Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. 20211102_222224.jpg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Вгадала буля. Дід ще під час першої світової з кацапами воював в рядах УСС. Потім з поляками за ЗУНР.
    Це твої предки були в рядах тих, хто морив голодом українців в 1932-1934 роках

• Смішно Смішно x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ти, недоофіцерик, під спідницю сховався зі своєю липовою грижею...

4. 20211102_222224.jpg

5. Ще один нащадок. Я ж кажу, що діти не відрізняються від батьків-нквдистів

• Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Який він вищий офіцер - такі ж надумані героїчні предки. Що взяти з троля-копипастера. Заробляє свої три копійки, оббріхуючи кожного дня українського президента. Працює на Рашу. Але дійде справа і до цього сміття.

7. Хто брехав тоді і хто бреше зараз про незрозумілі здобутки віслюка Янелоха Оманського принижня

———-

«Не буває сильної армії там, де влада не поважає людей, які щодня віддають життя за країну. Я зроблю все, щоб ви відчували повагу.

Це гідне, а головне, стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.

Потрібно не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти.

Безумовно, окрім війни, є ще багато бід, які роблять українців нещасливими. Це шокуючі тарифи, принизливі зарплати і пенсії, болючі ціни, неіснуючі робочі місця.

Це медицина, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні.

Це міфічні українські дороги, які будуються та ремонтуються тільки у чиїсь бурхливій уяві.

Дозвольте мені процитувати одного американського актора, який став класним американським президентом: «Уряд не вирішує наших проблем. Уряд і є нашою проблемою».

І я не розумію наш уряд, який тільки розводить руками й каже: ми нічого не можемо зробити.
    Неправда. Можете.

Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори!

Зробіть це. І люди оцінять».

Володимир Зеленський, промова під час інавгурації, 20 травня 2019 року.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

зі

@Lanktocha, а якщо той список з юзерами, котрі займаються тріпаниною у стилі ображених дітей та шавок, яким лиш би погавкати, читати по жидівськи, то Ви в ньому получаєтеся першим))
    Совпадєніє? )

Останнє редагування: 4 лис 2021
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Можна пояснити тріпанину так:

Не дало результату у 2019, "можем повторить"?

10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Розкрадання короновірусного фонду і дердавна зрада, цу дії сумнівні або неправильні?
    Не факт. Більш того, правління зеленського завершиться кров"ю і виратою території. Якшо пощастить.
    Ви зрозуміли чому зебіли і ідіоти ненавидять договорняки? Тому що політика це занадто складно для них.
    А хто ще?
    Кого "всіх" дістали порохоботи? Зебілів? Але зебіли ненавидять тих хто має іншу думку і люто ненавидять тих хто виявився розумнішим за них.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Lanktocha

Дії "Одні з "
    Подібні "прогнози" вже були у 2019, якщо не Порошенко, хтось визнав, що перебільший чи помилився?
    Не зовсім так, яскравий приклад Тарасю Чорновіл, як агітатор Януковича, кидався на інакомислячих, на критиків Поршенка кидається зараз.

13. 20211102_222224.jpg

• Баян Баян x 1
  14. «Не буває сильної армії там, де влада не поважає людей, які щодня віддають життя за країну. Я зроблю все, щоб ви відчували повагу.

Це гідне, а головне, стабільне фінансове забезпечення, ваші житлові умови, законні відпустки після виконання бойових завдань, відпочинок для вас і ваших родин.

Потрібно не розповідати про стандарти НАТО, а творити ці стандарти.

Безумовно, окрім війни, є ще багато бід, які роблять українців нещасливими. Це шокуючі тарифи, принизливі зарплати і пенсії, болючі ціни, неіснуючі робочі місця.

Це медицина, про покращення якої говорять здебільшого ті, хто ніколи не лежав з дитиною у звичайній лікарні.

Це міфічні українські дороги, які будуються та ремонтуються тільки у чиїсь бурхливій уяві.

Дозвольте мені процитувати одного американського актора, який став класним американським президентом: «Уряд не вирішує наших проблем. Уряд і є нашою проблемою».

І я не розумію наш уряд, який тільки розводить руками й каже: ми нічого не можемо зробити.
    Неправда. Можете.

Ви можете взяти аркуш, взяти ручку і звільнити свої місця для тих, хто буде думати про наступні покоління, а не про наступні вибори!

Зробіть це. І люди оцінять».

Володимир Зеленський, промова під час інавгурації, 20 травня 2019 року.

15. Blaberus

А зебіли кажуть що агрегати ШВЛ шкідливі для здоров"я, тому доречно було розікрасти короновірусний фонд.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Blaberus

Одні з неправильних та сумнівних дій, не кажучі про відверту зраду. Ви це маєте на увазі?
    Прогнози потроху збуваються. Ось, наприклад, аварійний стан української енергетики. Що, Лактоша, при Порошенко такого не було?
    Ось бачіте, навіть Тарасик порозумнішав. Більш того, він порозумнішав настільки що заявив відкритим текстом, що політика для нього зачинена, поскільки він був в ПР; але знаходження в ПР є досвідом безцінним для політолога.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Нагадати мені ким був дід віслюка?

84 роки тому

Григорій Епік до дружини
    13 лютого 1937 року, Соловки
    ...Тут я плакав тільки раз. Ти за це не будеш мене гнівати — у кожної людини є горе і кожна людина плаче, а мені з моїм людяним, жіночим, точніше материнським серцем дозволяється і подавно. Ксяя і Ромця були моїм життям — вас немає, існуєте, як і я для вас, тільки умовно, тож можна інколи й поплакать. Правда, це умовне існування для мене більша радість, ніж для багатьох реальне.

Марко Вороний до мами
    Літо 1937 року, Соловки
    ...Я понемногу занимаюсь английским языком и стараюсь побольше читать. Теперь, когда пришло лето, еще больше тянет домой на юг. На днях я получил посылку от отца, а в начале месяца получил и деньги... Единственное, что я прошу тебя выслать, — это карточки. Снимись и пришли мне свою большую, хорошую карточку, я вставлю ее в рамочку под стекло и повешу над моей койкой. Ты мне пишешь большие хорошие письма, и я не могу представить себе, как бы я здесь существовал без них... мне остается только сесть у моря — ждать погоды. Отчего ж не ждать. Будто воды, наши годы станут прибывать, поразвеет пыл горячий, проминут года, и под камень под лежачий потечет вода... ... Я тебя очень люблю, потому что мама — единственный человек в нашей жизни, а остальные для нас — только люди...

Валер’ян Підмогильний до дружини
    2 червня 1937 року, Соловки
    ...Бедный хлопчик, мне его очень жаль, но я надеюсь, что с его бодрым, неунывающим характером он при твоей помощи скоро поправится. Ты пишешь, что ему недостает отца — действительно, теперь я мог бы его воспитывать, раньше не мог. Самая горячая надежда у меня на то, чтобы еще помочь ему разобраться во всем житейском и быть счастливым. Жду письма, Катя, о том, как он перешел во второй класс. Как его здоровье и где он находится летом. А может быть, ты и о себе напишешь хоть что-нибудь? Я просил об этом много раз, но ты все молчишь о себе. ...
    Я здоров, хорошо сплю. Самое хорошее, что я сделал за все это время — бросил курить, уже 4 месяца не курю, это улучшило мой сон и аппетит.
    У нас довольно холодно и пасмурно, мало солнышка.
    Пишите.
    Всего хорошего, крепко целую. Валер.

Микола Куліш до дружини
    15 червня 1937 року, Соловки
    Все чекаю від тебе, Тосю рідна, листів. Останній твій лист одержав за 10.V. Сумно, що ти моїх листів ще, видно, не одержала. Доводиться повторювати все те, що я писав тобі в останніх листах: посилку не треба посилати, замість посилок, згідно з новими правилами, дозволяють грошові перекази. Але ти не турбуйся, рідна, переказом мені грошей, вони мені не потрібні, бо в мене залишилось ще від торішніх 10 крб., а цього мені вистачить на три-чотири місяці. Коли потребуватиму грошей, я напишу. Турбуюся я, не одержуючи від тебе листів, про здоров’я твоє й дітей. Тужу, й туга моя — як хвороба. Пиши про себе більше, старенька, про твоє життя буття, про здоров’я дітей. Про своє здоров’я я вже писав тобі — фізично я почуваю себе в загальному задовільно. Бувають атаки ревматизму А перебої в серці, але без загострення, так що ти не турбуйся про мене, рідна.
    Шлю тобі й дітям сердечний привіт, думаю й згадую про вас кожну хвилину. Як я бажаю тобі й дітям здоров’я й добробуту — ти собі уявити не можеш, старенька моя рідна!
    Твій М.

3 листопада 1937 року в урочищі Сандармох у Карелії енкаведисти на чолі з майором держбезпеки Михайлом Матвєєвим розстріляли 265 в’язнів Соловецької тюрми особливого призначення. Серед них були письменники, митці, політики, науковці, культурні діячі.

Микола Куліш
    Лесь Курбас
    Валер'ян Підмогильний
    Валер'ян Поліщук
    Микола Зеров
    Павло Филипович
    Григорій Епік
    Олекса Слісаренко
    Михайло Яловий
    Марко Вороний
    Мирослав Ірчан
    Василь Атаманюк
    Михайло Козоріс
    Андрій Панів
    Євген Черняк
    Володимир Чехівський
    Матвій Яворський
    Антін Крушельницький
    Сергій Грушевський
    Олександр Бадан-Яворенко
    та інші.

Того самого дня, 3 листопада 1937 року актриса Віра Омельченко-Епік отримала телеграму від чоловіка Григорія Епіка із Соловків: «Здоровий. Цілую тебе, синочка».

Капітана держбезпеки, начальника бригади з виконання присудів Біломорського балтійського комбінату в Сандармоху Михайла Матвєєва наказом УНКВС по Ленінградській області за самовіддану роботу по боротьбі з контрреволюцією 20 грудня 1937 року нагородили цінним подарунком — радіолою з платівками.
    Більшість розстрілів виконав особисто в парі з молодшим лейтенантом Георгієм Алафером.
    Помер 1971 року в Ленінграді.

#наші20

18. Смішно було спостерігати за "найбільшим", який втік із зали Верховної Ради перед виступом Петро Порошенко.

Його і плакати змусили сильно нервувати, голосочок тремтів і вібрував. А вже витримати виступ Петра Олексійовича з приводу... КИСНЮ– він банально не зміг.

Жалюгідне видовище... Несамовите видовище... Кошмар...
    FB_IMG_1636026344623.jpg FB_IMG_1636026351223.jpg

• Подобається Подобається x 1
  19. Lanktocha

Вже така відмазка. Зі страшилок, зелені чоловічки мали бути на Закарпатті, на другий же день, як президент не Порошенко. Забули?
    Продажна шкура є продажна шкура, Славних прадідів великих правнуки погані.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)