Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Як задовбали ці два срачогона своєю приватною перепискою.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

:)
    @medwedo berlogsoni, мене так і кортить сказати Вам "не кажіть що я маю робити і я не скажу куди Вам йти" ). Але вже промовчу, бо Ви трохи поліглот)))

Якщо жиди таки хочуть бути гетьманами, то хай вони вчать людську мову ;)
    І пора би вже на винищувачі чи хоч на стерху політати, бо фігня получається :)

3. FB_IMG_1634725567053.jpg

• Баян Баян x 1
  4. Вчорашня огидна ситуація з наступом на свободу слова під час передачі Зворотний Відлік Суспільне мовлення, про яку повідомили Мирослава Барчук і Павел Казарин, не може залишитися безкарною для Зеленського.

Від ЗЕКа Януковича до ЗЕ - один Крок і він вже пройдений.
    Єдина мрія і мета цієї влади - знищити будь-яку альтернативну точку зору, не допустити правди і критики режиму корупціонерів і брехунів.

Ситуація в країні стає все гіршою і єдиний спосіб для Зеленського втриматися на посаді - це створення альтернативної реальності за російсько-північнокорейським зв’язком: «у нас повна дупа, але Захід загниває і там ще гірше».

На заваді шляху до автократії стоїть опозиція і незалежні ЗМІ.
    Після знищення свободи слова і запроторення опозиції за грати: п’яні трухіни вбиватимуть безкарно, Зе енд Ко грабуватимуть безконтрольно, а в людей буде єдиний вихід: емігрувати, якщо випустять, або померти.
    Те, що вже відбувається на наших очах в окремих випадках - стане загальним правилом безкарності національного масштабу.

Саме тому Зеленський так наполягає на «Законі про Олігархів»: спершу непідконтрольні ЗМІ будуть оголошені олігархічними, а далі вони або міняють свою риторику і восхвалюють владу, або їх закривають.
    Більше Зеленського насправді нічого не хвилює. Він вже сам давно олігарх і зі своїми олігархами завжди домовиться.

Тому журналісти, які хочуть залишитися четвертою владою, а не перетворитися у скабєєвих-мосійчуків-лещенків - повинні сьогодні об’єднатися проти цієї атаки.
    Не шукати балансу думок і друкувати подолякізми, а чітко наголосити:
    Цензура не пройде!

Немає різниці між:
    - «я Вам нічаво нє должен» Зеленського,
    - «Ігоре, забери у них камеру до чортової матері. Охіріли» друга Зеленського Мецгера,
    - «Українська Правда", ну це просто вже, бля, оборзєлі. Подонок, бля. Грузін, грузін» Кучми чи
    - темниками Януковича.

Всі ці погрози, цензури, вбивства і арешти мають єдину мету: абсолютна влада, якій ніхто не заважає красти!

5. Ну, почалося. За КМІС президента Зеленського посипався рейтинг. Після зростання влітку від 27% до 33% (серед тих хто визначився), рейтинг Зеленського знову упав до 24,7%. З огляду, що це дані КМІС, який точно не назвеш дружнім до Петра Порошенка, реальність може бути ще більш загрозливою для ОПУ.

І ще це маркер. Якщо падіння рейтингу Зеленського нині відмічають статистичні агенції, значить приховати його вже от просто нереально.

Все це за умов відносно ще теплої осені, до початку опалювального сезону і до зростання цін на харчі, про яке експерти вже говорять як про безсумнівний факт. І до зростання комуналки, яке точно буде. Навіть не сумнівайтеся.

✌Майте на увазі, розрив між рейтингами партій "ЄвроСолідарність" і "Слуга народу" вже зараз незначний. А в лютому цього року був момент коли за тим самим КМІС "ЄвроСолідарність" обіганала "Слугу народу".

Так що ідемо правильно і маємо на увазі всіх противників, демотиваторів, панікерів і нитиків. Плач не дав нікому ще свободи, хто борець - той здобуває світ. IMG_20211020_053904_275.jpg

• Баян Баян x 1
  6. Что ещё интересно:

- у Зеленского — упал, у Разумкова — вырос. Подтверждается замысел двух олигархов по замене одного на другого.

- почти 40% из тех, кто слышал о «вагнергейте» — уверены, что это был слив с боку «высшего политического руководства Украины», то есть президента и его аппарата. При том, что о расследовании Pandora Papers знают 61,7% украинцев.

- даже несмотря на постановку вопроса, более 77% участников исследования заявили, что «недопустимо», чтобы глава государства и ведущие политики страны владели оффшорными счетами за рубежом.

Это почти на 5% больше, чем уже набившие всем оскомину 73,23 % Зеленского во втором туре
    IMG_20211020_053439_393.jpg IMG_20211020_053450_378.jpg

7. Gyppsy

Міську-поц, а от чо ти ведешся на всякі гнилі і дешеві чужі дописи? Ти ж маєш себе за порохобота, а береш і весь час Пороху підсираєш :)

Той Anatolii Dovhaniuk хворий, чи шо?

• Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, гаразд. Поради моєї доброї не слухаєте. Тоді мені порадьте, що робити, якщо Зеленський на сорок років засяде диктатором?
    Ну, для мене сорок років попереду - занадто багато, але хоча б найближчі п"ять-сім років. Або, якщо вже дуже оптимістично - десять?

Адже це Ви стверджуєте, що Зеленський стане диктатором.

І, між іншим, ідиш - також людська мова.

9. Gyppsy

Ну і, по-друге, не тре мене ставити в рамки, ніби я стверджую, що Зеленський стане диктатором :)

Я сказав
    Боятися - це нормально.
    Але у Зе поки що параноя тільки починається. Може він і не встигне стати диктатором)))

А, по-перше, я порад стараюся не роздавати. Хоча, якщо в родині є курці, то постарайтеся запастися тютюном, бо самі ж кажете, що з такими цінами на цигарки скоро не буде за що хліба купити ;)

10. Скандал з тиском Офісу Президента на журналістів прокоментував Зеленський. Я тисну вже на всіх... Хай ведуча Мирослава Барчук, ця пані, покаже де. Держава не може тиснути на державний канал Суспільне.
    Вова зазвіздився вкрай. Держава - це я. Суспільний не державний канал, що видно з його назви. Те що тисне не він особисто, а його зами, нічого не міняє. І те що ці клоуни хочуть як в часи Януковича чи Кучми темники роздавати ЗМІ це очевидно. Бо іншого шляху як втримати рейтинг Зелі не знають.
    Цікаво що депутати Слуги Народу, як кріпостні. Не мають права самостійно, без дозволу з Банкової, давати інтерв'ю чи виступати на ТБ. Ми звичайно знали, що вони недалекі, але щоб настільки.
    Ну і окрема тема, журналіста і паровоза Сергій Лещенко. Який захищає ОПу і Зелю. Це вже людина без репутації і професії. Просто затичка Офісу Президента для любого скандалу.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Констатація факту і подобається чи не подобається, зараз Зеленський перший і явно випереджає найближчих переслідувачів.
    Падіння рейтингу Зеленського аж ніяк не говорить про збільшення прихильників чи вищі перспективи, ніж зараз у Порошенка.

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Коли скидували Овоча, рейтинг він мав більший ніж зараз масовий вбивця і зрадник зеленський.

13. Але говорить про те, що таких ідійотів як ти з кожним днем все менше і менше. Вже он циган почав бочку котити на віслючка

14. Lanktocha

Вже шляк трафляє від такої нензи. Повторюю, я не підтримую, ні Зеленського, ні Порошенка, розчарований у Зеленському яким дивом має перекидатись до Порошенка, який розчарував раніше?

15. Після заяви ніби Порошенко організував розслідування Pandora papers, в ОПУ не придумали нічого кращого ніж заявити, ніби рейтинг КМІС де Зеленський обвалився на 8%, замовив... Ахмєтов. На анонімних ТГ-каналах вже лякають олігарха новим засіданням РНБО і санкціями...

Ні, в цьому жабо-гадюкінгу я вболіватиму за обидва боки, і обом бажатиму успіхів одне проти одного. Але.

Дуже кортить запитати у ОПУ, а як так сталося що от цей самий Ахмєтов у 2020 р. збагатшав у 2,7 рази після того як за весь період Порошенко він збіднішав удвічи? А ще - чи не здається Офісу президента, що якщо вони оголошують війну Ахмєтову, не зле відправити у відставку прем'єра Шмигаля - на секундочку, колишнього заступника генерального директора "ДТЕК-Західенерго"?

А взагалі щиро сподіваюся, що про Ахмєтова в ОПУ заявили всерйоз. З нереальним задорволенням спостерігатиму за їхнім спільним жабо-гадюкінгом.
    IMG_20211020_140651_906.jpg

• Подобається Подобається x 1
  16. Lanktocha

Знову бажане за дійсне і ніяких інших почуттів, крім жаги помсти.

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Хіба Ви не бажаєте помститися за зраду та за масові вбивства? Я крім цього бажаю помститися за 50 гривень, які мені коштували дві маски.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)