Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. #ПолітФанКлуб
    КиївМіськБудда:
    У Зеленського не було часу приймати керівників спец-служб у справі Вагнерівців. Володимир Олександрович вигадував нові політично вмотивовані справи проти Порошенка.

Новорічне привітання Зеленського:
    Кожен з нас злив справу "Вагнерівців".

Юрій Каракай:
    ЗЕЛЕНСЬКИЙ ГОРДОН!!!
    Виборці Порошенка і без того знали, що Зеленський зрадник. Виборці Зеленського завжди на це сподівались.

Gheorghe Bandu:
    Просто факт:
    Операція з захоплення "вагнерівців" відпрацьовувалася в тому числі і по особах, які збили Іл-76.
    Ці тварюки вбили 49 українських воїнів, і мали за це відповісти, але Зеленський просто зрадив їх пам'ять, і попередив вбивць.
    Так само, як і раніше віддав Росії Цемаха...

Принцеса крала газ і тисячу віддала.
    Нехай не всім, не так, але таки було.
    Пахан батон ламав. І пахана не стало.
    Воно йому ніяк не помогло.
    Не тямили вони, (тепер не можуть спати)
    Що можна не давать, достатньо обіцяти.

Олег Леусенко:
    Зеленський відсидів у владі половину строку.
    Війну не закінчив, хоча і наказав не стріляти,
    Олігархам повернув грошові потоки, хоча каже, що з ними бореться,
    Боротьба з Ковід провалена, хоча він себе назвав чемпіоном світу по боротьбі із Ковід.

Державну зраду Зеленського вже не приховати.
    Як і не приховати факт, що президент у нас недієздатний, він керується куратором Єрмаком, який і злив нашому ворогу операцію по вагнерівцям.
    Сидітимуть, або втечуть за парєбрік всі – і Козир, і Безугла, а головне, Зеленський.

В Україні не працюють 23 блоки електростанцій: відсутність палива.

Внаслідок обстрілу військами РФ поранено трьох українських захисників.
    Тим часом, Зеленський отримує криваві рублі з країни-агресора.
    Кривавий бізнес паяца триває!

2. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мадам, а вы также быстро придумываете отмазки своему мужу, когда он заявляется домой в полночь со следами помады и в женских трусах?Или это только бубачьки касается?

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки тріпатися? Якщо порохоботи вірять у співпадіння цифр, 21 листопада, коли починались попередні протести скоро. Аналізуючи попередні події, хоч більшість не переобрала Ющенка, на користь це не пішло, але очолити майдан його ніхто не просив, то чому тепер, мають крокодилячими сльозами ридати за Порошенком і просити знову стати президентом?

5. Дякуємо пані Кюблер-Росс за її модель, котра може застосовуватися не лише до етапів прийняття смертельної хвороби.
    Пам‘ятаєте, як вони кричали, що ніякої спецоперації взагалі не проводилося? То була стадія заперечення.
    Стадія гніву ознаменувалася тезою Зеленського, що операція була, але проводили її інші країни всупереч нашим національним інтересам.
    Стадію торгу (компромісу) фактично задекларувала Безугла, визнавши, що спецоперація була українська, її, вочевидь, злили, але «Рафік нє віноуват», себто, доказів щодо Зеленського чи Єрмака немає.
    Фільм Грозева розпочинає новий етап - розпачу. Активне обговорення фактів суспільством, виплеск інфррмації за межі Фейсбука (особливо, якщо зелені не встигнуть повернути Ахметова з його медіа-ландскнехтами до коаліції «олігархи за Бубочку») призведе до неминучого нового зниження рейтингу. Вони це вже усвідомлюють, і ознаки розпачу ми побачимо всі незабаром.
    Але фінального п’ятого етапу - прийняття (принаймні, публічного) - поки що не буде. Ці хлопці готові називати божою росою не лише слину, тому, брехатимуть навіть тоді, коли чітко уявлятимуть, що їхній брехні не вірить ніхто в світі.
    Етап прийняття прийде в суді. Котрий сьогодні також виглядає вже неминучим
    К.В.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ще раз про вагнерівців.
    Припустимо, не те що все пішло по задуманому: літак посадили в Борисполі, вагнерівців арештували, і ніхто не постраждав.
    Припустимо навіть, що на борту дійсно був хворий, що потрібна була термінова посадка літака в найближчому аеропорту (як колись із Навальним).
    Але хто може, поклавши руку на серце, сказати, що Кремль не почав би гавкати, що , мовляв, ніякого хворого не було, що Україна все те придумала із тим хворим, піддаючи загрозі здоров"я і життя цивільних пасажирів, жінок і дітей, вдалася на державному рівні до повітряного піратства?

Як доказ, росіяни показували б, Айпі того, що вербував (український домен), показували б, що саме з України замовлялися квитки...
    Хто гарантував би, що хтось із пасажирів не подав би позов до України, бо Україна піддала загрозу життю йому чи його сім"ї, вимагаючи грошової компенсації за моральні збитки?
    І потім де-небудь у Гаазі українські представники віддувалися б у судах.
    Я думаю, якщо на борту був би хоч один громадянин Росії, він обов"язково б подав позов до України. Казав би, що не встиг на ділову зустріч, яка зірвалася через вимушену посадку в Борисполі, і він втратив стопітцот мільйонів.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я маю на увазі всіх пасажирів літака, що приземлився.
    Ви вважаєте, що в транзитній зоні не буде дітей і жінок - пасажирів літака? Ви ж самі казали, що всі з літака виходять.
    Ви нічого не сказали стовно того, що один із вагнерівців (професійних вбивць за гроші) не може накинути на якусь дитину удавку, зроблену із власного ременя.

Якщо причиною посадки була лише хвороба одного пасажира, то навіщо виходити із літака всім?
    Згадайте Навального
    В Омске совершил вынужденную посадку самолет, на котором летел Алексей Навальный

8. Зеленський відсидів у владі половину строку.
    Війну не закінчив, хоча і наказав не стріляти,
    Олігархам повернув грошові потоки, хоча каже, що з ними бореться,
    Боротьба з Ковід провалена, хоча він себе назвав чемпіоном світу по боротьбі із Ковід.

Державну зраду Зеленського вже не приховати.
    Як і не приховати факт, що президент у нас недієздатний, він керується куратором Єрмаком, який і злив нашому ворогу операцію по вагнерівцям.
    Сидітимуть, або втечуть за парєбрік всі – і Козир, і Безугла, а головне, Зеленський.

В Україні не працюють 23 блоки електростанцій: відсутність палива.

Внаслідок обстрілу військами РФ поранено трьох українських захисників.
    Тим часом, Зеленський отримує криваві рублі з країни-агресора.
    Кривавий бізнес паяца триває!

9. Усі вже прочитали? Я просто хочу нагадати дві цитати.
    Єрмак: "Детективна історія, яка вигадана від початку до кінця".
    Зеленський: "Операцію щодо вагнерівців планували інші країни, Україну намагалися втягнути".
    Вони брехали. Вони знали та брехали. Брехали від самого початку і будуть брехати до швидкого кінця.

10. Просто факт:
    Операція з захоплення "вагнерівців" відпрацьовувалася в тому числі і по особах, які збили Іл-76.
    Ці тварюки вбили 49 українських воїнів, і мали за це відповісти, але Зеленський просто зрадив їх пам'ять, і попередив вбивць.
    Так само, як і раніше віддав Росії Цемаха...

Принцеса крала газ і тисячу віддала.
    Нехай не всім, не так, але таки було.
    Пахан батон ламав. І пахана не стало.
    Воно йому ніяк не помогло.
    Не тямили вони, (тепер не можуть спати)
    Що можна не давать, достатньо обіцяти.

11. Вагнергейт. Хроніки брехні

Стадія ЗАПЕРЕЧЕННЯ

♦️ 31 липня 2020 (2 дні після зриву операції) — Аваков називає операцію провокацією і заявляє, що її, ймовірно організувала Росія. Офіційна заява МЗС.

♦️ 19 серпня 2020 — Єрмак в коментарі LB запевняє, що спецоперація не українська, а всі, хто поширює протилежне — учасники російської дезінформаційної кампанії.

♦️ 19 серпня 2020 — СБУ у своїй заяві офіційно відхрещується від спецоперації й називає її російським фейком.

♦️ 20 серпня 2020 — Ту ж тезу повторює і Володимир Зеленський: «Маячня. Я про це читав. Сумно, що деякі засоби масової інформації передрукували «Комсомольську правду» (здається, російську), зробили з цього сенсацію в Україні. Я не знаю ні про який «злив» якоїсь там операції. Навіщо ви ставите таке провокаційне питання? Навіщо зараз ви президенту України кажете, що операція планувалася?». Радіо “Свобода”.

Стадія ГНІВ

♦️ 2 березня 2021 — Офіс президента робить спробу скинути провал операції на попередників: «Так може ваші ж і злили, Петро Олексійович. Тому що, якщо операція почалася у 2018 році, могли злити з офісу президента його тодішнього. Міг він сам злити, хто завгодно міг злити. І потім уся ця операція була під контролем російських спецслужб» — каже Арестович в інтерв'ю Politeka.

Стадія КОМПРОМІС

♦️ 17 березня 2021 — Тепер уже Арестович нав’язує думку, що обговорювати секретну операцію не можна, це кримінал.

♦️ 10 квітня 2021 — Арестович в в інтерв'ю Радіо Свобода: «Я не знаю, чи була, чи ні. Моя версія така, що, безумовно, стежили за «вагнерівцями». Навіть, може, були якісь плани з захоплення Але це захоплення турецького літака через Білорусь в Україні – це на голову не надягається», взагалі ніхто так не планує, не проводять операцію».

Стадія ВИЗНАННЯ

♦️ 24 червня 2021. — Раптом, білі хмари розійшлися, небо впало на землю, а Зеленський визнав, що операція точно була і що він говорив про неї з Лукашенко. Інтерв'ю Наталі Мосейчук на 1+1.

♦️ 15 листопада 2021 — офіційний звіт ТСК спростовує слова Зеленського, намагаючись потушити людський гнів. А потім ТСК зробить висновок, що витоку інформації з української сторони не було.

Учора вийшло розслідування Bellingcat. Воно спростовує майже все, що в якомусь кокаїновому угарі наговорили в ОПУ: участь іноземних спеслужб — брехня. Російська дезінформаційна кампанія — брехня. Україна непричетна до спецоперації — теж брехня.

Зеленський та Єрмак чудово знали про операцію — оце вже точно правда. Зеленський та Єрмак свідомо відклали затримання «вагнерівців» — і це правда. Зеленський та Єрмак знали, що якщо відкласти операцію, її успішність під великою загрозою — і це правда. Єрмак, звичайний завгосп Офісу президента, мав доступ до секретних операцій і міг щось радити ГУР Міноборони — правда.

У будь-якому випадку, те, що Єрмак впливав на зрив операції — пряма відповідальність Зеленського. Президент робив усе свідомо. Знав про кожен етап проведення операції. У нього був вибір. І свій вибір він зробив. Він обрав державну зраду. Тепер питання в іншому: він піде сам чи його винесуть?!

І процес винесення запущено. Справа про держзраду Зеленського відкрита нашими зусиллями. Довелося по дорозі сходити кілька разів у суд, змусити ДБР та прокуратуру працювати. Але це дрібниці. Ми тебе дістанемо, Зеленський.

12. ⚡️Внутрішні документи.
    Зрада «воєнно-політичного керівництва».

#Вагнергейт
    Рік брехні.
    З вуст перших осіб держави в очі суспільству з екранів ТБ.

Плівки вербування. Повна картина зриву. Зрештою визнання Президентом, мол «ну да била, але нас обманув Олександр». Далі торги з журналістами Белінгкет, як на базарі. Коли випускати, може не треба зараз, давайте «після свят». Паралелельно тиск з боку опозиції щодо вагнеру у стінах ВР.
    Збір ТСК під головуванням провладної Безуглої. Смішні, процензуровані висновки ТСК, мовляв «ніхто нє віноват», від яких соромно навіть самій головуючій Безуглій. Ховалася днями в туалеті ВР, а потім тікала від нашої знімальної групи Соромно. Покажемо у випуску сьогодні цей марафон.

Паніка в офісі Президента. Тиск на екс-голову ГУР і учасників спецоперації з боку СБУ. Ніч придумавання версій кого ж зробити цапом відбувайлом аби відвернути увагу від Єрмака. Який так, версія оп щодо того що не мав повноважень, цілком логічна. Не мав. Як і не мав і не має повноважень щодо інших напрямків його «смотріння».

Якби ця спецоперація була зірвана в США, то ті, хто в цьому винний позбулися б посад, а верховне головнокомандування в образі Президента вже сиділо на он-лайн слуханнях щодо імпичменту.

⚡️Нижче документи, які мені підкинули на флешці біля робочого офісу кілька днів тому. Ми ретельно вивчили їхні вміст. І хочемо поділитися ними із вами. Вважаємо їх оригінальними. Тому наважилися опублікувати.

Опублікованих нижче документів ви не бачили ніде. Вони публікуються вперше.
    Сподіваюся - стануть ще одним аргументом в бік організації чесного розслідування, яке можете каталізувати тільки ВИ.

Ви - громадянське суспільство.

#Вагнергейт - одна із найскладніших і найпрофесійніших спецоперацій в історії Європи. Наші спецслужби круті.

А ще «Вагнер» - лакмус того, хто саме сидить на Банковій. І чому ми це допустили...
    #соромно

Тут з відео і документальними матеріали:

View: https://youtu.be/kuC_F0Lxteo

P.S. До Яніни питань не має - бо така робота журналіста але той хто їй ці документи передав має бути притягнутий до відповідальності.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) По-видимому, вам пора жениться и перестать бухать.

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Наступного разу прошу зробити наголос на тому факті, що жінка Лєща є московською курвою, а квартира куплена на крадені гроші. Бо раптом ваш допис прочитає якась психологічно несформована особа і вирішить, що на падлокловуна можуть працювати не блядуни і не злодії.
    А стосовно відосіка: яке тупе падло! Напевне воно вважає що падлокловун вічний. Це я стверджую, незважаючі на те що не дивився лайна. Тому напишіть, що воно за аргументи викинуло. Тільки стисло, будь ласка.
    Ви збиралися зі мною працювати? Працюйте!

Останнє редагування: 18 лис 2021
  16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

17. Blaberus

Ще одне падло з гівна вилізло.

18. Blaberus

Що?
    До речі, я особисто знаю випадов, коли сім"я що вакцинувалась "Короноваком" згодом захворіла на Ковід, при тому досить важко. Один з членів сім"ї помер. Але бубачька непогано наварив на чьому шмурдяці, чи не так?
    Так, винна влада. Бо вона розікрала фонд і віддала ворогам кисневі концентратори на халяву. При тому що переважна більшість населення є бидлом. Вибори це довели.
    Отже, враховуючі той факт що більшість населення є бидлом, кисню воно потребує дуже багато.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)