потрібно гратися в Фейсбуці.
    Але та пацючиха Яніна об"їлася шарової чиколяди і думає, що то їй так минеться. Не минеться. Буде срати далі ніж бачити (народна мудрість).

Цікаво, що порохоботи мовчать.

7. lvivn

lvivn Well-Known Member

Видео есть?

8. medwedo berlogsoni

Яке відео, Ви про що?
    Я запитую абстрактно. Хто б що робив, якби йому до рук потрапили секретні документи, які можуть нанести шкоду його Батьківщині.
    От, для прикладу, сторінка тих документів, які виклала в Фейсбуці Яніна Соколова.

От там в Додатку є слово "таємно" (Ви - не українець, хоча і прикриваєтеся містом Лева, тому я Вам перекладаю - таємно означає "секретно"). Ця молодичка виклала у себе в Фейсбуці секретні документи.

9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Гриф "таємно" відноситься до переліку громадян, яких планували заарештувати.
    В документі вказано виліт літака з Москви, а не Мінська. Літаки рф не літають над Україною- про це і дурень знає))
    А що каже про операцію Порошенко, за якого начебто розпочиналася та операція?

10. medwedo berlogsoni

Як хто думає, чи важко буде спецслужбам Росії вирахувати ту "конфідеційну особу",яка 28/07/20 року зупинилася в конкретному санаторії
    "Криница", і перебувала там до 30/07/20, а тоді вилетіла в Стамбул, то тим же літаком повернулася із Стамбулу?

Чи може людина з головою оприлюднювати таку інформацію?
    Уже одне те, "що конфіденційна особа прибув"звужує пошук, даючи зрозуміти російським спецслужбам, що то був чоловік, а не жінка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Йой, @medwedo berlogsoni, Ви так негарно говорите про Яніну, шо то капєц...
    Я досі чось думав, що на ЛФ хоч Ви один вихований і інтелігентний...

12. lvivn

lvivn Well-Known Member

Я не прикрываюсь мистом Лева. Я прикрываюсь этим форумом. А форум прикрывается мистом Лева.

13. medwedo berlogsoni

Порошенко каже, що то він санкціонував, а Зеленський провалив. Бреше, як зазвичай.

14. medwedo berlogsoni

Не брешіть. У Вас у профілі написано, що Вам 22 роки і Ви зі Львова.
    Тільки незрозуміло, чому Ви не пишете українською. Ще й коверкаєте її.

15. lvivn

lvivn Well-Known Member

Я ее не коверкаю, я ее учу.

16. Дякуємо пані Кюблер-Росс за її модель, котра може застосовуватися не лише до етапів прийняття смертельної хвороби.
    Пам‘ятаєте, як вони кричали, що ніякої спецоперації взагалі не проводилося? То була стадія заперечення.
    Стадія гніву ознаменувалася тезою Зеленського, що операція була, але проводили її інші країни всупереч нашим національним інтересам.
    Стадію торгу (компромісу) фактично задекларувала Безугла, визнавши, що спецоперація була українська, її, вочевидь, злили, але «Рафік нє віноуват», себто, доказів щодо Зеленського чи Єрмака немає.
    Фільм Грозева розпочинає новий етап - розпачу. Активне обговорення фактів суспільством, виплеск інфррмації за межі Фейсбука (особливо, якщо зелені не встигнуть повернути Ахметова з його медіа-ландскнехтами до коаліції «олігархи за Бубочку») призведе до неминучого нового зниження рейтингу. Вони це вже усвідомлюють, і ознаки розпачу ми побачимо всі незабаром.
    Але фінального п’ятого етапу - прийняття (принаймні, публічного) - поки що не буде. Ці хлопці готові називати божою росою не лише слину, тому, брехатимуть навіть тоді, коли чітко уявлятимуть, що їхній брехні не вірить ніхто в світі.
    Етап прийняття прийде в суді. Котрий сьогодні також виглядає вже неминучим
    К.В.

• Баян Баян x 1
  17. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

18. ПРО ЩО НАМ РОЗПОВІВ BELLINGCAT?

Президент Зеленський сидить на міцному російсько-білоруському гачку. Команда Bellingcat не сказала нам це прямим текстом. Але, як то кажуть, «обізнаному – достатньо». Розказане Bellingcat треба лише співставити з тим що відомо з інших джерел, і все стане зрозуміло.

Отже. Про що нам розповів Bellingcat?

Наприклад про те, що на контакт з ними пішов колишній директор ГУР Василь Бурба і п’ятий президент Петро Порошенко, натомість ніяких коментарів їм не надали з ОПУ – конкретно Єрмак і Зеленський. Якщо додати до цього те, як «Слуга народу» заперечувала факт проведення операції, опиралася створенню парламентської слідчої комісії, а потім створила її провладну, зразу по вагнерівцях, Іловайську і Дебальцево, уже є чимало питань до команди Зеленського.

Розслідування Bellingcat показало, що ГУР Бурби провів грандіозну за ефективністю операцію, яка почалася таки у 2018 р., за президента Порошенка. В ході збору інформації був з окупованих територій вивезений Цемах (відданий Зеленським Росії) і явно не тільки він. Саме успіх по Цемаху мотивував ГУР створити фейкову приватну військову компанію, що дало дивовижний улов.

Розслідування Bellingcat показало, ТСК Безуглої нам збрехала – президент Зеленський знав про операцію щонайменше з червня. Йому повідомили тоді, коли ГУРу знадобилася допомога СБУ.

Розслідування Bellingcat показало, президент Зеленський брехав нам, коли казав ніби операція по вагнерівцях була ініціативою інших держав. Це була суто українська операція. Яка провалилася тому що...

Розслідування Bellingcat показало що ТСК Безуглої нам збрехала двічі. Саме голова Офісу президента Єрмак зажадав іменем президента Зеленського, аби операція була перенесена. Називають навіть причину – зелене «перемир’я» про яке тоді домовився Зеленський з Москвою. Пригадаємо, що саме в ті дні покинули помирати сержанта Журавля – теж, аби не псувати перемир’я. Все очевидно. Щоправда Bellingcat назвав ще одну причину зриву операції, в ОПУ були сильно незадоволені Бурбою. Очевидно, за його державницьку позицію.

Розслідування Bellingcat ткнуло писком у власну брехню всіх шанувальників ЗЕ, провладних ботів і дотичних до них. Історія з вагнерівцями НЕ була російською провокацією. Насправді росіяни навіть не знали як реагувати на затримання вагнерівців КГБ Лукашенко. Кілька днів вони щось невиразно белькотали. А стаття у «Комсомольській правді» на меті мала виправдатися перед Лукашенко за ситуацію. І ще – перед всім світом. Заарештовані вагнерівці були живим доказом використання найманців урядом Росії. А це вже державний тероризм у повній мірі.

Розслідування Bellingcat не сказало напряму, хто злив інформацію про вагнерівців білоруському КГБ. Проте. На це питання раніше відповів... Володимир Зеленський. Блогер Роман Шрайк надав фрагменти з ДВОХ інтерв’ю Зеленського (Шрайк), де той розповідає як попередив Лукашенка коли вагнерівці заїхали в Білорусь. Не після їхнього арешту, а ще до нього. Заяви тоді викликали обурення суспільства і з ОПУ почали все заперечувати. Мовляв, була лише одна
    розмова після арешту вагнерівців у Мінську. Але.

Інтерв’ю Зеленського йшли не в прямому ефірі, а в записі. Слова Зеленського про «попередив коли вони заїхали» не вирізали, тобто вважали правдивими. Очевидно, у Лукашенка пишуть такі розмови з іноземними лідерами, саме на такі випадки. А це говорить, що у Лукашенка на Зеленського зараз є убивчий компромат – доказ державної зради, здійсненої через розголошення військової таємниці іноземному політику. Очевидно, таким компроматом Лукашенко з радістю поділиться з Москвою. А Москва використає. Не сумнівайтеся.

Це – головне, що нам розповів Bellingcat.

19. Звернув увагу на те, що в "розслідуванні" Беллінгкету свідомо викривлений ключовий момент "розслідування", який стосується участі Зеленського в операції.

Згідно даних "розслідування" Бурба нібито не зустрічався з Зеленським, а рішення про перенесення операції прийняв Єрмак.

Таке трактування суттєво викривляє саму суть, бо вигороджує Зеленського і ставить питання до розвідників чого вони виконували накази начальника степлерів.

Але це трактування є фальсифікацією. Оскільки, як мінімум, 4 різні джерела стверджують що Бурба робив доповідь про операцію на зустрічі, на якій був присутній Зеленський і ще 6 людей. Отже він знав і він приймав рішення.

Вчора я спитав пана Грозєва (Белінгкет) чому він викривив основний факт. У відповідь спочатку почув що немає ЖОДНИХ свідчень про те що Зеленський був присутній на зустрічі, НАВІТЬ офіс президента це заперечує))) Навіть))

У відповідь я навів слова Бутусова, який стверджував протилежне і спитав чи знає він Бутусова (показавши їх спільну фотку).

Спроба відмазатись виявилась смішною, бо у відповідь "розслідувач" сказав, що його дочка теж має іншу думку, а слова Бутусова, як і інші 3 джерела не можна сприймати на віру, бо його там не було.
    Правда "розслідувач" так і не відповів навіщо тоді він зустрічався з Бутусовим і обговорював цю тему, якщо йому не можна довіряти.
    І головне: чому він каже що Бутусов не був на зустрічі, якщо перед тим стверджував що зустрічі взагалі не було))
    Відповіді не отримав.

От таке от "розслідування" від Беллінгкету вийшло. Зеленський нєувіноват, бо НАВІТЬ офіс президента сказав що там його не було, а Єрмак нє прічьом, бо він не має повноважень)
    FB_IMG_1637339724150.jpg FB_IMG_1637339733328.jpg FB_IMG_1637339736430.jpg

20. medwedo berlogsoni

Коли Ви пишете "мистом", Ви її коверкаєте. Встановіть для початку українську клавіатуру. В Львові найдуться люди, які Вам допоможуть в цьому.
    Он у нас тут є один, який мені три дні проїдав тім"я, чому в мене Гугл-перекладач з російським інтерфейсом. Скоро за Вас візметься.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)