Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, не брешіть, я такого не говорив ;)

2. Рейтинг впав - то не біда, так, бідулька,
    от якби кришка роялю...

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Говорили-говорили. Весь час незадоволені тим, що щось не так.
    І стосовно держборгу (точніше, його непадіння) висловлювали незадоволення, і питали, а де рахунки дітям, які обіцяв Зеленський, і оце зараз про антиолігархічний закон бідкаєтеся.
    У мене також все записано.;)
    Я використав літературну гіперболу, але суть від цього не міняється.

4. Gyppsy

Гіпербола - це файно.
    Але Ви озвучили конкретні цифри і конкретний час. Я такого ніколи не говорив, Ви брешете ;)

5. FB_IMG_1634930721259.jpg 20211022_195432.jpg

6. medwedo berlogsoni

Хай буде, що брешу.
    Коли, наприклад, людині кажуть "Я тобі сто раз говорив...", то це не значить, що дійсно сто раз. Ніхто не рахує.
    І коли я кажу, наприклад, "за три дні", то слова не слід сприймати буквально. Ці слова в конетексті синонімічні і до слів "за п"ять днів", "за день", "за тиждень", "ригни, а дай".
    Якщо Вам більше подобається, коли я Вам скажу: "Вам ригни, а дай антиолігархічний закон відразу", то хай буде так.

7. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, стосовно знижки на транспортування газу... Зеленський тролить Путіна тією знижкою.
    Знижка буде надаватися понад договірні сорок мільядрдів кубів. А заплановані сорок мільярдів щорічно будуть оплачуватися за "старою" ціною, яка, однак, вища ніж була при Порошенкові.
    Зараз Газпром не хоче качати понад тих 40 мільярдів ні грама. Так що навіть якщо Газпром погодиться, то як кажуть, з паршивої вівці хоч шерсті жменю.
    Але то все ще - як буде Путін викручуватися, щоб не качати. Європі буде цікаво побачити зайвий раз конструктивний підхід України в цьому питанні.

Стосовно уголька... Скоро судитимуть Медведчука, і ми взнаємо, скільки грів руки на вугіллі з ОДЛО особисто Порошенко.

• Подобається Подобається x 1
  8. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, нє, мені не сподобається, коли я Ви скажете: "Вам ригни, а дай антиолігархічний закон відразу" :)
    Мені сподобається, коли антиолігархічний закон /і інші закони також/ будуть "давати" згідно регламенту і процедури, без підтасовок і корегування людьми, які не мають для цього повноважень, вже після голосування його в Раді ;)
    Все має йти файно і запорідком.

А брехати негарно. Треба намагатися ЖИТИ ПО НОВОМУ, як і заповідав великий По.

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Він ще Кадирова потролив. Пам"ятаєте як сцикливе падло потім вилизували кадирівську сідницю? Я пам"ятаю.

• Подобається Подобається x 1
  10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

хто хотів, той зробив. І "вчора", і "позавчора", і "минулого тижня". Ніхто нікому не заважав робити щеплення раніше.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Blaberus

Брешете.

12. Capitoshechka

Нічого я не брешу. В усякому разі серед моїх рідних і знайомих, хто вирішив вакцинуватися, не було ні в кого жодних проблем з цим. Один брат ще влітку вакцинувався, інший - минулого тижня. І т.д. Коли вирішили - тоді і пішли на вакцинацію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Blaberus

А я мав проблеми. Бо хотів вакцинуватися ще рік тому. Але вакцин була дуля.

14. Capitoshechka

Гм... Ну якщо бути супротивником вакцинації це добре, то навіщо ж самі вакцинувалися?

Останнє редагування: 23 жов 2021
  15. Blaberus

Тобто, не зрозуміли занадто тонкої іронії.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Стикався із жінкою, що була на роботі в Ізраїлі, кого знала, хто вакцинувався у лютому, захврів десь у квітні, але у легшій формі.
    Чому було плакати, що нема у нас вакцин, зараз багато, а бажаючих вакцинуватись менше.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Еге ж, треба було не чекати, а влетіти навесні 2020го в ох*нні кошти через дефіцит вакцин і доставити вакцини як того хотілося опозиції. І вакцинувалося б ще менше, бо вони тоді були дуже "сирі", а наші люди дуже підозрілі) Вакцини попропадали б, опозиція плескала б в долоні...
    А трохи згодом партію вакцин Україні віддали одні, віддали другі, ось вам і Пфайзер є- для всіх бажаючих, а ми кошти направили в будівництво - траси настроїли та мости зремонтували.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурачок, есть "маленькая" разница- просто отлежаться дома, попивая чай с малиной, как мы с женой, или в реанимации, как масса непривитых.

19. 20211022_195432.jpg

20. Може ми помилилися?
    Може Зеленський не буде втікати до Ростова як це робив чувак, по стопах якого він йде?
    Може він буде втікати в Кишинів і тому підкупляє молдаван безкоштовним українським газом?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)