Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мене, наприклад, дивує, що Бурба, недавно - головний військовий розвідник країни, що воює в даний час, генерал-майор, вступає в розмову з іноземними журналістами і щось їм розповідає про спецоперації.

Де ще таке може бути?

Адже журналісти - спеціалісти по розкручуванню розмовника на те, щоб він розповідав якомога більше. Розвідник - теж людина і може проговоритися і ляпнути на мікрофон секретну інформацію.

А дурні порохоботи радіють, що Бурба сказав те, Бурба сказав се...

Та він взагалі не мав навіть слова сказати журналістам, тим більше - іноземним, тим більше - про спецоперації.
    "Я коментарів не даю" - єдине, що повинен говорити професійний розвідник з головою на плечах.

А тоді дурні порохоботи ще й кричать: Чому Головнокомандувач не дає коментарів стосовно спецоперацій!?

Зеленський, звичайно, "клоун", але голову на плечах має. На відміну від тих же Порошенка, Бурби, Бутусова.

2. View: https://twitter.com/Moni_Kabelucci/status/1461397294511755271?t=q_0qn5pihofr0u2Ki4nurg&s=19

3. medwedo berlogsoni

Шкода, що секретної наради Президента з розвідниками не виклали в Ютьюб, правда, Хомчине?
    Шкода, що 7 людей виявилися розумнішими від Бурби і не почали розповідати, про що говорилося на тій секретній нараді, правда, Хомчине?

Кожна секретна нарада Президента із розвідниками повинна вестися в прямому ефірі, з сурдоперекладом на англійську та бурятську чи якутську мови, а всі учасники наради після цього повинні надавати вичерпні коментарі іноземним журналістам, правда, Хомчине?

Для Блінберуся: Я іронізую. Шучу.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Дожилися. Господи, ну чому мені так так соромно. Навибирали вони, а соромно мені...

"Бурбу охороняє одна з країн НАТО, автомобіль, яким він пересувається, належить посольству США"

5. Для олухів з Банкової повідомляємо, що болючого удару по розвідці завдала не журналістка Яніна Соколова, а Володимир Зеленьский та Андрій Єрмак. Вони зірвали блискучу операцію спецслужб тільки тому що не хотіли дратувати Владіміра Путлєра. Вони понад рік брехали Україні і світу що спецоперації не було!!!! Вони цькували розвідників і, замітаючи сліді, фальсифікували документи, вчиняли кадровий погром у розвідці. Саме Зеленський та Єрмак підірвали довіру до України з боку західних спецслужб і допомогли військовим злочинцями проти України уникнути відповідальності.

6. medwedo berlogsoni

Ну, слава Богу. Втерлися? А як учора чекали, як "предвкушали", як вангували, що будуть казати Лещенко і Арестович.
    Тільки я Вам скажу, що то всіх купили Коломойський і Паніковський.

View: https://www.youtube.com/watch?v=f8Az0m8Or3Q

• Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Для дубиноголових: операція - це витягнута інформація, їхні звання, їх дос'є, участь в операціях, їхні командири. Вони все вже сказали. Все задокументовано.
    ТОму перемир'я, яке довго узгоджувалось, і обмін бранцями поставили першим в пріоритетах.
    Таких найманців десятками вже і повбивали і повитягували з Донбасу наші спецслужби. І понесуть вони ще кару, а можливо і від своїх. Петрова і Баширова вже нема.
    Вам, дубиноголові, аби нести на президента, це ясно як божий день. Але скандал специфічний, з душком, і роздмухувати політичні ігрища на секретній державній інформації дозволяти не можна. Далі буде, придурки.

Останнє редагування: 18 лис 2021
  8. І цей ФАЛЬСИФІКОВАНИЙ момент абсолютно змінює ставлення читача до ситуації,бо:
    а) виводить Зеленського з-під підозри. Ну його ж там не було,він же не давав ніяких наказів
    б) дискредитує спецслужби, бо виникає питання до них чому вони операцію погоджували з керівником степлерів.
    Насправді, Бурба і ко ЗУСТРІЧАЛИСЯ З ЗЕЛЕНСЬКИМ. І на зустрічі було аж 7 людей. Рішення приймав не Єрмак, а Зеленський.
    Просто перед тим як фальсифікувати, треба було позачищати новини хоча б з прикормлених "Українських" "правд", де описуються, що зустріч проходила в присутності Зеленського і на ній була навіть його помічниця, що не мала допусків до відповідної інфи
    Офис президента просил МИ-6 помешать выходу фильма Bellingcat про ''вагнеровцев'' – ZN | Украинская правда
    Ключовим моментом в цій усій історії був момент зливу операції русні.

9. Для олухів з Банкової повідомляємо, що болючого удару по розвідці завдала не журналістка Яніна Соколова, а Володимир Зеленьский та Андрій Єрмак. Вони зірвали блискучу операцію спецслужб тільки тому що не хотіли дратувати Владіміра Путлєра. Вони понад рік брехали Україні і світу що спецоперації не було!!!! Вони цькували розвідників і, замітаючи сліді, фальсифікували документи, вчиняли кадровий погром у розвідці. Саме Зеленський та Єрмак підірвали довіру до України з боку західних спецслужб і допомогли військовим злочинцями проти України уникнути відповідальності.

Останнє редагування: 18 лис 2021
  10. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви вже це казали.
    Скажіть краще, чи повинен головний розвідник воюючої країни вступати в розмови з іноземними журналістами.
    Якщо не важко, скажіть яка саме країна охороняє Бурбу і номер автомобіля, яким він пересувається.
    У нас же все має бути відкрито: і спецоперації, і хто брав участь у нараді, і на чому їздить генерал-майор віськової розвідки.

• Подобається Подобається x 1
  11. lvivn

lvivn Well-Known Member

Что за операция?

12. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський. IMG_20211118_090203_759.jpg

13. Silver bullet

ще один в танку..

14. Silver bullet

Це якраз і називається "злив" інформації. Тому його і зняли.

15. medwedo berlogsoni

16. Для олухів повідомляю, що болючого удару по розвідці завдала не журналістка Яніна Соколова, а Володимир Зеленьский та Андрій Єрмак. Вони зірвали блискучу операцію спецслужб тільки тому що не хотіли дратувати Владіміра Путлєра. Вони понад рік брехали Україні і світу що спецоперації не було!!!! Вони цькували розвідників і, замітаючи сліді, фальсифікували документи, вчиняли кадровий погром у розвідці. Саме Зеленський та Єрмак підірвали довіру до України з боку західних спецслужб і допомогли військовим злочинцями проти України уникнути відповідальності.

• Баян Баян x 1
  17. lvivn

lvivn Well-Known Member

Дожилися. Господи, ну чому мені так так соромно. Злили вони, а в танку я...

18. Silver bullet

Никакого провала не было. Кто летал, тот знает, что в самолетах
    с двух сторон по 3 ряда сидушек и 1 узкий (шо пипец) проход или 2-4-2 рядов сидушек и 2 узких (шо пипец) прохода.
    И в случае штурма практически неизбежны жертвы. А это граждане других государств.
    Все видели, что сделали с Лукой - а там же никто не пострадал.
    Порохоботы, вы понимаете, что не имела права Украина подвергать гражданских лиц такому риску - потому что ей хочется иметь обменный фонд по пленным - или правда не понимаете как это выглядит?Когда бы вагнеровцы услышали, что самолет садится в Киеве - на борту началась бы заваруха. А если бы у кого-то с перепугу случился инфаркт и умер - мы бы не отмазались много лет. Наше руководство было уверено, что Лука отдаст то, что нужно нам. Но Луку самого обстоятельства подвесили на ниточке..

Та кому я объясняю. Вам кроме повода снизить на 1-2% рейтинг Зеленского ничего не надо. И объяснений тем более. Подонки.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Дожили, борщеварочка лучше всех разбирается в боевых операциях спецслужб.:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)