Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. Good man

Good man Обычный человек

Ты понимаешь, что это российская пропаганда. После прихода к власти Зеленского такое просто не возможно. Сергей Лещенко с зарплатой в 300 000 гривен в месяц это гарантирует.

3. Господи, яке ж бо воно обмежене: божки, скабеюшки, жириновський, Соловки, " Іван Васильович міняє професію, сайти дристії, тролейбус. І воно зі своїм свиним рилом преться калашний ряд?

4. IMG_20211118_090203_759.jpg
    Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

5. Це строки , які не любить копіювати прохвессорша:

Вместо этого Зеленский&Co начали делать вещи привычные нашим политикам. Они начали врать. Но и вранье организовать толком не сумели. Зеленский противоречил Ермаку, они оба Арестовичу, а потом еще каждый из них опровергал самого себя. В итоге публика (и армия!) поняли лишь одно - ОНИ ЛГУТ! азнчи т аки все провалили и была зрада.
    Главную ответственность за поражение несет президент не только в силу личных ошибок, но и потому, что собрал команду, которая оказалась абсолютно не готова к разрешению подобных ситуаций: поражение оказалось следствием кадровых промахов лично Президента, именно он назначал Баканова и Венедиктову .

Таково мое личное мнение об уроках победы, которую предательство и некомпетентность превратили в поражение

6. Good man

Good man Обычный человек

Наша борщеварочка специалист по проведению боевых операций спецслужб и одновременно специалист по коррупции.

После этого эта дура что-то вякает по поводу моего самомнения.
    Вот такие люди в поддержке у Зеленского и его команды.

7. На основании информации, поданной вчера расследователями Bellingcat мы знаем, что за день до отправки наемников из Беларуси директор ГУР МОУ Бурба и зам.главы СБУ Баранецкий прибыли в офис Президента, где Президента не оказалось, а глава офиса Ермак "попросил их перенести операцию на неделю".

В связи с этим возникают следующие вопросы :

1. Ермак сказал разведчикам, что это Президент их просит перенести сроки или его личная инициатива ?
    1.1. Если это были слова Президента, то передавались ли они на словах или же было письменное распоряжение о переносе сроков ?
    1.2. Если распоряжение от Президента было письменное - то почему его до сих пор никто не предъявил и даже не упоминал ?
    1.3. Если распоряжение от Президента было устное - то почему опытные разведчики не попросили письменно засвидетельствовать распоряжение Президента ?
    1.4. Если это была личная инициатива Ермака - была она словесная или письменная - и если письменная то где документ ?
    1.5. Если это была личная инициатива Ермака, то, на каком основании разведчики взялись ее выполнять, учитывая субординацию ?
    1.6. Если это была личная инициатива Ермака, то, почему опытные разведчики не потребовали письменного подтверждения от Президента или встречи с Президентом позже ?

2. Как понимать слово "попросил" в контексте выражения "Ермак попросил перенести сроки" ?
    2.1. Любые распоряжения или приказы на государственном уровне оформляются документально, ну, или, должны оформляться документально. Ермак мог попросить разведчиков перевести старушку через дорогу, но в случае с датой операции тут должен был быть приказ или распоряжение оформленное документально - так где оно это распоряжение ?
    2.2. Если распоряжения документально оформленного не было, а разведчики взяли под козырек только лишь слова Ермака - это что - служебная халатность или ... что?
    2.3. Кто уполномачивал обычного офисного клерка, пусть даже и такого высокопоставленного, но клерка, вмешиваться в секретную операцию и передавать столь же секретные данные ?

Все эти вопросы возникают не на пустом месте. Из расследования следует, что "Президент был занят", а "Ермак попросил" - таким образом, получается, что ответственного за принятое решение о переносе даты операции как бы и нет - ответственность рассеяна где-то между Ермаком и Зеленским. Поэтому, только документальное освидетельствование может поставить точку в ответе на вопрос "Кто инициировал приказ о смене даты операции ?" - что повлекло за собой срыв операции.
    Nick Vest

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Маленьке опитування. Стосується всіх
    Ви знаходите біля власних дверей флешку. На флешці - копії секретних документів Вашої країни. Ви бачите гриф "Секретно" і це секретні документи України.
    Ваші дії:
    - Ви несете ці документи на телебачення
    - Ви розміщуєте це у Фейсбуці чи Телеграмі
    - Ви відносите цю флешку в відділення СБУ
    - Ви її просто знищуєте фізично (молотком).
    - Ви її форматуєте

Дуже хотілося б почути відповіді від @Mykhaylo Khomchyn , @Blaberus , @MayorMayor, @Мих
    @Good man кацап іде нахер. Мені його думка нецікава.

9. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, якщо це маленьке опитування стосується всіх , то Ви чому самі не описали свої дії? Вам, як ініціатору, воно би навіть і пасувало першому так зробити ;)

10. Журналістка Яніна Соколова порадила "глашатаю" Олексію Арестовичу прикусити язика та далі дивитися з захопленням на портрет Володимира Зеленського

11. medwedo berlogsoni

Я чекав саме від Вас на це запитання.
    Я б ту флешку фізично знищив. Подалі від гріха.
    А Ви?

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Це я взяв з сайту "Багнет". Чий він - мені однаково. А от сама інформація прикольная... тобто, а чи буди взагалі ті люди з НАБУ взагалі, чи може хтось заплатив арабу за таку фігню, аби @Mykhaylo Khomchyn та @Good man відчепився від Зе зі своїми підозрами, а у зриві інвестицій винні чиновники, яких посіли в крісла за часів Пороха))

Останнє редагування: 19 лис 2021
  13. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn ,Хомчине, що б Ви особисто зробили із копіями секретних документів державного значення своєї Батьківщини, якби вони випадково потрапили до Ваших рук?

14. medwedo berlogsoni

Де було видно, що це - із сайту Багнет?
    Можете дати посилання?

15. Дивуюся як комуніст не висунув ще звинувачення Порошенку у смерті Ісуса Христа.
    Недопрацьовує.

16. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, от шо Ви за хлоп - то кажете, що я у Вас в інорі, то чекаєте від мене запитань... :)
    Може Ви ще чогось від мене чекаєте? ;)
    Я не піднімаю чужих флешок.

17. medwedo berlogsoni

На Хомчинові шапка горить (Хомчине, прималюйте язики полум"я на свому аватарі).
    Я ніде не згадував Янину Соколову.
    Я просто вирішив поцікавитися, хто як вів би себе, якщо б йому в руки випадково потрапили секретні документи своєї Батьківщини.
    Причому ці секрети після розголошення стали б доступними ворогам своєї Батьківщини.
    Думайте, Хомчине, думайте. що відповісти, щоб не виглядати зрадником.

18. Коммунарец

У своєму дописі я да посилання, прив'язане да речення: " Бизнесмен дал об этом интервью... ", але для вас ще раз напишу.
    Арабский инвестор закрыл в Украине многомиллиардный проект из-за руководителей НАБУ

19. medwedo berlogsoni

Ви вперто добиваєтеся того, щоб я послав Вас.
    У мене всі порохоботи в ігнорі. І коли я відкриваю їх, щоб поглянути їх реакцію, то бачу всіх. Ви потрапили в поле зору випадково, разом із порохоботами.
    Я відповів Вам, а Ви крутіться.
    Тільки не кажіть, що ви і сто гривень, що валяються на дорозі, також не підняли б.
    Врешті, мені цікавить, як викручуватимуться порохоботи.
    До речі, я в опитуванні Вас персонально не згадував.
    Ви - балабол, і нічого толкового не відповісте.
    І, до речі, Ваша реакція на те, що Ви в ігнорі у мене, абсолютно така ж, як колись була з даного приводу у @Good man . Той також цікавився, чому я його читаю, якщо він у мене в ігнорі. Два чоботи.

20. Коммунарец

Я гадав, що зебіли тупіші за порохоботів... ан ні, ніхто не зрозумів, що Зе обвів навколо пальця всіх, можливо заплатиши арабу за його брехню, аби декому втикнути пальцем, чому немає інвестицій від арабів.
    Скучно с вами жить, панове((

І смішно, бо комік має гумор)))... і сумно, бо всі лапшу з вух не зкидають((

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)