Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Комаровський також не інфекціоніст. Від нього чув хороші відгуки, що найефективніша та найбільшвдосконалена "Пфайзер".
    Порошенко - повторив після когось, а не сказав, на основі своїх досліджень.

2. То яке по рахунку буде вже звинувачення?
    А що, Порошенко все ще олігарх, чи тепер тільки Коломойський?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вважаю, що кандидат медичних наук і лікар вищої категорії краще розбирається в питаннях вакцинації, ніж брехло і інтриган Порошенко.

4. medwedo berlogsoni

Там у ролику, що я дав посилання, все сказано.
    Стосовно того, що "Порошенко повторив після когось"... Я особисто не впевнений, що той "хтось" дісно був. Знаючи Порошенка, як інтригана і брехла, який плете інтриги і бреше уже десятиліття поспіль, цілком логічно припустити, що він того "когось" видумав.

А Комаровський як дитячий лікар і кандидат медичних наук, розбирається в вакцинації як медичному явищі на належному рівні.
    Всі дитячі щеплення, це - щеплення від інфекцій.
    Обов’язкові щеплення — Медичний центр "НАТУС" • Київ, вул. Драгоманова, 2-Б • (067) 328-50-93 • (044) 333-93-95 • (067) 328-49-31
    Почитайте за посиланням. Вірус гепатиту - вірус і коронавірус - вірус. Механізми дії вакцини одні і ті ж - вироблення організмом антитіл.
    А от Порошенко - свиня, яка почала просторікувати, які апельсини кращі.
    Петро в медицині не петрає.

5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, то я так і не зрозумів Вашої позиції по доктору - Комаровський лох чи не лох? :scratch_one-s_head:

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

чого це?

7. Good man

Good man Обычный человек

На форуме творится просто пьеса, которой позавидует Шекспир.

Богатые люди вне политики публично отказываются от своей поддержки Зеленского, а его сторонники на форуме начинают искать в этом заговор против Зеленского со стороны олигархов, которые за два года каденции Зеленского увеличили стоимость своих активов на десятки процентов.

Трагикомедия уровня лучших произведений Шекспира.

8. "ЗЄКа Геть!"
    Зеленський+ Єрмак+ Коломойський (ЗЄК)

9. View: https://twitter.com/Nat_anest/status/1458385465489383425?t=LzmlPqvPo0HGFfDRrKkirw&s=19

10. medwedo berlogsoni

По Роттердам+ скоро почуєте. Той, хто слідкує за цим професійно (а не так як я - аматор), уже почули.
    Віктор Чумак відізвав свій позов по Роттердаму. Причина не ясна. Але відзив вигідний Ахметову і тим, хто наживався на українцях.
    Данілов сказав, що РНБО почне розбиратися, чому і хто не допускає розгляд Роттердаму в суді.
    Розумієте, Хомчине, рішення по Роттердам+ не розглядається в суді і не розглядалось! Сорок мільярдів - це та сума, позов на яку "не варто розглядати в суді".
    Зараз про "тиск на суди" першим подав голос Наливайченко (на службі у Ахметова) в Твіттері. Скоро почнеться загальне завивання.
    Якщо Вам дійсно цікаво, послухайте Сергія Лещенка.

View: https://www.youtube.com/watch?v=mgecH6hBTN8

На суддів і прокурорів "тиснуть" не для того, щоб вони винесли якесь рішення, а щоб справа розглядалася в суді. Щоб почалися судові засідання і сторони висловили свої звинувачення та спростування звинувачень.

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

12. medwedo berlogsoni

І про те, що хтось там із знаменитих підтримує когось чи не підтримує ( в даному випадку йде мова про Гордона і Комаровського, які вирішили, що "помилилися" підтримуючи Зеленського на виборах).
    У мене кумирів немає. Це означає, що я не орієнтуюся на кумирів публіки і не роблю того, що роблять кумири.
    Кумири могли підтримувати Зеленського, виходячи із особистих інтересів (хтось можливо хотів отримати міністерську посаду, хтось ще щось).
    Хтось сподівався, наприклад, що Зеленський посадить Порошенка, а останній все ще на свободі... Не знаю.
    У мене - своя голова, і я на даному етапі (повторюю, на даному етапі, бо Зеленський - також не кумир) підтримую дії Зеленського, спрямовані на боротьбу з олігархатом, і не тільки.

Я не дивлюся на Зеленського крізь призму Гордона, Комаровського, Порошенка, Марусьок, Ірок чи яких-небудь чороволохів.

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Норм :good:
    Зеленський швидко вчиться.

• Подобається Подобається x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

О кумирах никто не говорил, не придумывай. Речь шла о финансово независимых и публичных людях, которых никто не может уволить за их слова. Напоминаю тебе, что именно таким был Зеленский на протяжении десяти лет до своего президентства. Поэтому ни Ющенко, ни Янукович, ни Порошенко не могли его заставить молчать за его критику их с юмористической сцены. Поэтому твои слова в полной мере относятся к самому Зеленскому, а раз ты при описании Зеленского образца до 2019-го года не используешь эпитеты, адресованные Гордону и Комаровскому, а используешь только уважительные, значит в очередной раз противоречишь самому себе.

15. Зеленський:
    "Медицина готова як ніколи" (с)

Теж Зеленський:
    "За дві доби померло більше 1500 людей" (с)

Добре хоч майстром спорту з медицини знову не назвався.

Шановному найвеличнішому не приходить в голову, що 800 смертей на добу - це прямий наслідок минулорічного пограбування антиковідного фонду його командою на "крадівництві", та схематозів з вакцинами, які українці отримали останніми в Європі.

Нічого не визнає, нічому не вчиться.

16. У зверненні після РНБО Зеленський блискуче і точно описав самого себе. Дослівно цитата: «Вже не пригадати, хто кого створив: політики, які прагнули володіти великими статками, чи власники великих статків, які прагнули володіти політиками. Але і перші, і другі ніколи не мали Батьківщини. Україна для них просто ресурсна база. Державний інтерес незнайомі, смішні слова».

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)