Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Подобається Подобається x 2
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Що значить відмазка? Як Вам таке?
    А потім Ви будете мати можливість вилизати кацапські бєрци.
    Так чи інакше, Зеленський це зрадник,істота яку обрали вороги і бидло.
    А стосовно поганих онуків: пам"ятаєте хто був дідом падлокловуна?

Останнє редагування: 4 лис 2021
    • Подобається Подобається x 1
  2. Blaberus

Зебіли, це вам!

3. Ну що ж, і в 2021 році Зеленський не розчарував українців.
    Тих українців, які олігархи.

«Золота сотня» України важить 47,4 млрд дол США.
    Рекорд з 2014 року!

Хороший Президент!

І чого людям він більше не подобається?!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зебобіки, як ви гадаєте, Зеленський подасть в суд на цих "наклепників", чи скаже: "йдіть до сраки"?

Таке чесне імя обісрали... Напевно, вєлікій залишиться обісраним... нема чим витирати гавно...

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не треба викручуватись і спригувати з теми.
    Легше визнати, чи неохота, що помилились чи перебільшили із "прогнозами" у 2019?

6. Blaberus

Лактоша, хто б говорив!
    Назовіть помилкові прогнози. І надайте посилання де конкретно показаний термін.

7. Lanktocha

Навіть так.
    Та і ботва, і порошенківські політОЛУХИ, не вилазячі із деяких телеефірів, кричали, що вже на другий день, як президент не Порошенко, то гопочленці наблизяться до Дніпра, то русня буде бомбити Київ, то зелені чоловічки на Закарпатті, потім страшилки ( конкретна дата ) перед візитом Зеленського на саміт в Париж, що буде підписувати капітуляцію... ніщо не справдилось.

8. ЗЕЛЕЙОБИ З ДОПОМОГОЮ ВІСЛЮКА
    таки знайшли свій шлях: не через терни до зірок, а через жопу до гланд.
    IMG_20211105_050633_985.jpg

9. Родичі пацієнтки з сатурацією 35 виламали двері миколаївської інфекціонки в пошуках кисню...Я можу їх зрозуміти, скажу більше - я не знаю, до чого б опустився я в такий ситуації, але я не можу зрозуміти тих, хто радувався розв"язно - хамській відповіді припиздента, коли той пояснював витрачання ковідних грошей на відкати друзякам під будівництво доріг.
    Тих, хто в ці дні вмирає від нестачі кисню ВБИВ Зеленський В.О.,який зараз називає себе президентом, особисто, власними маленькими жадібними ручками він вбив цих людей...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

Скільки харкати жовчю? Питання на засипку: є вакцина, є пункти вакцинації - влада потрібне виконала, мало бажаючих чи тих, хто вірить у "чипування масонами" - може і населення у чомусь винне? Чи піде заїджене спростоване, що виборці Порошенка всі вакциновані?

11. Де спростоване. Ану покажи, зедовбику.

12. Светлана Федорова:

Ночной беспредел сегодня.
    В 00.15 ночи ворвалась группа незнакомых людей на территорию больницы. Сломали шлагбаум, начали выбивать двери в приёмный покой. С угрозами набросились на персонал, с требованием «кислород!!!».
    Тревожная кнопка есть. Вызвали сразу полицию. Дежурный врач, медсестра, санитарочка- девочки. Что они против агрессии отчаявшихся людей?!
    Оказалось, что следом въехала какая то машина (типа «частная скорая»), не «медпрестиж», без опознавательных знаков, был ли хоть один медик в этой, так называемой «скорой»- не известно. Но там была крайне тяжёлая больная, в агональном состоянии, сатурация 35. И не было кислорода, не было условий транспортировки такой больной (в таком состоянии вообще нельзя транспортировать- это знают медики, к сожалению, не знают те, кто на волне ковида реши подзаработать, обзывая себя «частной скорой»).
    Оказалось, что пациентка поступила в Новобугскую ЦРБ 03.11.21 года, и при полном отсутствии КИСЛОРОДА, умеющего оказывать помощь ПЕРСОНАЛА, РЕАНИМАЦИИ и т.д. ее родственники не стали ждать, пока она умрёт без помощи и начали действовать вот таким путем.
    См фото- это обновленные нашим ОГА и Управлением Охраны здоровья так называемые «маршруты пациента».
    там перечень больниц, за которые в Киев каждый день идут отчеты от ОГА и Облсовета (как собственника), что там есть ВСЁ!!! Кислород, лекарства, реанимация и реаниматологи, инфекционисты, палаты, места полностью с кислородом и т.д..
    На сегодня, из всего перечня, только в 3х больницах есть хоть что –то. И только в одной(нашей) есть всё.
    Каждый день у меня с раннего утра под кабинетом стоят родственники. Каждый день сотни звонков и десятки сообщений в мессенджер. «Не принимают в 5 горбольницу, требуют, чтоб вместе с больным привезли кислород свой», «родственница в 1 горбольнице- сатурация 60, не забирают в реанимацию, нет мест», «мы из Снигиревки- нет кислорода и реанимации, заберите нас» и т.д. и т.п.
    Власть местная до сих пор не проснулась и кроме красивых отчетов в Киев – полный ноль! Третьи сутки нет обещанной «завтра» какой то мифичской машины с кислородом (обещает по телефону зам губернатора Ю.И. Гранатуров).
    Я нашла сама производителя, вышла, нашла людей, которые оплатят кислород доставку 20 тонн. От власти требовалось дать бюрократическую отмашку на отправку машины. За три дня- НИЧЕГО!!! Им некогда. Они боятся взять на себя ответственность, без вказивки сверху (а туда ж рапортуют, что всё отлично!) – никаких действий. Можно было три дня назад всю область снабдить жидким кислородом. НЕ захотели- черт с вами, я привезу для нужд своей больницы 5 тонн (уже везу), в обход вашей долбанной бюрократии. Ау, полиция, я буду в обход всего спасать больных- сразу начинайте заводить уголовные дела!
    Теперь о полиции.
    Я просила (письменно, давно), в связи с социальной напряженностью, дать охрану нашей больнице, хотя бы пост патрульной полиции рядом где-то. НОЛЬ. ИГНОР. Написали- нет возможности! При прошлой власти была возможность. Был круглосуточый пост, хотя не было такого, что творится сейчас.

Я обращаюсь к Нацполиции, Національна поліція Україник Депутатам Верхновнй Рады Верховна Рада України, к Президенту, Офіс Президента Українико всем, кто может влиять на ситуацию!
    СОХРАНИТЕ ЖИЗНЬ и ЗДОРОВЬЕ МЕДИКАМ!!!
    Защитите нас от отчаянных и разъяренных родственников тех пациентов, которые умирают из-за вашего недоумения, недоправления, недоорганизации, недоумия и полного НЕДО во всем.
    Дежурная смена умоляла полицию, написала письменно заявление (см фото) с просьбой хотя б до утра оставить пост.
    Ну что вы! Это ж не обыска по 18 часов ночью проводить 10-12 сотрудниками. На защиту медиков – нет возможности. Развернулись и уехали! Мол, ждите, пока вас убьют: приедем снова.
    Теперь хочу обратиться к людям! Друзья мои, мы вместе!

13. Blaberus

Я просив не триндьож а посилання.
    Тому і забздів підписати. Він зрадник, ворог, злодій але дуже сцикливий.

14. Blaberus

Поки воно не захлинеться.
    Лакиоша, не смішить. Ви взмозі засипати слабкорозвинутого зебіла. Але зараз Ви спілкуєтесь з мудрими порохоботами. тому я легко відповім на Ваше запитання.
    Населення, безумовно, винне: бо обрало тварюку.
    Стосовно вакцинації: взагалі бригади повинні ходити по квартирах і вакцинувати на місці.
    А що стосується антивакцинаторної шизи: бидла багато, вибори це довели. І що робити, якшо в нас потребуючій нарід, що потребує кисню? Я поясню що робити: не розкрадати короновірусний фонд, не віддавати кисневі концентратори ворогові на халяву, не фінансувати ворожі країни, не закривати обидва кисневих заводів одночасно на плановий ремонт.
    Але, як ми бачимо, зрадник все зробив навпаки. Таким чином, це привело до великої кількості смертей, ячкі були би на совісті падлокловуна. Якби він її мав.
    А хтось стверджував що "всі"? Переважна більшість.

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Команда Зеленського
    2 год ·
    «Тепер усі економічні гравці будуть рівними перед законом».
    Президент невідкладно підписав ухвалений Верховною Радою антиолігархічний закон.
    «Великий бізнес є в будь-якій демократичній державі. Але яким би великим не був бізнесмен, він має працювати за законом та нарівні з іншими економічними суб’єктами. Якщо хтось звик купувати політиків, щоб вони дозволяли обійти закон, то доведеться прощатися з такою звичкою навіть найбагатшим», — зазначив Володимир Зеленський.

16. Blaberus

17. Lanktocha

Як я не порошенківський лизоблюд, то зразу безпідставні ярлики?
    Свою писанину треба не тільки сліпо копіпастити, а й хоч переглядати, про "мудрий народ", який голосував за Порошенка, а потім вакцинувався є не в одному пості, хоча би кілька сторінок назад.

Згадую минулий рік, захворюваність, може і більша, ніж у нас була в Італії та Іспанії, але там не говорили із піною з рота про владу, зараз 70 - 80% там вакциновано і захворюваність впала. Далі перебирайте харчами із вакцинами, не такі, бо Зеленський привіз, Порошенко, як мавпа повторив після якогось інфекціоніста про якість вакцини, чекайте, що якісь порошенківські депутати на камеру "Прямого" привезуть захисні костюми... Та багато чог у цьому питанні залежить від нас самих.

18. Недоросль, в Італії минулого року від будинку дальше найближчого магазину відійти не можна було. Найщасливі були ті, хто мали балкони і лоджії. І на роботу можна було йти після вакцинації. В мене в дочки через нехватку вакцини перерва між дозами три місяці.
    Ще один жополиз віслюкової сраки

19. - Альо, Давід, ета Діма. Какой Діма?! Діма с Вєни! Бля, не той вєни, Вєна - єта горад. Ти ісчо ка мнє на самолєтє лєтал, прасіл, дагаварівался…
    Вот відішь, вєну путаєшь, а самальот - нєт. Уже харашо!
    А шо там сєводня Вова падпісал закон протів меня? А, нє протів мєня. А протів каво? Каво-каво, нікада нє слишал а таком алігархє?! А, просто прідумалі… ну, маладци, нє забудь дєньгі за газ атдать, да і сам газ тоже нє забудьте! А то Інтер вашу другую жізнь пакажєт…

- альо, Давід, ета Беня! Ти там Вовє пєрєдай, шо я нє алігарх, а амєріканскій інвєстор. А па вєчєрам я - інвєст-няня. А то я Масєйчук єдва успакоіл, она ужє хатєла спєцвипуск па афшорам і Бальшой Стройкє-Стіркє дєлать. Гаваріш, Вова і так фсьо помніт? А ти єму напомні, а то єго афшори раз і нє єго. А то шо он уже сам алігарх, зачєм на плюсах расказівать?

І тільки на 4 поверсі Банкової горіло одне самотнє вікно. В ньому бованіли дві постаті, перемовляючись настільки близько, що здалеку виглядало, наче обійнявшись. Одна висока, аристократична. Інший виглядав на маленьке зелене чмо, розгледіти у ньому світового лідера було неможливо.
    - Тєбє Рінат не званіл? Нєт? І Мнє тоже нєт, вапщє нікто нє званіт. А када я званю - трубу брасают.
    Кажєтся, в етам растрельнам спіске я адін астанусь…

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)