Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдине, що я можу, це поржати з вас та цигана. Яке я маю відношення до цього срачу?:)))

По-моєму, ви клюнули на якийсь треш. З цигана не дивуюся - тормоз ще той.:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Мені начхати на ЗаЖоп. А що, мене показували по ватним каналам?
    Нехай борються. Частину зебілів вони, безумовно, отримають. Бо всі зебіли є тупим проросійським бидлом. Порядні люди за них все одно не проголосують.
    .............
    І ще одне цікаве запитання: що Вас розсмішило в моєму пості:
    Слово "падлокловун"?

3. Blaberus

Буля харківська теж дурепа ще та.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо таке? о_О Чуть шо, відразу циган... Вже вам жидів мало, тепер циган винен...

Львівець @Мих -уїл, а шо, і направду в бутлі не вода, а срач? о_О:scratch_one-s_head:
    Капєц, Розена - срач... 55 гривень за бутель срачу! Світ такого не видів :suicide:

:)))

зі

Львівець @Мих -уїл, чуєш, а чо мовчиш в темі за Притулу?
    Шо, відмашки від пєсів ще не було, чи шо? ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігорку, ти дурак?

6. Gyppsy

А на маєш... :)))

Львівець @Мих -уїл, так ти ж сам колись вже мені діагноз ставив. Шо, ніц паміті не маєш? )

7. Насправді, #Комаровський просто публічно сказв те, що відчувають мільйони довірливих людей: нас кинули!

Пройшла половина президенського терміну Зеленського.

1. Війна триває.
    2. Немає ніяких, навіть найменших, передумов завершення війни. З часів Порошенка тут нічого не змінилося. Зустріч Путіна з Президентом України можлива лише для підписання нашої капітуляції. І ніякі ставання на коліна і заглядання у очі Путіну не допоможуть.
    3. Платіжки на газ, який обіцяли зробити вдвічі дешевшим, стали значно дорожчими. І дуже не факт, що той газ взимку дадуть.
    4. Епоха бідності закінчилася так, що мережею ходять відео натовпів пенсіонерів в боях за соціальним хлібом.
    5. За корупцію отримало вирок 0 осіб.
    6. За контрабанду отримало вирок 0 осіб.
    7. За брехню в деклараціях отримало вирок 0 осіб.
    8. Жодна "баріга" на постраждала. Вони, ніби, були і мудрий нарід, ніби ж їх прогнав, але вироків немає. Чому? Просто пробачили їм? Вони заплатили? Чи, може, їх придумали спеціально під вибори, тих "баріг"?
    9. Але буду об'єктивним: зарплати дійсно виросли. І не до $4000, як обіцяли, а до цілих 10 тисяч доларів на місяць. Правда, не лікарям, а депутатам фракції Слуга Народу. Але, то вже деталі. Не треба придиратися до дрібниць. Головне, що хоч якісь люди тепер при грошах.

А Комаровському не перепало. Тяжка доля в людини: дивитися на щасливих і успішних пацанів, знаючи, що на їхньому місці мав би бути він.

8. Blaberus

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На виборах не пройшов цей мавпячий принцип, як перед "вадінтур".
    Більшість депутатів та протилежнорізних політ.сил часто між собою сваряться хіба що на камеру. Занадто різні "Слуги" і ЗаЖОП, щоб бути в коаліції, саме така коаліція, більше, ніж тріпання порохоботів може обвалити рейтинг "Слуг", як колись коаліція соціалістів Мороза з ПР. І ще, хто розчарований у діях Зеленського, що не закінчена війна, до Порошенка тим більше ніколи не перекинеться.

10. Blaberus

Швидше вона обвалить рейтинг ЗаЖоп.

11. Ю.Гудыменко

П’ятихвилинка історії для Володимир Зеленський та Андрій Єрмак.

Був такий римський імператор – Коммод. Не має прямого стосунку до меблів, якщо що. Перед ним царювали «п‘ять хороших імператорів» – Нерва, Траян, Адріан, Антонін Пій та Марк Аврелій – а Коммод, відповідно, мав бути шостим. Але не став.

Отже, чим запам‘ятався імператор Коммод, окрім того, що його грав Хоакін Фенікс у «Гладіаторі»:

– зменшив кількість срібла у денарії (якщо дуже грубо порівнювати римську біметалічну систему із нинішньою валютною, то можна сказати, що Коммод включив станок і почав друкувати римську гривню);
    – остаточно знищив незалежність Верховної Ра… тьфу, Сенату, який був змушений погоджувати всі забаганки імператора;
    – в рамках Великого Будівництва за підтримки імператора Коммода по всьому Риму були встановлені статуї імператора Коммода у образі Геракла;
    – перейменував на свою честь всі місяці року. Абсолютно всі. Серйозно, не жарт;
    – обожнював спорт і шкодував, що інстаграм ще не вигадали і доводиться позувати не перед камерою, а перед скульптором;
    – дуже боявся заколоту і путчу (небезпідставно, див. нижче);
    – поклав статевий орган на переважну більшість державних справ, врешті-решт віддавши більшість цих справ у руки свого фаворита Клеандра.

От тут уважніше (особливо ви, Андрію Борисовичу, я знаю, що вам принесуть роздруківку):

Клеандр, колишній раб, а потім вільновідпущеник і фаворит імператора Коммода, влаштував таку корупцію, що навіть звиклі до неї римляни були неприємно здивовані. Особливо римлян бісив продаж Єрма… бляха, Клеандром різних державних посад будь-кому, хто був здатен за це заплатити (нажаль, тоді ще не винайшли кінокамеру і не знайшлося Geo Leros).

В результаті сталося те, що сталося. Народ і частина знаті розпочали бунт, вимагаючи від імператора або позбутися свого фаворита Клеандра, або їхати до Ростова і чекати, поки той Ростов побудують. І імператор, після довгих, приблизно десятисекундних, роздумів зробив вибір і відрубав фавориту голову.

Тоді повстання принишкло, але голова Андрія Борисовича Клеандра врятувала імператора менше ніж на два роки, тому що навіть без нього Коммод бісив досить сильно. Врешті-решт оточення спробувало отруїти імператора, а коли отрута не подіяла, справу довершив персональний тренер імператора, раб-бодібілдер на ім‘я Нарцис, який взяв це питання на особистий контроль і просто придушив Коммода, тим самим майже завершивши нашу п‘ятихвилинку історії.

Відразу після смерті імператора прокинулись слуги римського народу у Сенаті, які миттєво проголосили покійного Коммода ворогом держави, зажадали викинути його тіло у річку, а всі статуі знищити. Такий собі посмертний імпічмент.

Все правління Коммода завершилося для Риму дуже погано (як, власне, і для самого Коммода). І наслідки цього римський народ відчував ще дуже довго.

Мораль настільки очовидна, що ліньки навіть її писати.

12. Lanktocha

Скільки таких байок про фуфайку було у 2019, не допомогло.

13. Якщо хочете прикрасити квартиру чимось страшним до Геловіну, то завжди можете роздрукувати портрет президента

14. Blaberus

Якшо бидлу закортіло халяви, нічим допомогти. логіка не працює.

15. Gyppsy

П"ятий президент підійде найкраще)))
    _120231621_photo_2021-08-24_17-28-29-2.jpg

зі

зелене на лиці і руках - це не кров інопланетян, то зелені шмарклі.

• Баян Баян x 1
  16. Зеленський прибув до Глазго для участі в Конференції ООН зі зміни клімату. Його супроводжує дружина Олена.

WTF? Давно не було у Британії природних катаклізмів, пожеж, повеней? Сподіваєтеся, що замки Шотландії, Стоунхедж та Біг-Бен у безпеці? Я б не поручився...

• Смішно Смішно x 1
  17. Доповнення до попереднього допису:

Два поїзди зіткнулися в тунелі біля міста Солсбері. Катастрофа сталася одночасно із прибуттям до Британії Зеленського з дружиною на кліматичний саміт.

Боже бережи королеву та світовий клімат...

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Це вже не оригінально, тріпанина у стилі ображених дітей та шавок, яким лиш би погавкати.

19. Gyppsy

@Lanktocha, це Ви про кого кажете? Можете назвати конкретні ніки?

20. Lanktocha

Логічно, це стосується писанини вище.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)